Gemeenten volop aan de slag met bronhoudergrens.nl

11 december 2014

Kort na de lancering van www.bronhoudergrens.nl maken reeds tientallen gemeenten en waterschappen gebruik van het portaal. Het initiatief van Vicrea blijkt te voorzien in de sterke behoefte aan overzicht in het transitieproces naar een landsdekkende kaart.

Vicrea constateerde dat het voor bronhouders essentieel is om de losse bestanden, die worden aangeboden door het Samenwerkingsverband Bronhouders Basisregistratie Grootschalige Topografie (SVB-BGT) in één kaart te kunnen raadplegen. Op bronhoudergrens.nl is het mogelijk om deze grenzen op de kaart te bekijken én direct een notitie te plaatsen, zodat er een zinvolle discussie kan ontstaan.

Wat voor Vicrea begon als stukje service naar haar klanten, resulteerde in een functionele site die voor álle bronhouders beschikbaar is.  Na één week meldden 50 bronhouders zich aan. Tientallen gemeenten en waterschappen weten hun weg nu al te vinden naar www.bronhoudergrens.nl.

Inlog aanvragen
Vicrea nodigt alle bronhouders in Nederland van harte uit om gebruik te maken van het portaal. Geïnteresseerden vragen eenvoudig een inlog aan via bgt@vicrea.nl en kunnen daarmee direct aan de slag! Er zijn geen kosten of verplichtingen verbonden aan het gebruik van deze website.

Deel dit artikel

Lees meer over

neuron bgt