Regiosessies Neuron BAG voor herhaling vatbaar

11 juni 2014

Vicrea organiseerde op drie woensdagen in mei in Zwolle, Eindhoven en Den Haag regiosessies Neuron BAG. Alle bestaande gebruikers waren uitgenodigd om samen met een team van Vicrea te discussiëren over de ontwikkeling van het in Nederland meest gebruikte pakket om de BAG te beheren. 

Na de ontvangst door Harmen Tjeerdsma, nam David Bakker de aanwezigen mee in de komende ideeën van Vicrea als het gaat om integrale registratie van gegevens uit basis- en kernregistraties. Er ontstond gelijk een mooie discussie over de werking van het stelsel binnen Neuron Registratie Suite.

Daan Westerweel nam de aanwezigen mee in een live presentatie van Neuron Registratie Suite. Basis voor zijn verhaal was Neuron Registratie versie 7.2. Veel bewondering oogstte de presentatie van Neuron WOZ Registratie, waarbij op een interactieve en gemakkelijke wijze vanuit de BAG de WOZ objecten beheerd kunnen worden.

Na de pauze presenteerde Michiel Castelein de groep zijn praktijkervaringen vanuit implementaties. Moeilijke vragen en de mogelijkheden tijdens installaties werden door hem probleemloos beantwoord. David Bakker nam vervolgens openstaande zaken vanuit de servicedesk door en discussieerde met de groep over gewenste nieuwe functionaliteiten en prioriteiten. Na de wrap-up van Harmen Tjeerdsma werd de geslaagde middagen afgesloten met een gezellige borrel.

De aanwezige gebruikers van Neuron BAG waardeerden het initiatief van Vicrea zeer, door het rechtstreekse contact met de specialisten van Vicrea en ook met de andere gebruikers werden vaak al tijdens de ontvangst nuttige tips uitgewisseld. Aan Vicrea is het verzoek gedaan dit initiatief te continueren en te koppelen aan de twee release momenten van Neuron Registratie. Vicrea is dan ook voornemens de woensdagen in november de volgende versie van Neuron Registratie Suite te presenteren

 

Harmen Tjeerdsma
business development manager

Deel dit artikel