De FME documentatie generator

24 mei 2017

Geen zin meer in handmatig iedere gemaakte FME workspace zelf te beschrijven? Geen zorgen, want Vicrea heeft hiervoor een slimme, handige oplossing bedacht: de automatische documentatie generator. In één oogopslag is het duidelijk wat een workspace doet.

Met de documentatie generator kan de meest essentiële informatie van iedere FME workspace op een krachtige manier worden samengevat in een PDF rapport. Hiermee kan iedere FME workspace worden voorzien van een goede beschrijving en hoeft niemand meer handmatig aan de slag te gaan.

Het doel van de automatische Documentatiegenerator is om FME workspaces te voorzien van een beschrijving over de inhoud de workspace. De generator analyseert de technische gegevens en vertaalt deze naar een verslag dat leesbaar is voor zowel de FME expert als de manager.

  • beschrijft de inhoud van de workspace
  • analysteert de technische gegevens
  • vertaalt deze naar een verslag

Zo doet de Documentatie generator verslag van de Hoofdtransformatie wat betreft de data, de beschrijving van de workspace door de ontwikkelaar, het gebruik van: Transformers, Inspectors, Bookmarks, en Annotaties. Samenvattend maakt het rapport in één oogopslag duidelijk wat een workspace in hoofdlijn doet.

De documentatie generator biedt hiermee ondersteuning bij het de het onderhoud en management van workspaces. Deze oplossing draagt daar bij aan de optimalisatie van FME binnen uw organisatie.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Thomas Merkus van Vicrea: t.merkus@vicrea.nl of mail naar fme@vicrea.nl .

Deel dit artikel

Lees meer over

fme