Nieuw bij Vicrea in het FME-team: Arnold van der Herberg

19 juli 2019

Arnold van der Herberg is lead consultant FME en stelt zich aan u voor.

Ik ben een ervaren ICT professional met ruime ervaring als projectmanager, informatiespecialist, software engineer en in (technisch) applicatiemanagement en datamanagement. De laatste jaren heb ik ervaring en kennis opgedaan binnen het Geo-ICT werkveld, met name op FME gebaseerde geografische oplossingen, voornamelijk binnen de overheid en veelal op het gebied van stelselregistraties.

"Als Lead Consultant FME help ik klanten bij inhoudelijke vraagstukken. Wilt u bijvoorbeeld uw data processen optimaliseren met behulp van FME of een complex project starten in welke vorm dan ook, dan schuif ik aan. Samen met u geef ik vorm aan uw project, bepaal de impact en indien gewenst voer ik de plannen voor u uit."

Wilt u bijvoorbeeld uw data processen optimaliseren met behulp van FME of een complex project starten in welke vorm dan ook, dan schuif ik aan

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de productontwikkeling met FME. In de FME Nieuwsbrief zal ik steeds een update geven. In de nieuwsbrief van juli leest u ziet u bijvoorbeeld wat wij hebben gerealiseerd voor de NEN 2850-verplichting ten aanzien van gebruiksoppervlaktes voor de BAG.

Ik hoop snel een keer met u in gesprek te komen om te bespreken welke mogelijkheden FME nog meer voor u biedt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op, A.vanderHerberg@vicrea.nl. Ook kunt u contact opnemen met Marie-Rosanne van Rietschoten accountmanager FME: m.vanrietschoten@vicrea.nl. 

Deel dit artikel

Lees meer over

fme