Webinar Module kwaliteit & bulkmutatie

5 december 2019

Beste Neuron gebruiker,
 
Bij deze nodigen we u uit om Donderdag 12 december 14:00 uur deel te nemen aan de Webinar over de nieuwe modules Neuron Kwaliteit en Neuron Bulkmutaties. Om deel te nemen aan de webinar kunt u inschrijven via deze link

Neuron Kwaliteit
Voor alle processen in uw gemeente heeft u data nodig. Als verantwoordelijk bronhouder wilt u kwalitatief hoogwaardige data die uw processen optimaal ondersteunt. De module Neuron Kwaliteit biedt als nieuw onderdeel van Neuron Stelsel Registratie hulp aan beheerders van de BAG, BGT, BRK, WOZ, WKPB bij het inzichtelijk maken van de kwaliteit van de data.

Neuron Kwaliteit stelt u als bronhouder in staat om verschillende basisregistraties waarvoor u data registreert en beheert integraal te controleren. U kunt de kwaliteit van een specifiek BAG-object en het achterliggende proces in kaart brengen met een controle zoals ‘Nummeraanduidingen zonder postcode’. Neuron Kwaliteit kan echter veel meer. De controles hoeven namelijk niet beperkt te blijven tot één registratie. U kunt ook een controle uitvoeren die meerdere basisregistraties betreft: bijvoorbeeld ‘BGT-panden die geen koppeling naar de BAG hebben’. Dezelfde kruisbestuiving is uiteraard ook mogelijk met gegevens vanuit de WOZ.

 

.

 

 

Neuron Bulkmutaties
Vanaf 1 januari 2021 moet voor de WOZ verplicht op basis van gebruiksoppervlaktes worden gewaardeerd. Met de nieuwe functionaliteit Neuron Bulkmutaties is het mogelijk om snel en éénvoudig in één keer de gebruiksoppervlakten te muteren in de BAG.

Neuron Stelsel Registratie leest dit bestand in en controleert vooraf of alle BAG-Identificaties aanwezig zijn. U ziet in de applicatie een overzicht van de aangeboden Verblijfsobjecten met daarbij de oude en de nieuwe gebruiksoppervlakte. Tevens wordt aangegeven of er identificaties zijn aangeboden die niet voorkomen, of niet meer actief zijn. Deze kunnen nog worden verwijderd of worden gecorrigeerd

In de 45 minuten durende Webinar lichten wij graag toe wat de mogelijkheden van deze nieuwe modules zijn.

 

 

 

 

 

Deel dit artikel