Vicrea actief betrokken bij API BRK-bevragen

1 februari 2019

De 'Common ground' visie betreft onder meer het reduceren van heet aantal kopi├źn van gegevens. Er zijn verschillende projecten opgestart om deze visie concreet vorm te geven en organisaties te stimuleren om hiermee aan de slag te gaan. Vicrea onderschrijft het 'Common ground'-principe en is daarom actief betrokken bij het project ' API op de basisregistratie Kadaster'.

Het doel van deze API is om ervoor te zorgen dat voor de meest gestelde vragen binnen een organisatie, geen kopie nodig is van de kadastrale gegevens, maar dat deze vraag rechtstreeks op de bron kan worden gesteld. Vicrea draait mee in dit project en heeft de rol om te toetsen of de ontwikkelingen aansluiten bij de praktijk en om te testen of de opgeleverde API goed bruikbaar is. Gedurende het project wordt er een consumer ontwikkeld (een prototype) waarmee moet worden aangetoond dat de BRK-API gebruikt kan worden binnen de Neuron productlijn. Zodra dit prototype is gemaakt, laten we natuurlijk graag zien hoe dit eruit ziet en kunnen we aangeven wat de vervolgstappen gaan zijn.

Bent u geïnteresseerd en zou u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Marco Baars, productspecialist: m.baars@vicrea.nl.

Wist u dat 6 maart a.s. een sessie gepland staat 'Common Ground & API's'? Lees verder

 

 

 

Deel dit artikel