FME World Fair 2021!

Dit jaar organiseert Safe Software de FME World Fair. Van 4 t/m 14 mei hoor je alles over de nieuwste features, ontdek je de beste tips & tricks en kom je in contact met zowel andere FME gebruikers als FME Experts.

We zijn trots te mogen zeggen dat we Co-host zijn van dit geweldige spektakel en dus ook ons steentje mogen bijdragen. We hebben maar liefst 4 sessies op de planning staan.

Naast deze sessies zijn we ook te vinden in het digitale paviljoen. Meld je nu aan voor de World Fair en dan zien we elkaar daar.

Aanmelden World Fair

Programma

Safe heeft 2 weken lang een uitgebreid programma voor je klaar staan. Wij hebben binnen dit programma 4 zeer interessante en diverse sessies voor je klaar staan met een live Q&A aan het einde. Dus handen binnenboord! We gaan los!

 

ONTVLECHTING VAN DE GEMEENTE HAAREN MET FME

Toine Cuijpers
Gemeente Haaren
Rabindra Bajracharya
Vicrea

Per 1 januari 2021 moest de gemeente Haaren worden gereorganiseerd. De vier gemeenten Bierzenmortel, Esch, Haaren en Helvoirt zouden elk onderdeel worden van een buurgemeente. Het doel was om de BAG-data te migreren naar de buurgemeenten. De opdracht omvatte ook het koppelen van de BAG-gegevens aan andere interne systemen, het verwerken van grenscorrectie en bijbehorende beperkingen.

Toine en Rabindra speelden een belangrijke rol in het project, wat een enorme uitdaging was en waar FME de oplossing bleek te zijn. Samen nemen ze de uitdagingen die ze zijn tegengekomen en de oplossingen die ze hebben gevonden met je door.

Maandag 10 mei 13.00 uur

 

HOE BOUW JE EEN GENERIEK SYSTEEM VOOR INSPIRE (OF EEN ANDERE APPLICATIE)

Oscar Willems
Vicrea

De Nederlandse organisatie voor Interprovinciale Samenwerking (IPO) heeft de opdracht gekregen om een ​​verouderd INSPIRE-systeem opnieuw op te bouwen met behulp van toekomstbestendige technologie: FME

In plaats van dit op de traditionele manier te benaderen, dataset per dataset, koos het project voor een generieke benadering. Dit stelt de provincies niet alleen in staat om het systeem voor INSPIRE uit te breiden, maar ook voor andere doeleinden te gebruiken die dezelfde eisen stellen als het INSPIRE-systeem om data te verzamelen, de data te valideren volgens een data specificatie, de data in kaart te brengen naar een andere bestemming, en hebben verschillende manieren om de data aan een serviceprovider te verstrekken of door te geven.

Maandag 10 mei 14:00 uur.

 

DATA GEDREVEN WERKEN MET FME

Helmoet de Zwijger
Vicrea
Marie-Rosanne van
Rietschoten - Vicrea

Veel organisatie willen data gedreven werken. Maar wat is het nou eigenlijk? En wat is er voor nodig? Tijdens deze presentatie nemen we door wat data gedreven werken inhoudt en welke basis je data technisch nodig hebt. We laten per onderdeel zien dat FME een zeer nuttige tool is om dit te realiseren en waarom.

Woensdag 12 mei 10.00 uur

 

AUTOMATISERING NTA8120 DATA KWALITEITSRAPPORTAGE

Helmoet de Zwijger
Vicrea / Gasunie

Datakwaliteit is bij Gasunie van groot belang. Helmoet creëerde SQL-queries en workspaces die hun data controleren op wettelijke vereisten en NTA8120-taxonomie. De werkplekken en query's werden met de hand uitgevoerd en rapporten werden met de hand gemaakt en verzonden. Het kostte wat moeite en Helmoet was "Single point of Failure". Toen de data-afdeling de datakwaliteit en de frequentie van de datakwaliteitsrapportages wilde verhogen, moest het proces worden geautomatiseerd. Helmoet legt uit hoe hij dit deed met behulp van een geautomatiseerd proces in FME Server en laat zien hoe u kunt profiteren van het automatiseren van uw datakwaliteitsprocessen.

Woensdag 12 mei 11.00 uur

Vorig jaar raadde 99,7% de FME World Tour aan, aan een vriend of collega!

<?= $cp->employee_name; ?> <?= $cp->employee_surname; ?>

Marie-Rosanne van Rietschoten
Customer Success Manager
T 06-1274 8629
E m.vanrietschoten@vicrea.nl