Zaltbommel gaat voor Neuron KCC

28 februari 2014

Zaltbommel heeft afgelopen maandag gekozen voor Neuron KCC. Zaltbommel werkt op dit moment met het Zaaksysteem Verseon van Circle Software en de webformulieren van Act-One. Neuron KCC past perfect in ieder ICT-landschap dankzij de open-architectuur. Dit was voor Zaltbommel een vereiste omdat zij binnen het KCC de gemeentelijke bronnen integraal willen raadplegen.

Software die helpt

De implementatie van een Klantcontact Systeem is een ingrijpende verandering voor een gemeente. Betrokkenheid van medewerkers en een gefaseerde aanpak zijn cruciaal om een KCS succesvol te implementeren. Vicrea en Zaltbommel gaan de komende maanden intensief samenwerken om te komen tot het gewenste eindresultaat. Transparantie en afstemming zijn in die samenwerking erg belangrijk. Vicrea is van mening dat gemeenten het beste hun eigen processen begrijpen, wij ondersteunen de praktijk van de gemeenten met Software en niet-andersom.

Open-architectuur

Vicrea heeft vorig jaar april haar innovatie Neuron E-Dienstverleningsportefeuille gelanceerd. Inmiddels hebben gemeenten met de meest uiteenlopende architectuur gekozen voor Vicrea. De open architectuur van de  Vicrea oplossing  is daarin een zeer belangrijke motivatie, omdat bij een KCS juist de koppeling aan verschillende informatiesystemen essentieel is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met: Daniël de Klerk op 0615865681 of d.deklerk@vicrea.nl

Deel dit artikel