Enthousiaste BAG-gebruikers in Den Haag

27 september 2016

Op 26 september 2016 vond in Den Haag de officiële afsluiting van het project WKPB / BAG plaats. Het feestelijke moment werd voorafgegaan door een presentatie over de BAG en het project. Na de presentatie volgde een enthousiaste demo van de nieuwe applicatie, Neuron BAG. Deze werd gegeven door een van de BAG beheerders van de gemeente Den Haag. De gebruikers zijn zeer positief over het gebruik en de mogelijkheden. Tijdens de demo kwam duidelijk naar voren het enthousiasme vandaan komt:

  • Met de Vicrea applicatie kan een enorme tijdwinst worden behaald bij het uitvoeren van een groot aantal werkzaamheden, met name het opvoeren van bulkmutaties, wat significant sneller gaat dan met de oude applicatie.
  • Alle informatie staat nu overzichtelijk op één scherm, waardoor het niet langer nodig is om steeds verschillende tabjes te openen om de benodigde informatie te kunnen zien. Dat de status van de panden in verschillende kleuren wordt weergegeven, wordt ook ervaren als erg behulpzaam en overzichtelijk.
  • De mogelijkheden om luchtfoto’s en panoramafoto’s aan de applicatie toe te voegen werkt gemakkelijk en ondersteunt de werkzaamheden.
  • En minstens zo belangrijk: het project werd netjes binnen de tijd uitgevoerd en verliep soepel.

De komende tijd staan er verschillende BAG-gebruikersbijeenkomsten in de planning en organiseert Vicrea verschillende co-creatie sessies BAG - GEO. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Ga naar de agenda of neem contact op met David Bakker: d.bakker@vicrea.nl.

 

Deel dit artikel