Actueel

  Geslaagde productreleasedag

  27 september vond in Dierenpark Amersfoort de productreleasedag van Vicrea plaats. Zo'n 130 klanten luisterden naar de informatie over de nieuwe release, de plannen voor de toekomst en hoe wij op ontwikkelingen anticiperen. Uiteraard was het ook een mooie gelegenheid voor bezoekers om ervaringen en ideeën met elkaar uit te wisselen. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Kon u er niet bij zijn, wij informeren u graag.

  Lees verder

  Neuron BAG en Vris in productie bij gemeente Best

  In april van dit jaar koos de gemeente Best voor de combinatie VRiS (Tog Nederland) en Neuron (Vicrea) voor de uitvoering van de WOZ, Heffen, Innen en de BAG. Een slimme cloud-oplossing die nu in productie is en waar medewerkers naar volle tevredenheid mee werken. 

  Op 24 september jl. is met alle betrokken partijen het heugelijke feit gevierd dat de applicaties in productie zijn genomen en via Neuron is aangesloten op de Landelijke Voorzieningen. 

  Lees verder

  GEO-BAG gecertificeerd!

  Neuron Stelsel Registratie 17.2 is door Geonovum gecertificeerd voor Geo-BAG-berichtenverkeer. Deze certificering geldt voor zowel Neuron BAG als Neuron BGT. De uitgebreide testrapportage is te vinden op de website van Geonovum.

  Met deze certificering is gegarandeerd dat Neuron BAG en Neuron BGT voldoen aan de berichtenstandaard voor het Geo-BAG-berichtenverkeer!

  Lees verder
  Meer nieuws

  Implementatie, wij bieden u een
  complete oplossing

  Bij de aanschaf van een of meerdere producten uit onze Neuron Suite hoort een degelijke implementatie. Vicrea helpt u met ook aanvullende diensten rondom de producten uit de Neuron Suite.  

  Vicrea biedt met een pragmatisch en resultaatgerichte aanpak niet alleen de implementatie van het product an sich, maar een complete oplossing voor onze klant. Onze implementatieconsultants hebben jarenlange ervaring met implementaties bij meer dan 200 gemeenten en andere overheden als provincies en waterschappen.

  Projectleiding

  De Vicrea implementatieconsultants zijn specialisten op het gebied van de Neuron producten, Spatial-IT toepassingen, de integratie tussen producten en GIS- en gemeentelijke processen. Een belangrijk uitgangspunt in onze werkwijze is de samenwerking met de klant. Bij grotere en complexere projecten zet Vicrea projectleiders in die in staat zijn vanuit de verantwoordelijkheid van Vicrea het belang van de klant te behartigen. Met deze werkwijze zijn al vele projecten succesvol afgerond.

  Na de implementatie

  De focus bij de implementatie van een Vicrea product ligt op het succesvol inrichten, installeren en in gebruik nemen van het product. De beheerders en gebruikers zijn opgeleid en geïnstrueerd en hierdoor uitstekend in staat om in hun dagelijks werk efficiënt met de Vicrea producten om te gaan.

  Echter kan na de implementatie, wanneer de gebruikers en beheerders ook daadwerkelijk met de producten gaan werken, behoefte ontstaan om verbeteringen in de manier van werken door te voeren.

  Wij beschouwen de implementatie van een product als de eerste stap om efficiënt en succesvol te kunnen functioneren. Onze implementatieconsultants helpen u graag met de volgende stap; verbeteringen doorvoeren in uw werkwijze. Wij bieden daarom complete extra dienstverlening aan bij onze producten, maar ook hands-on werkplekbegeleiding of remote ondersteuning voor de kortere klussen.