Wist u dat u met het Neuron Gegevensmagazijn zelf API's kunt creëren?

2 januari 2020

Uw gemeente is volop in ontwikkeling, veranderingen vinden plaatst op het gebied van wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Daarnaast vindt er, in het kader van de Common Ground-visie, de komende jaren de transitie plaats van StUF en de "data brengen" naar API’s en "data beschikbaar stellen".

Het beschikbaar stellen van data op basis van API’s is volop in ontwikkeling en is nu voor geen enkele basisregistratie in productieomgevingen beschikbaar. U bent wél in staat om met Neuron Gegevensmagazijn de meest gebruikte basisregistraties beschikbaar te stellen als API. Zo hebben wij de RSGB-Bevragingen in API-formaat beschikbaar. Het is met Neuron Gegevensmagazijn ook mogelijk om uw eigen registraties als API in restJSON formaat beschikbaar te stellen.

Wij helpen u graag met de installatie van deze API’s in uw gegevensmagazijn of ondersteunen u zodat u zelf eenvoudig aan de slag kunt. Geïnteresseerd? Neem contact op met Lennard Kerver, product specialist van het Neuron Integratie Platfom: l.kerver@vicrea.nl of Suzanne van Tuijl, accountmanager: s.vantuijl@vicrea.nl.

Deel dit artikel