26 september 2019: Vicrea klantendag

Datum: 26 sep 2019
Tijd: 10:00 tot 17:00 uur
Locatie: Museum het Geo-fort te Herwijnen

Zet dit evenement in uw agenda (download iCal-file)

SAVE THE DATE , aanmelden via deze site is niet meer mogelijk.  

Vicrea bestaat 20 jaar! Alleen al daarom willen we graag met Neuron gebruikers het glas heffen. Maar daarnaast komen wij ook graag samen om de nieuwe releases 19.1 en 19.2 te presenteren en u te informeren over productontwikkeling.

De locatie is voor Vicrea altijd een belangrijke factor, óók voor onze klantendagen. Wij hopen u te verwelkomen op de fantastische locatie: Museum het Geo-fort te Herwijnen. Meld u aan!

Naast het plenaire programma zijn er een viertal deelsessies:

Ontwikkelingen Neuron Stelsel Registratie (Roderick Duinker)
We blikken kort terug op de ontwikkelingen die Neuron Stelsel Registratie (NSR) tot dusver in 2019 heeft doorgemaakt. Er gebeurt veel rondom BAG 2.0, dus een update daarover is op zijn plaats. Daarnaast staan we uitgebreid stil bij de geplande ontwikkelingen rondom NSR voor de rest van 2019 en 2020. Hierbij komen ook algemene ontwikkelingen naar voren, zoals Beter Kenbaar, de Omgevingswet, Common Ground, de samenhangende objectenregistratie en meer. We zorgen voor een interessant programma met voor ieder wat wils.

 Ontwikkelingen Neuron Integratie Platform (Lennard Kerver)
De release van Neuron Integratie Platform 19.1 is reeds geweest met daarin onder andere de vernieuwde beheeromgeving van Neuron ESB. Lennard neemt je tijdens deze sessie mee in de functionaliteiten van deze beheeromgeving. Daarnaast zal hij ingaan op de doorontwikkeling van deze beheeromgeving en de overige plannen voor Neuron ESB en Neuron Gegevensmagazijn die op de Roadmap staan voor 2019 en 2020.

Ontwikkelingen Neuron Stroomlijn en Neuron Smartmaps (Marco Baars)
Neuron Stroomlijn ontwikkelt en maakt steeds meer gebruik van Open Source componenten. Zo zal steeds meer gebruik gemaakt gaan worden van QGIS en Geoserver. Marco zal ingaan op de voordelen voor uw Stroomlijn-installatie en de overige plannen voor 2019 en 2020. Ook wordt er stilgestaan bij de huidige stand van zaken rondom Neuron Stroomlijn en Neuron Smartmaps alsmede de invloed van Common Ground en de Omgevingswet.

Haal meer uit Neuron met FME (Marie-Rosanne van Rietschoten en Arnold van der Herberg)
In deze sessie zullen Marie-Rosanne en Arnold je uitleggen hoe FME van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw vraagstukken in combinatie met de Neuron producten.

We willen je laten zien hoe FME nu wordt toegepast in combinatie met Neuron en met Best Practices aantonen hoe Vicrea je kan helpen met de inzet van het FME ontwikkelplatform om meer uit uw Neuron producten te halen. Be future proof with FME!

Hieronder kunt u aangeven aan welke sessies u wilt deelnemen.    

 

Sabine Hagenaars

Office Manager

E s.hagenaars@vicrea.nl