Nieuws

  BRK levering 2.0 in productie

  12 januari 2022

  Het Kadaster heeft besloten de BRK Levering 2.0 in februari in productie te nemen. Hieraan is een periode van ketentests tussen het Kadaster en de softwareleveranciers voorafgegaan, waar ook Vicrea aan heeft deelgenomen. Op basis van deze ketentests ziet het Kadaster geen belemmeringen meer die de productiegang nog langer tegenhouden..

  Lees verder

  NIP 22.1 release webinar

  3 januari 2022

  Heeft u zich al aangemeld voor het webinar? Maandag 21 februari 2022 gaan we live van 10:00 - 11:00 uur de nieuwe 22.1 release doornemen. In het webinar bespreekt productowner (Marco Baars) de belangrijkste wijzigingen van het Neuron Integratie Platform en Neuron Stroomlijn versie 22.1.

  Lees verder

  NSR 22.1 release webinar

  3 januari 2022

  Heeft u zich al aangemeld voor het webinar? woensdag 23 februari 2022 gaan we live van 10:00 - 11:00 uur de nieuwe 22.1 release doornemen. In het webinar bespreekt productowner (Roderick Duinker) de belangrijkste wijzigingen van het Neuron Stelsel Registratie versie 22.1.

  Lees verder

  Neuron Stroomlijn koppelt met Azure Active Directory

  11 november 2021

  Nu steeds meer klanten kiezen voor producten van Vicrea vanuit de Neuron Cloud komt ook de vraag vaker naar voren om Neuron Stroomlijn te kunnen koppelen met Active Directory vanuit Azure. Vanaf versie 22.1 is hiervoor ondersteuning ingebouwd naast de bestaande ondersteuning van Basic Authentication (gebruikersnaam/wachtwoord), Active Directory en ADFS..

  Lees verder

  Meer zoekingangen op het handelsregister via ESB HR Dataservice ++

  23 oktober 2021

  In Neuron ESB is het al langer mogelijk om het Handelsregister te bevragen via de HR-dataservice. Gebruik van deze service in combinatie met Neuron ESB zorgt ervoor dat afnemende applicaties door middel van de StUF-standaard vragen kunnen stellen en een antwoord terug kunnen krijgen. Zoeken is echter alleen mogelijk via een KvKnummer, Vestigingsnummer of RSIN..

  Lees verder

  NSR 21.4 release webinar

  20 oktober 2021

  Heeft u zich al aangemeld voor het webinar? Donderdag 04 november 2021 gaan we live van 10:00 - 11:00 uur de nieuwe 21.4 release doornemen. In het webinar bespreekt productowner (Roderick Duinker) de belangrijkste wijzigingen van het Neuron Stelsel Registratie versie 21.4. Verder wordt er vooruit gekeken naar de inhoud van de volgende releases.

  Lees verder

  Vooruitblik features Neuron Stelsel Registratie 22.1 release

  20 oktober 2021

  Alvast een vooruitblik op de nieuwe 22.1 release? Lees hier de de features..

  Lees verder

  Vooruitblik features Neuron Integratie Platform 22.1 release

  20 oktober 2021

  Alvast een vooruitblik op de nieuwe 22.1 release? Lees hier de de features..

  Lees verder

  NIP 21.4 release webinar

  10 oktober 2021

  Heeft u zich al aangemeld voor het webinar? Maandag 1 november 2021 gaan we live van 10:00 - 11:00 uur de nieuwe 21.4 release doornemen. In het webinar bespreekt productowner (Marco Baars) de belangrijkste wijzigingen van het Neuron Integratie Platform en Neuron Stroomlijn versie 21.4. Verder wordt er vooruit gekeken naar de inhoud van de volgende releases.

  Lees verder

  Neuron Integratie Platform 21.4 release overzicht

  21 september 2021

  Een overzicht van de 21.4 release? Lees hier het releaseoverzicht.

  Lees verder

  Vicrea Magazine

  Nieuws over neuron registratie

  Handig! Tool voor bulkmutatie gebruiksoppervlakte BAG (i.v.m. gewijzigde NEN 2580)

  19 juli 2019

  De NEN 2580-richtlijnen wijzigen. Gemeenten moeten van alle woningen de gebruiksoppervlakte registreren en controleren om woningen op basis van gebruiksoppervlakte te kunnen laten taxeren. Hieronder vallen ook de woningen die in eigendom zijn bij woningcorporaties. Zowel gemeenten als woningcorporaties zijn dus bezig met het grootschalig opnemen en controleren van gebruiksoppervlakten.

  Lees verder

  Lees meer over

  neuron bag, neuron registratie

  Succesvol WOZ-belasting project SED organisatie

  16 mei 2019

  Met trots delen we dat het project ‘WOZ-driehoek’ succesvol is afgerond.
  De SED organisatie (gemeente Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland) heeft succesvol Neuron Stelselregistratie als objectregistratie aangesloten op haar belastingsysteem. #NeuronWOZ #Succesvol! 

  Lees verder

  Lees meer over

  neuron registratie, neuron woz

  Hilversum kiest voor Neuron BAG en Neuron BGT

  6 mei 2019

  Ook gemeente Hilversum kiest voor Neuron BAG en Neuron BGT. Na een uitgebreide aanbestedingsprocedure, waarbij onder meer de functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid van de oplossing werden geanalyseerd, kwam Vicrea als winnaar uit de bus. Gemeente Hilversum kiest ervoor om te werken met registratieproducten die zich bewezen hebben en gericht zijn op de toekomst.

  Lees verder

  Vicrea actief betrokken bij API BRK-bevragen

  1 februari 2019

  De 'Common ground' visie betreft onder meer het reduceren van heet aantal kopiën van gegevens. Er zijn verschillende projecten opgestart om deze visie concreet vorm te geven en organisaties te stimuleren om hiermee aan de slag te gaan. Vicrea onderschrijft het 'Common ground'-principe en is daarom actief betrokken bij het project ' API op de basisregistratie Kadaster'.

  Lees verder

  Integrale koppeling Neuron BGT aan Greenpoint-BOR bij gemeente Baarn

  14 december 2018

  In gemeente Baarn zijn de areaalgegevens van diverse beheerdisciplines opgenomen in Greenpoint-BOR en onlangs gekoppeld aan de BGT. Binnen een half jaar heeft Baarn niet alleen een integraal BOR-systeem opgezet, maar is ook het berichtenverkeer tussen Greenpoint-BOR en Neuron BGT van Vicrea gerealiseerd. Een mooi voorbeeld van operationele koppeling van Vicrea’s BGT-applicatie aan een BOR-systeem.

  Lees verder

  Lees meer over

  neuron bgt, neuron registratie

  Vicrea behaalt als eerste de conformiteitstoets BAG 2.0!

  11 december 2018

  Dat houdt in dat de BAG-applicatie van Vicrea klaar is om te communiceren met de Landelijke Voorziening conform de nieuwe berichtenstandaard behorend bij BAG 2.0.
  Als dé BAG-leverancier van Nederland loopt Vicrea natuurlijk voorop. Met het behalen van deze mijlpaal heeft Vicrea een belangrijke stap gezet richting BAG 2.0.
   

  Lees verder

  Bekijk het webinar: Neuron Stelselregistratie en de AVG

  5 april 2018

  De aangescherpte privacymaatregelen hebben impact op uw organisatie, uw processen en uw software. Gebruikt u Neuron Stelsel Registratie? Wij vertellen u graag hoe wij u helpen "AVG- proof" te worden.

  Bekijk de opname van het webinar terug en zie welke aanpassingen wij doorvoeren in NSR en wat de Neuron Privacy Monitor voor u kan betekenen.

  Lees verder

  Neuron BGT: automatisch berichtenverkeer in productie

  22 januari 2018

  Begin januari heeft Gemeente Brummen als eerste BGT-bronhouder met Neuron BGT in hun productieomgeving mutatieberichten uitgewisseld met BRAVO. Dit is een belangrijke mijlpaal voor Vicrea, omdat hiermee een juiste werking van Neuron BGT in combinatie met de Neuron BGT Connector in de praktijk bewezen is. Neuron BGT is sinds september 2017 door Geonovum gecertificeerd als BGT-software geschikt voor automatisch berichtenverkeer.

  Lees verder

  Lees meer over

  neuron bgt, neuron registratie

  Webinar GEO-BOR Koppelvlak gemist?

  1 augustus 2017

  Hoe ziet dit koppelvlak eruit? Hoe verloopt de berichtafhandeling? Hoe verwerkt Neuron BGT mutatieverzoeken en exploratieverzoeken vanuit de BOR-registratie?

  Kim van Winden en Roderick Duinker lichtten dit tijdens een webinar toe. Heeft u dit webinar gemist? Bekijk dan de opname.

  Lees verder