Joost Noordermeer

Teammanager Support

Actueel

  Geslaagde productreleasedag

  27 september vond in Dierenpark Amersfoort de productreleasedag van Vicrea plaats. Zo'n 130 klanten luisterden naar de informatie over de nieuwe release, de plannen voor de toekomst en hoe wij op ontwikkelingen anticiperen. Uiteraard was het ook een mooie gelegenheid voor bezoekers om ervaringen en ideeën met elkaar uit te wisselen. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Kon u er niet bij zijn, wij informeren u graag.

  Lees verder

  Neuron BAG en Vris in productie bij gemeente Best

  In april van dit jaar koos de gemeente Best voor de combinatie VRiS (Tog Nederland) en Neuron (Vicrea) voor de uitvoering van de WOZ, Heffen, Innen en de BAG. Een slimme cloud-oplossing die nu in productie is en waar medewerkers naar volle tevredenheid mee werken. 

  Op 24 september jl. is met alle betrokken partijen het heugelijke feit gevierd dat de applicaties in productie zijn genomen en via Neuron is aangesloten op de Landelijke Voorzieningen. 

  Lees verder

  GEO-BAG gecertificeerd!

  Neuron Stelsel Registratie 17.2 is door Geonovum gecertificeerd voor Geo-BAG-berichtenverkeer. Deze certificering geldt voor zowel Neuron BAG als Neuron BGT. De uitgebreide testrapportage is te vinden op de website van Geonovum.

  Met deze certificering is gegarandeerd dat Neuron BAG en Neuron BGT voldoen aan de berichtenstandaard voor het Geo-BAG-berichtenverkeer!

  Lees verder
  Meer nieuws

  Vicrea ontzorgt u op het gebied
  van beheer & hosting

  Van het leveren van een tijdelijke beheerder op de Neuron productlijn tot volwaardige en gecertificeerde cloudomgevingen en professionele servicecontracten. Met jarenlange ervaring beheren wij naast de eigen productlijnen ook diverse GIS platformen en maatwerkapplicaties voor een verscheidenheid aan klanten.

  De beheerorganisatie van Vicrea bestaat uit een servicedesk welke werkt met de bekende ITIL methodiek, daarnaast maakt de achterliggende beheerorganisatie gebruikt van ASL en BiSL. Met een constante focus op klanttevredenheid biedt Vicrea al jarenlang dienstverlening van een hoog niveau met een persoonlijke aanpak waarbij u als klant centraal staat.

  Neuron in the cloud

  The cloud is niet meer weg te denken in de huidige ICT. Uiteraard biedt ook Vicrea u de mogelijk om de Neuron producten uit the cloud af te nemen. Wens u hier meer informatie over te ontvangen, neem dan contact op met uw accountmanager of stuur een verzoek om informatie naar info@vicrea.nl.

  BAG Uitwijk in the Cloud

  De BAG Uitwijk in the Cloud biedt u de mogelijkheid om jaarlijks een uitwijktest te doen zonder eigen ICT inspanningen en garandeert dat u in het geval van een calamiteit daadwerkelijk binnen twee dagen weer aan uw wettelijke taak voldoet met een operationele en actuele Neuron BAG.

  De uitwijktest is onderdeel van de BAG Beheeraudit die iedere gemeente moet hebben. U levert hiervoor slechts een kopie van uw database aan, de rest is door Vicrea gefaciliteerd in een hoogwaardig datacentrum dat voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

  Service level agreement

  Wilt u de dienstverlening die Vicrea biedt op haar Neuron productlijn uitbreiden met een service level agreement? Vicrea biedt u de mogelijkheid om een SLA af te sluiten waarmee u gegarandeerd bent van een hoog niveau van dienstverlening en u altijd terecht kunt met specialistische vragen. Vicrea evalueert de dienstverlening periodiek, samen met u, en streeft continu naar verbetering in haar service. 
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Gouweleeuw: p.gouweleeuw@vicrea.nl.

  Escrow

  Vicrea biedt op haar Neuron productlijn een Escrow arrangement waarmee u verzekerd bent van continuïteit. Vicrea heeft voor haar producten een Escrow level één verificatie en deponeert minimaal twee maal per jaar haar producten en bijhorende documentatie.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Gouweleeuw: p.gouweleeuw@vicrea.nl.