Carto: location intelligence binnen handbereik

14 september 2017

Wist u dat 80% van alle data op de wereld locatie-informatie bevat, maar dat slechts 10% wordt gebruikt? Vicrea wilt hier verandering in brengen en is een partnership aangegaan met Carto. Vicrea zal dit net als de FME applicatie gaan resellen.

Carto is een business applicatie waarmee je zelfstandig ruimtelijke analyses en visualisaties kunt doen. Met een simpel drag-and-drop interface, kan er gemakkelijk eigen data worden ingevoerd. 

Daarbij kan Carto je Data vergroten met databronnen over demografie, economie en onroerend goed. Hiermee worden je analyse niet beperkt door je beschikbare data, maar ontdek je verborgen verbanden en krijgt u uitgebreid inzicht in onvoorziene kansen. Met Carto heb je de kracht van locatie intelligentie in eigen handen!

Op 10 oktober brengen we senior informatiemanagers, CIO's uit regio Midden-Nederland en (internationale) geo-spatial experts samen om de laatste inzichten op het gebied van location intelligence te presenteren. Ook geven wij op 5 oktober een FME en Carto training. Via onze website/ actueel/ agenda kunt u zich hiervoor inschrijven.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met m.vlasveld@vicrea.nl

Deel dit artikel

Lees meer over

Carto