Succesvolle regiosessie Neuron BAG

8 mei 2014

In de Buiten Sociëteit in Zwolle vond op 7 mei de eerste van de vier regiosessies Neuron BAG plaats. Alle gebruikers uit de regio waren uitgenodigd om samen met een team van Vicrea te discussiëren over de ontwikkeling van het in Nederland meest gebruikte pakket om de BAG te beheren.

Na de ontvangst door Harmen Tjeerdsma, nam David Bakker de aanwezigen mee in de komende ideeën van Vicrea rondom integrale registratie van gegevens uit basis- en kernregistraties. Er ontstond een mooie discussie over de werking van het stelsel binnen Neuron Registratie Suite. Het voorbeeld van de ontwikkeling die Vicrea doet met Tog kwam in dat verhaal op een prima manier naar voren.

Daan Westerweel nam de twintig aanwezigen mee in een live presentatie van Neuron Registratie Suite. Basis voor zijn verhaal was Neuron Registratie versie 7.2. Veel bewondering oogstte de presentatie van Neuron WOZ Registratie, waarbij op een interactieve en gemakkelijke wijze vanuit de BAG de WOZ objecten beheerd kunnen worden. Na de pauze presenteerde Michiel Castelein de groep zijn praktijkervaringen vanuit implementaties. Moeilijke vragen en de mogelijkheden tijdens installaties werden door hem probleemloos beantwoord.

David Bakker nam vervolgens openstaande zaken vanuit de servicedesk door en discussieerde met de groep over gewenste nieuwe functionaliteiten en prioriteiten. Na de wrap-up van Harmen Tjeerdsma werd de geslaagde middag afgesloten met een gezellige borrel.

Deel dit artikel