Gastcollege

14 september 2017

Op woensdag 13 september  verzorgde Vicrea  een gastcollege over projectmanagement omtrent GIS projecten bij Universiteit Utrecht. Zo’n  50 studenten die de masterstudie GIMA (Geographical Information Management and Applications) volgen woonden dit college bij.

Wouter van Helden, projectmanager bij Vicrea, vertelde meer over zijn rol bij Vicrea. Hij legde uit wat de verantwoordelijkheden van een projectmanager zijn, de te ondernemen stappen van een project en hoe een project succesvol wordt.  

Vicrea en universiteit Utrecht werken regelmatig samen en wisselen hierbij kennis uit. Zo organiseert Vicrea jaarlijks een GIMA dag voor de GIMA-studenten, geven we regelmatig gastcolleges en dragen we bij aan het project Helsinki, waarbij studenten uit Finland naar Nederland komen. Tijdens de jaarlijkse GIMA dag worden er informatieve presentatie gegeven en doen we workshops met de studenten. Universiteit Utrecht stelt daartegenover professors beschikbaar, die relevante presentaties geven aan onze klanten.

Vicrea werkt graag samen met de universiteit om zo jonge talenten voor te bereiden op het bedrijfsleven. Vicrea biedt ook leerzame stages aan om de studenten te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling.

Deel dit artikel