Geslaagde productreleasedag

28 september 2018

27 september vond in Dierenpark Amersfoort de productreleasedag van Vicrea plaats. Zo'n 130 klanten luisterenden naar de informatie over de nieuwe release, de plannen voor de toekomst en ontwikkelingen waarop wij anticiperen. 

Even stilstaan bij de essentie
David Bakker, manager R&D heette iedereen welkom. Hij stond stil bij de kracht en de essentie van Vicrea: software ontwikkelen zodat anderen hun taken gewoon goed en efficiënt kunnen uitvoeren. En omdat de situatie bij overheden verandert en organisaties niet stilstaan, staat ook Vicrea niet stil. David vroeg zich af of iedereen er zich eigenlijk van bewust is waarom wij onze producten 'Neuron' noemen. Onze oplossingen zijn te vergelijken met neuronen in een zenuwstelsel, wij zorgen dat het informatielandschap van organisaties functioneert.

Centrale objectregistratie, geen toekomstmuziek meer
Een centrale, volledig geïntegreerde objectregistratie is een mogelijkheid die Vicrea al enkele jaren presenteert. Steeds meer overheidsorganisaties zijn hier nu daadwerkelijk aan toe, een mooie ontwikkeling. Het centraliseren van data is bovendien een logische stap voor de toekomst. We zullen steeds meer data bij de bron opvragen en minder lokaal opslaan. David stond stil bij het 'common ground' gedachtegoed van de VNG, een visie die Vicrea volledig onderschrijft. De weg hiernaar is voor iedereen anders en zal tijd in beslag nemen. Wij helpen klanten om hier stapsgewijs naartoe te werken. 

Release 18.2
Na de break splitste de groep zich op: een deel liet zich informeren over de 18.2 release van Neuron Stelsel Registratie. Roderick Duinker, Kim van Winden en Daan Westerweel, productspecialisten, lichtten de vorige en komende release toe. In de andere zaal praatte Marco Baars, productspecialist, de bezoekers bij over de ontwikkelingen omtrent het Neuron Integratie Platform. Bezoekers zijn dan nu onder meer goed geïnformeerd over de HR data service 3.0 het nieuwe autorisatiedashboard, de doorontwikkeling van BAG 2.0 en zijn op de hoogte van de diverse security updates en een groot aantal funtionele verbeteringen.

Kon u er niet bij zijn maar bent u wel geïnteresseerd of heeft u vragen over de nieuwe release? Neem dan contact op met Suzanne van Tuijl: s.vantuijl@vicrea.nl. (Bezoekers ontvangen per mail de presentaties).

 


 

 

Deel dit artikel

Lees meer over

producten