Nieuws

    FME Server use case - Data beschikbaar op je telefoon

    1 december 2020

    Onze consultants en trainers weten wat er allemaal mogelijk is met FME. Toch komt het er niet altijd van om elke functionaliteit in de praktijk toe te passen. Dus als je dan tijdens een training een de vraag krijgt om een functionaliteit te laten zien, die je zelf nooit gebruikt hebt, dan pak je het meteen op. In deze use case laten we zien hoe je een FME Server App op je telefoon laat draaien. 

    Helmoet de Zwijger
    Benodigde leestijd: 7 min

    Lees verder

    Vicrea ontzorgt bij WKPB Transitie

    19 november 2020

    Per 1 januari 2021 vindt er een wetswijziging plaats rondom de Wet Kenbaarheid Publiekrechtelijke Beperkingen (WKPB).  Waar de registratie WKPB en verwerking tot nu nog lokaal plaatsvond, zijn alle gemeenten verplicht hun registratie te verhuizen naar een landelijke database van het kadaster.

    In korte tijd hebben we een flink aantal gemeente geholpen bij een succesvolle WKPB transitie, waaronder ook gemeente Súdwest-Fryslân.

    Lees verder

    Vicrea helpt bij het vervangen van de PKIoverheid-certificaten

    19 oktober 2020

    Beste Neuron gebruiker,

    Zoals wellicht al bekend veranderen de PKIoverheid-certificaten. PKIoverheid-certificaten die niet meer voldoen aan de internationale eisen moeten op korte termijn vervangen worden. Stap tijdig over naar het nieuwe certificaat om problemen met het aanleveren van mutaties te voorkomen!
     

    Lees verder

    FME Kennissessie Grip op RDNAPTRANS™

    2 oktober 2020

    Vorige week vond er een zeer succesvolle online FME Kennissessie plaats met als thema Grip op RDNAPTRANS™. 

    Lees verder

    Regie over dataprocessen met FME Server

    17 september 2020

    Omdat FME zo veelzijdig is, is de kans groot dat u al aardig wat processen heeft lopen via FME. Misschien heeft u terugkerende taken ingepland of event driven workflows gecreëerd. Er gebeurt vervolgens ontzettend veel op de achtergrond. Maar hoe hou je nou grip op al deze processen?

    Niek Manders
    Benodigde leestijd: 3 min

     

    Lees verder

    Nieuw! FME Server REST API training

    25 juni 2020

    Vanaf nu geven wij ook de FME Server REST API trainingen. Tijdens deze training leert u wat de REST API is en leert u eigen webapplicaties te bouwen voor uw (interne) klant. Uw klanten kunnen hierdoor ook profiteren van de kracht van FME,  zonder dat er enige kennis van FME of directe toegang tot FME Server nodig is.

    Lees verder

    FME Server use case (Track & Trace voor procesketens)

    18 juni 2020

     

    Bij Vicrea werken onze ontwikkelaars continue aan het verbeteren van inzicht in processen die in de organisatie draaien. In deze use case een voorbeeld van een procesketen in FME Server die wordt uitgebreid met een “Track & Trace” functie voor complete proces via Twitter”

    Helmoet de Zwijger
    Benodigde leestijd: 7 min

    Lees verder

    FME World Tour 2020 definitief gecanceld

    25 mei 2020

    In maart hebben we de FME World Tour tot nader order geannuleerd in de hoop dat we in het najaar alsnog bij elkaar konden komen voor een mooie inspirerende dag. Helaas moet we melden dat we de FME World Tour voor dit jaar toch definitief cancellen.

    Lees verder

    De voordelen van de NSR 20.1 voorjaarsrelease

    8 mei 2020

    In de afgelopen periode is er weer hard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen van Neuron stelsel registratie. 20.1 is onder andere efficiënter te onderhouden, gemakkelijker te monitoren en levert mede door de nieuwe interface een betere gebruikerservaring.
    We lichten dan ook graag toe welke vernieuwingen uw werk nog makkelijker gaan maken. 

    Lees verder

    De BAG-bespaarder

    27 februari 2020

    Veel gemeenten zijn nog steeds onnodig veel tijd kwijt aan het actualiseren van onbekende vergunningsvrije BAG-mutaties.
    Daarom heeft Vicrea Solutions de verwerkingstijd hiervan met gemiddeld 90% weten te verlagen door het slim toepassen van automatisering. Ontdek hier de mogelijkheden van de BAG-bespaarder.

    Lees verder

    Vicrea Magazine

    Nieuws over neuron stelselregistratie

    Bekijk het webinar: Neuron Stelselregistratie en de AVG

    5 april 2018

    De aangescherpte privacymaatregelen hebben impact op uw organisatie, uw processen en uw software. Gebruikt u Neuron Stelsel Registratie? Wij vertellen u graag hoe wij u helpen "AVG- proof" te worden.

    Bekijk de opname van het webinar terug en zie welke aanpassingen wij doorvoeren in NSR en wat de Neuron Privacy Monitor voor u kan betekenen.

    Lees verder

    Planinformatie

    6 februari 2018

    Vanaf Neuron Stelsel Registratie 18.1 is het mogelijk om binnen de module BGT planinformatie uit te wisselen in de BGT-keten. Het optionele deel van IMGeo biedt de mogelijkheid om planinformatie vast te leggen, omdat bij bronhouders de behoefte bestaat om op de kaart alvast te kunnen laten zien waar in de toekomst bepaalde objecten komen te liggen.
    Een handige functionaliteit!

    Lees verder

    Neuron BGT gecertificeerd

    22 september 2017

    Sinds maandag 18 september is Vicrea, op het onderdeel ‘automatisch’, BGT / IMGeo bronhouderssoftware gecertificeerd.De certificering toont aan dat Neuron BGT de functionaliteit bezit om BGT-informatie op de juiste manier uit te wisselen met de BGT-keten.

    Lees verder