Noteer in uw agenda! Vicrea dag 2015

15 januari 2015

The next step to smart solutions

 

Op donderdag 26 maart vindt de Vicrea dag plaats op congreslocatie ‘Inn Style’ te Maarsen. Een dag die u niet mag missen als u werkt met basisregistraties en ‘old school’ Geo oplossingen en benieuwd bent hoe Vicrea de komende jaren de ‘next step’ zet naar Smart oplossingen.

Van basisregistratie naar geïntegreerd stelsel
Organisaties werken in hun eigen tempo aan goed functionerende basisregistraties. Belangrijk, maar als leverancier kijken wij verder vooruit om voorbereid te zijn op uw vragen van de toekomst. Vicrea loopt daarin voorop en heeft samen met haar partners veel te vertellen over uw wereld van morgen. Het toewerken naar een geïntegreerd stelsel is een volgende stap. Maar Big Data, predictive analyses, social media en The Internet Of Things gaat veel van het stelsel vragen en gaat ook de toepassingen op basis van het stelsel veel bieden. Wellicht klinkt dat voor u nog als toekomstmuziek of misschien bent u al flink op weg om dit te bereiken, wij denken dat het belangrijk is om hierbij stil te staan. Wat zijn de voordelen? Waar loopt men tegenaan? En hoe lossen we problemen op?

Van geïntegreerd stelsel naar “smart solutions”
Stelt u zich dat geïntegreerde Stelsel voor. Zit het werk er dan op? Dr. Stan Geertman, Associate Professor in Geo-Information Science, Universiteit Utrecht neemt u mee naar de wereld die Smart cities heet. Wat kan er bereikt worden wanneer we gebruik maken van open data, wanneer sensortechnology straks overal is doorgevoerd en wanneer voorspellen op basis van analyses de gewoonste zaak van de wereld is? Wat betekent dat voor de overheid, voor bedrijven, voor burgers?

Naast inspiratie ook informatieve sessies
Tijdens het plenaire programma delen wij graag onze Visie en CREAtiviteit met u. Daarnaast kunt deelnemen aan verschillende parallelsessies die inzoomen op registratie-, integratie- informatie-en GIS producten. Ook businesspartners van Vicrea verzorgen een deel van dit praktische programma en stellen zich aan u voor op de infomarkt. Er is voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. 

De uitnodiging voor deze dag ontvangt u per mail. Heeft u geen uitnodiging ontvangen maar zou u graag aanwezig zijn, mail dan naar s.hagenaars@vicrea.nl.

Het programma en informatie over de verschillende parallelsessies komt binnenkort op deze site te staan.

U kunt zich HIER aanmelden

 

Deel dit artikel

Lees meer over

diensten, producten