FME World Tour 2022 was een succes!

14 april 2022

Het is helaas alweer voorbij; de eerste FME World Tour op locatie sinds de start van de coronacrisis. En wat hebben we ervan genoten! Van de verhalen natuurlijk, maar ook om elkaar weer in levenden lijve te zien en bij te praten.

De dag begon relaxt met een kopje koffie en thee en na een kort welkomstwoord startten we de dag met een presentatie van Safe over alle nieuwtjes in versie 2022. Supergoed om te zien dat Safe er steeds weer in slaagt om nuttige nieuwe features te ontwikkelen en bestaande readers, writers, transformers en andere functionaliteiten te verbeteren.

Daarna hadden we een programma met uiteenlopende use cases bij Gemeenten, een provincie, een waterschap en een drietal commerciƫle organisaties. Stuk voor stuk inspirerende verhalen waarbij het maar weer duidelijk wordt hoe breed FME ingezet kan worden. En, zoals 1 van de sprekers al zei, hoeveel wegen er zijn naar Rome. Juist daarom is het zo mooi om je werk met elkaar te delen. Het geeft je nieuwe inzichten in wat er allemaal mogelijk is met FME.

De presentaties werden onderbroken door koffiemomentjes. Het was prachtig weer, dus we konden meteen van het zonnetje genieten. De dag werd afgesloten door Safe die meer inzicht gaven in hoe je taken in FME Server nu makkelijker kan beheren waarna we, wederom in het zonnetje, zijn gaan borrelen. Het was een geslaagde dag, met nuttige informatie en goede gesprekken. 

Met speciale dank aan:

Fabian Feijen van Gemeente Veendam, Diethard Jansen van Accenture, Gert-Jan Gerritsen van SED organisatie, Jaap van Boheemen van Provincie Gelderland, Holly Coxon van Safe, Niek Manders, Leo Hendrikx en Oscar Willems en iedereen achter de schermen van Vicrea.

Foto`s van FME World Tour 2022

  

Deel dit artikel