Klankbordgroep Neuron BRK maakt besluiten

6 maart 2014

6 maart 2014

Het Kadaster heeft november 2013 de nieuwe Leveringen met Kadastrale data vrijgegeven. Daarmee kunnen de verschillende leveranciers hun producten afronden. Vicrea heeft samen met de klankbordgroep BRK op woensdag 5 maart de laatste besluiten genomen over de functionaliteiten die binnenkort binnen de verschillende Neuron producten beschikbaar gaan komen.

Vanaf 1 april zal Neuron Stroomlijn uitgebreid worden met een mogelijkheid om de nieuwe Leveringen te raadplegen. Productspecialist Marco Baars presenteerde tijdens de sessie de nieuwe functionaliteit. De data die het Kadaster klaar zet op de zogenaamde Generieke Download Server gaat Vicrea binnen de muren van de afnemende organisatie halen en verspreiden met Neuron BRK Monitor. Deze functionaliteit gaat binnenkort getest worden samen met de gemeente Leiden.

Vervolgens werd de functionaliteit van de nieuwe module Neuron BRK besproken. Deze module komt per 1 juni beschikbaar, samen met de aangepaste Neuron WKPB en Neuron WOZ Analyse.

De inspirerende sessie in Amersfoort werd afgesloten met een lunch en discussies over het stelsel, we zijn weer een stapje dichterbij een optimaal functionerend oplossing voor de gebruikers van Neuron programmatuur. Vicrea laat haar toepassingen volgende week zien tijdens de informatiebijeenkomsten van het Kadaster in Ede.

Deel dit artikel