Jurre Laven

Managing Director I&I

E info@vicrea.nl

Actueel

  Productontwikkeling 2017 - 2018

  Het is prettig om te weten wat u mag verwachten als het gaat om productontwikkeling. Wanneer een nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd of wanneer het product wordt aangepast in relatie tot nieuwe wet- en regelgeving en standaarden. Wij stellen het productontwikkelbeleid 2017 - 2018, van visie tot en met concrete roadmap, voor u beschikbaar. Lees de beknopte versie online of download de versie inclusief roadmap vanaf de Self Servicedesk van Vicrea.

  Lees verder

  Productreleasedag NIP, kon u er niet bij zijn?

  Op 27 oktober vond de product releasedag NIP plaats. Kon u er niet bij zijn? De presentaties zijn te vinden op V-create: informatie over de nieuwe release en de presentatie van Waternet over hun visie omtrent service en dienstverlening en de rol van het NIP hierbij.

  Save the date: de volgende product releasedag NIP staat gepland op 30 maart 2017.
  Ga naar www.v-create.nl.

  Lees verder

  Enthousiaste BAG-gebruikers in Den Haag

  Op 26 september 2016 vond in Den Haag de officiële afsluiting van het project WKPB / BAG plaats. Het feestelijke moment werd voorafgegaan door een presentatie over de BAG en het project. Na de presentatie volgde een enthousiaste demo van de nieuwe applicatie, Neuron BAG. De gebruikers zijn zeer positief over het gebruik en de mogelijkheden.Tijdens de demo kwam duidelijk naar voren het enthousiasme vandaan komt.

  Lees verder

  Vanaf 1 januari 2017 levert Vicrea haar oplossingen volledig Multi Tenant

  Door nieuwe taken voor overheden, krimpende budgetten en de toenemende mate van gegevensuitwisseling met externe organisaties zoeken steeds meer overheden de oplossing in samenwerkingsverbanden. Vicrea zorgt er daarom voor dat vanaf 1 januari 2017 al haar registratie- integratie- en informatie-oplossingen volledig Multi Tenant zijn.

  Lees verder

  Feedback gevraagd ontwikkelingen Neuron Stroomlijn

  Recent hebben we met klanten gesproken over het gebruik van Stroomlijn en de wijze waarop deze wordt gebruikt binnen de organisatie. Deze gesprekken hebben tot een aantal inzichten geleid waarmee Vicrea stappen zet richting een vernieuwde raadpleegomgeving. De verbeterpunten staan op V-create. Wij nodigen alle gebruikers van Stroomlijn uit om aan te geven welke functionele en technische aspecten prioriteit hebben.

  Lees verder
  Meer nieuws

  Vicrea ontzorgt u op het gebied
  van beheer & hosting

  Van het leveren van een tijdelijke beheerder op de Neuron productlijn tot volwaardige en gecertificeerde cloudomgevingen en professionele servicecontracten. Met jarenlange ervaring beheren wij naast de eigen productlijnen ook diverse GIS platformen en maatwerkapplicaties voor een verscheidenheid aan klanten.

  De beheerorganisatie van Vicrea bestaat uit een servicedesk welke werkt met de bekende ITIL methodiek, daarnaast maakt de achterliggende beheerorganisatie gebruikt van ASL en BiSL. Met een constante focus op klanttevredenheid biedt Vicrea al jarenlang dienstverlening van een hoog niveau met een persoonlijke aanpak waarbij u als klant centraal staat.

  Neuron in the cloud

  The cloud is niet meer weg te denken in de huidige ICT. Vicrea volgt deze trend al geruime tijd en biedt u de mogelijk om de Neuron producten uit the cloud af te nemen. Om dit mogelijk te maken, heeft Vicrea een samenwerking gezocht met IS Enterprise, een gerenommeerde partij op het gebied van cloud dienstverlening met alle vereiste certificering als ISO 20000, 9001 en 27001. Ook beschikt IS Enterprise over een ISAE-3402 type II-accreditatie, PCI-DSS en ISO 14001 compliant datacenters welke in Nederland zijn gevestigd. De betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit kunnen hierdoor op een zeer hoog niveau worden gegarandeerd.

  BAG Uitwijk in the Cloud

  De BAG Uitwijk in the Cloud biedt u de mogelijkheid om jaarlijks een uitwijktest te doen zonder eigen ICT inspanningen en garandeert dat u in het geval van een calamiteit daadwerkelijk binnen twee dagen weer aan uw wettelijke taak voldoet met een operationele en actuele Neuron BAG.

  De uitwijktest is onderdeel van de BAG Beheeraudit die iedere gemeente voor eind 2014 moet hebben. U levert hiervoor slechts een kopie van uw database aan, de rest is door Vicrea gefaciliteerd in een hoogwaardig datacentrum dat voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

  Service level agreement

  Wilt u de dienstverlening die Vicrea biedt op haar Neuron productlijn uitbreiden met een service level agreement? Vicrea biedt u de mogelijkheid om een SLA af te sluiten waarmee u gegarandeerd bent van een hoog niveau van dienstverlening en u altijd terecht kunt met specialistische vragen. Vicrea evalueert de dienstverlening periodiek, samen met u, en streeft continu naar verbetering in haar service. 
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jurre Laven.

  Escrow

  Vicrea biedt op haar Neuron productlijn een Escrow arrangement waarmee u verzekerd bent van continuïteit. Vicrea heeft voor haar producten een Escrow level één verificatie en deponeert minimaal twee maal per jaar haar producten en bijhorende documentatie.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jurre Laven.