Neuron GIS showroom groot succes

26 september 2014

Cadcorp en Vicrea Solutions organiseerden op donderdag 25 september een succesvolle showroom Neuron GIS. Neuron GIS is het platform wat als grondlegger van de verschillende Neuron producten gebruikt wordt. Het volwaardige GIS pakket is een prima alternatief voor de bekende GIS pakketten, zowel vanuit functionaliteit bekeken als vanuit het financieel perspectief.

Een kleine 40 gasten waren aanwezig in Zandvoort aan de Eem in Amersfoort, waar de nazomer gelukkig meehielp aan een prima entourage. Dagvoorzitter Harmen Tjeerdsma van Vicrea heette de aanwezigen van harte welkom en nam de groep mee in het programma van de dag. Ook stond hij kort stil bij de organisatie van Vicrea in het algemeen en de Neuron software in het bijzonder. David Rimmington, salesmanager van Cadcorp gaf een kort beeld van de organisatie Cadcorp. Vicrea werd als belangrijkste partner in Europa neergezet door het Engelse bedrijf, dat wereldwijd afzet geniet van haar GIS producten.

Vervolgens nam Andrew Kemp het woord, die sales ondersteunt door het geven van demonstraties. In een flitsende show nam hij de aanwezigen mee in de mogelijkheden van Neuron GIS door gebruik te maken van data uit Engeland en Nederland. Na de koffie-break liet Andrew de mogelijkheden van Neuron GIS zien in combinatie met administratie data. De aanwezigen waren onder de indruk van de standaard mogelijkheden van Neuron GIS, wat hen betreft is het een volwaardig alternatief.


De door 'Zandvoort aan de Eem' goed verzorgde lunch werd op een interactieve wijze genuttigd in het restaurant en op het terras. Er was voldoende gelegenheid om te sparren met de ‘spatialisten’ van Cadcorp en Vicrea en om te netwerken.

Na de lunch nam Marco Baars van Vicrea de aanwezigen mee in de ruime mogelijkheden van de toepassing Neuron GIS en Neuron Internet. Alle gebruikers van Neuron Stroomlijn hebben onderhuids ook de beschikking over Neuron GIS, het gebruik daarvan is echter nog zwaar onderbelicht.

Na het presenteren van een zeer lucratieve overstapaanbieding, kon Harmen Tjeerdsma het officiële gedeelte beëindigen. De zeer geslaagde showroom werd afgesloten met een gezellige borrel. Heeft u deze bijeenkomst helaas moeten missen, voor informatie kunt u contact opnemen met Harmen Tjeerdsma: h.tjeerdsma@vicrea.nl.

Deel dit artikel