Geslaagde FME World Tour Amersfoort

19 mei 2016

Net als voorgaande jaren deed de FME World Tour, naast 60 andere ‘World Cities’ ook Amersfoort aan. Zo’n 90 FME fans kwamen 12 mei bijeen in de middeleeuwse St. Aegtenkapel.  

Ken Bragg van Safe Software presenteerde de nieuwste functionaliteiten van FME 2016. Het belangrijkste onderdeel van de dag, waar deelnemers vooral naar uitkijken en erg waarderen.

Verschillende, inspirerende presentaties van TNO, Wetterskip Fryslân en Avineon België volgden over uiteenlopende FME-toepassingen in verschillende contexten. Kim van Winden van Vicrea liet zien hoe je met FME grote XML-bestanden kunt opsplitsen. Traditiegetrouw sloot Ken Bragg de dag af met een laatste presentatie “FME around de World”, met een korte quiz om de FME kennis in de zaal te testen.

Vicrea slaagt er ieder jaar weer in om een inhoudelijk programma te combineren met een leuke activiteit. Ook dit jaar werden de presentaties opgevolgd door ontspanning. De actieve bezoeker koos ervoor de ‘Jange Jan’ te beklimmen maar het was ook mogelijk om de historische binnenstad Amersfoort per rondvaartboot te bewonderen. Onder het genot van een drankje werd er op het terras nagepraat. Een geslaagde dag, op naar de FME World Tour 2017!

Kon u er niet bij zijn? U kunt de presentaties in film alsnog bekijken:

Deel uw FME kennis en ervaring op www.v-create.nl

 

 

Deel dit artikel

Lees meer over

fme, producten, vicrea