SAVE THE DATE: 7 juni 2018

Het thema:         Klimaat en wateroverlast / oplossingen met FME
Locatie:              WUR: Wageningen University & research

MELD U AAN

FME World Tour 

Ook dit jaar doet de FME World Tour Nederland aan. Uiteraard zal Vicrea deze dag hosten en hier een interessant en vooral leuk event van maken. Naast de nieuwste features staat de toepassing van FME centraal. Inspiratie, tips en kennis uitwisselingen. Deze dag is een must voor de FME-ér!

 

Verbeter de wereld met FME

Vraagstukken die er écht toe doen, vragen om innovatieve oplossingen. Een wereldwijde uitdaging voor overheden en organisaties is het reageren op het veranderende klimaat dat onder meer resulteert in een toename van wateroverlast. Tijdens de FME-dag staan dit jaar toepassingen centraal die laten zien dat het slim benutten van data en IT leiden tot oplossingen voor deze problematiek. Met een handige tool als FME bereiken organisaties resultaten die wij voorheen als onmogelijk beschouwden.  

What’s new in FME?

Naast presentaties over slimme toepassingen gaat het op de FME dag natuurlijk ook om de nieuwste features. Safe Software is uiteraard aanwezig om de nieuwe release te presenteren en vragen hierover te beantwoorden. Ook krijg je een sneak preview van de komende versie van FME.

Programma

Het programma is nog ‘under construction’ en volgt binnenkort. Zoals ieder jaar zorgen wij voor een afwisselend, interessant programma op een leuke locatie. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en netwerken en sluiten wij af met een gezellige borrel.

Uw eigen podium, deel uw kennis

Gebruikt u FME en gebruikt u FME op het gebied van klimaat en wateroverlast? Wij zijn nog opzoek naar sprekers. Dus wilt u uw eigen podium en uw kennis overdragen aan andere FME-gebruikers, meldt u dan aan via FME@vicrea.nl.

<?= $cp->employee_name; ?> <?= $cp->employee_surname; ?>

Suzanne van Tuijl
Marketing Manager
E info@vicrea.nl

<?= $cp->employee_name; ?> <?= $cp->employee_surname; ?>

Marie-Rosanne van Rietschoten
Account manager

Vorige jaar raadde 99,7% de FME World Tour aan, aan een vriend of collega!