Joost Noordermeer

Teammanager Support

Actueel

  Webinar kwaliteitsdashboard gegevensmagazijn gemist?

  Heeft u volledig vertrouwen in de kwaliteit van uw data? Marco Baars gaf een korte toelichting op de nieuwe oplossing waarmee u eenvoudig datasets in het gegevensmagazijn met elkaar kunt vergelijken. Fouten worden snel opgespoord zonder ingewikkelde en arbeidsintensieve handelingen. Nieuwsgierig? U kunt het webinar natuurlijk terugkijken.

  Lees verder

  GEO-BAG gecertificeerd!

  Neuron Stelsel Registratie 17.2 is door Geonovum gecertificeerd voor Geo-BAG-berichtenverkeer. Deze certificering geldt voor zowel Neuron BAG als Neuron BGT. De uitgebreide testrapportage is te vinden op de website van Geonovum.

  Met deze certificering is gegarandeerd dat Neuron BAG en Neuron BGT voldoen aan de berichtenstandaard voor het Geo-BAG-berichtenverkeer!

  Lees verder

  Webinar: NIP aansluiten op NHR gemist?

  Zia Zafari en Marco Baars verzorgden een interessante webinar over het aansluiten van het Neuron Integratie Platform het Nationaal Handels Register.  

  Heeft u deze webinar helaas moeten missen? Geen probleem. Bekijk alsnog de opname.

  Lees verder

  Stroomlijn tips: internettekenen, rapportages en tooltips

  Bent u bekend met Internettekenen binnen Neuron Stroomlijn? En weet u hoe u rapportages en tooltips kunt maken?

  Bekijk de nieuwste filmpjes met tips van Lisette van Leijenhorst, productspecialist Neuron Stroomlijn.

  Lees verder

  Productontwikkeling 2018 - 2019

  Het is prettig om te weten wat u mag verwachten als het gaat om productontwikkeling. Wanneer een nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd of wanneer het product wordt aangepast in relatie tot nieuwe wet- en regelgeving en standaarden. Wij stellen het productontwikkelbeleid 2018 - 2019, van visie tot en met concrete roadmap, voor u beschikbaar. Lees de beknopte versie online of download de versie inclusief roadmap vanaf de Self Servicedesk van Vicrea.

  Lees verder
  Meer nieuws

  Vicrea ontzorgt u op het gebied
  van beheer & hosting

  Van het leveren van een tijdelijke beheerder op de Neuron productlijn tot volwaardige en gecertificeerde cloudomgevingen en professionele servicecontracten. Met jarenlange ervaring beheren wij naast de eigen productlijnen ook diverse GIS platformen en maatwerkapplicaties voor een verscheidenheid aan klanten.

  De beheerorganisatie van Vicrea bestaat uit een servicedesk welke werkt met de bekende ITIL methodiek, daarnaast maakt de achterliggende beheerorganisatie gebruikt van ASL en BiSL. Met een constante focus op klanttevredenheid biedt Vicrea al jarenlang dienstverlening van een hoog niveau met een persoonlijke aanpak waarbij u als klant centraal staat.

  Neuron in the cloud

  The cloud is niet meer weg te denken in de huidige ICT. Vicrea volgt deze trend al geruime tijd en biedt u de mogelijk om de Neuron producten uit the cloud af te nemen. Om dit mogelijk te maken, heeft Vicrea een samenwerking gezocht met IS Enterprise, een gerenommeerde partij op het gebied van cloud dienstverlening met alle vereiste certificering als ISO 20000, 9001 en 27001. Ook beschikt IS Enterprise over een ISAE-3402 type II-accreditatie, PCI-DSS en ISO 14001 compliant datacenters welke in Nederland zijn gevestigd. De betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit kunnen hierdoor op een zeer hoog niveau worden gegarandeerd.

  BAG Uitwijk in the Cloud

  De BAG Uitwijk in the Cloud biedt u de mogelijkheid om jaarlijks een uitwijktest te doen zonder eigen ICT inspanningen en garandeert dat u in het geval van een calamiteit daadwerkelijk binnen twee dagen weer aan uw wettelijke taak voldoet met een operationele en actuele Neuron BAG.

  De uitwijktest is onderdeel van de BAG Beheeraudit die iedere gemeente voor eind 2014 moet hebben. U levert hiervoor slechts een kopie van uw database aan, de rest is door Vicrea gefaciliteerd in een hoogwaardig datacentrum dat voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

  Service level agreement

  Wilt u de dienstverlening die Vicrea biedt op haar Neuron productlijn uitbreiden met een service level agreement? Vicrea biedt u de mogelijkheid om een SLA af te sluiten waarmee u gegarandeerd bent van een hoog niveau van dienstverlening en u altijd terecht kunt met specialistische vragen. Vicrea evalueert de dienstverlening periodiek, samen met u, en streeft continu naar verbetering in haar service. 
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Daniël de Klerk.

  Escrow

  Vicrea biedt op haar Neuron productlijn een Escrow arrangement waarmee u verzekerd bent van continuïteit. Vicrea heeft voor haar producten een Escrow level één verificatie en deponeert minimaal twee maal per jaar haar producten en bijhorende documentatie.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Daniël de Klerk.