Technisch Applicatiebeheer Neuron-modulen

21 januari 2015

Naast de bekende dienstverlening van Vicrea, implementaties, trainingen, helpdesk, bieden wij nu ook aan het applicatiebeheer van Neuron-modulen over te nemen. Hoge beschikbaarheid en hoge performance van applicaties zijn cruciaal in een tijd waarin informatie een essentiële productiefactor is. In toenemende mate vereist dit specifieke expertise waarover individuele gemeenten steeds minder beschikken, en wellicht ook niet over wíllen beschikken.

Vicrea staat voor u klaar met een enthousiast team technisch applicatiespecialisten, die de taken en verantwoordelijkheden voor wat betreft het technisch applicatiebeheer van Neuron-modulen op een professionele wijze van u overneemt. Wij zorgen voor uitstekend presterende Neuron-applicaties, inclusief versiebeheer, configuraties, documentatie en beveiligingsprocedures. Wij kennen onze applicaties immers van binnen en van buiten. Omdat wij het technisch applicatiebeheer voor meerdere gemeenten organiseren, is er een grote expertise opgebouwd. Dit vertaalt zich in een hoge kwaliteit, hoge snelheid en economy of scale van het technisch applicatiebeheer.

Als u van mening bent dat het technische applicatiebeheer geen kernactiviteit van uw gemeente is, dan doen wij u graag een voorstel deze werkzaamheden over te nemen.

Neem contact op met uw salesmanager of met de servicedesk: helpdesk@vicrea.nl

Deel dit artikel

Lees meer over

producten