Gemeente Lochem succesvol in productie met Neuron Stroomlijn.

13 juni 2014

De Gemeente Lochem heeft Neuron Stroomlijn succesvol in productie genomen. In Lochem werd Stroomlijn al vele jaren naar tevredenheid gebruikt, en werkt nu ook met de nieuwste versie. De gemeente gebruikt de standaard modules, aangevuld met vele extra bronnen. Zo heeft de gemeente allerlei rapportages beschikbaar gesteld voor kwetsbare objecten en brandkranen in een thema Openbare Veiligheid.

Momenteel is de gemeente bezig met het ontsluiten van het digitale bouwarchief. Dit analoge archief bevat alle bouwvergunningen vanaf 1900 en wordt momenteel gescand. Om documenten weer terug te kunnen vinden zijn in Neuron Stroomlijn opmaat gemaakte zoekingangen en tabbladen toegevoegd. Zo kan iedereen alle gescande documenten terugvinden, dat scheelt heel wat uren zoeken in het archief.

Met de implementatie van Neuron Stroomlijn is de Gemeente Lochem voorbereid op het regionale werken. Externe partijen kunnen met een beperkte autorisatie Neuron Stroomlijn gebruiken,  bijvoorbeeld bij het beheren van de openbare ruimte.

Voor meer informatie: Marco Baars m.baars@vicrea.nl

Deel dit artikel