De FME World Tour in Nederland: 21 maart 2019

Locatie:             Het Oude Magazijn, Soesterweg 310F te Amersfoort

FME World Tour 

Ook dit jaar doet de FME World Tour Nederland aan. Uiteraard zal Vicrea deze dag hosten en hier een interessant en vooral leuk event van maken. Naast de nieuwste features staat de toepassing van FME centraal.

Deze dag is een must voor de FME-ér! Je wordt weer helemaal bijgepraat over FME, je hoort inspirerende user stories en leert nieuwe toepassingen kennen. Tussendoor kan je heerlijk koffiedrinken, lunchen, borrelen en ervaringen uitwisselen.

What's new in FME 2019

Ook dit jaar komt Safe zelf over de allernieuwste ontwikkelingen vertellen, dit jaar komen Carol Murphy, Kathleen Gracey en Laura Wu u informeren. Hoor uit eerste hand wat de nieuwe features zijn van FME Desktop en hoe zij FME Server hebben verbeterd.

 

 

Carol Murphy

Carol Murphy is Channel Account Manager bij Safe Software voor met name Azië en Australië. Ze helpt mensen over de hele wereld met het oplossen van data-uitdaging met behulp van FME. Carol komt de nieuwste features van FME toelichten.

Cathleen Gracey

Met meer dan 10 jaar GIS-ervaring en enorme kennis van locatie-analyse kan Cathleen (Safe Software) organisaties goed helpen met hun datamanagement. Cathleen deelt graag haar kennis over de enorme mogelijkheden van FME en weet boeiende voorbeelden aan te halen.

Laura Wu

Laura Wu is GIS-expert en hoofd van het technisch team van Safe Software. Laura helpt FME- gebruikers van over de hele wereld met technisch support en geeft daarnaast ook FME (Server) trainingen. Als geen ander weet Laura antwoord te geven op technische uitdagingen.

Presentatie: Ontdek FME 2019

Spreker: Carol Murphy (Safe Software) Ontdek FME 2019.

Tijdens deze presentatie van Safe Software worden scenario's doorgenomen en wordt getoond hoe workflows vanaf 'scratch'worden opgebouwd. Tips en tricks worden gedeeld en de nieuwste functionaliteiten van FME Desktop en FME Server passeren de revue. Dit is ook hét moment om al uw vragen te stellen over FME! 

 

Presentatie: Data gedreven sturen

Spreker: Ouke Weijer (gemeente Alkmaar)

Naast data transformeren is FME ook uitermate geschikt om data te analyseren. Ouke vertelt wat gemeente Alkmaar met BAG- en BGT-data doet nadat zij het hebben ingewonnen en hoe FME daarvoor wordt ingezet.

Presentatie: Data migreren in Afrika

Spreker: Wilko Stalknecht

Wilko Stalknecht is werkt aan het kadastraal systeem in Rwanda. Tijdens deze presentatie deelt hij wat hij geleerd heeft gedurende dit traject. Hij vertelt over technische uitdagingen, cultuurverschillen en natuurlijk over de toegevoegde waarde van FME bij dit alles.

Presentatie: Klic geautomatiseerd

Spreker: Pijke Hochstenbach (Ortageo)

Pijke vertelt hoe een arbeidsintensief, handmatig proces in een relatief kort tijdsbestek is aangepast naar een volledig geautomatiseerd proces. Een mooi voorbeeld van een was-wordt-situatie wanneer FME wordt ingezet.

 

Presentatie: CDS 2.0: van (inter-)provinciale data naar geharmoniseerde INSPIRE-data middels FME

Spreker: Oscar Willems (Vicrea)

Onder aansturing van het Provinciaal Platform Geo-informatie (PPGEO) is er een gezamenlijke provinciale Spatial Data Infrastructure (SDI-Provincies) ingericht, waarmee het landelijk samenwerken met behulp van geografische informatie wordt ondersteund. De herontwikkeling van het Centrale Data- en Services (CDS) systeem gebeurt middels FME-processen en wordt geautomatiseerd in FME Server. Het systeem bevat functionaliteit voor het harvesten, valideren, transformeren en opslaan van data en (waar nodig, bijvoorbeeld ten behoeve van PDOK)  doorlevering naar derde partijen. Modulariteit en generieke componenten zorgen ervoor dat het systeem herbruikbaar en toekomstbestendig is, in ieder geval voor INSPIRE."

.

<?= $cp->employee_name; ?> <?= $cp->employee_surname; ?>

Suzanne van Tuijl
Marketing Manager
E info@vicrea.nl

<?= $cp->employee_name; ?> <?= $cp->employee_surname; ?>

Marie-Rosanne van Rietschoten
Account manager

Vorig jaar raadde 99,7% de FME World Tour aan, aan een vriend of collega!