Marco Jung

Projectmanager

E info@vicrea.nl

Actueel

  Webinar: NIP aansluiten op NHR gemist?

  Zia Zafari en Marco Baars verzorgden een interessante webinar over het aansluiten van het Neuron Integratie Platform het Nationaal Handels Register.  

  Heeft u deze webinar helaas moeten missen? Geen probleem. Bekijk alsnog de opname.

  Lees verder

  Stroomlijn tips: internettekenen, rapportages en tooltips

  Bent u bekend met Internettekenen binnen Neuron Stroomlijn? En weet u hoe u rapportages en tooltips kunt maken?

  Bekijk de nieuwste filmpjes met tips van Lisette van Leijenhorst, productspecialist Neuron Stroomlijn.

  Lees verder

  Consultants in de zomer

  Kunt u wel wat extra ondersteuning in de zomerperiode gebruiken? Achterstallige werkzaamheden wegwerken? Tijdelijk een professional voor beheerwerkzaamheden inzetten? Een start maken met dat lastige informatievraagstuk?

  Schakel dan één van de professionals van Vicrea in. Zij helpen u graag de zomerperiode optimaal te benutten.

  Lees verder

  Productontwikkeling 2017 - 2018

  Het is prettig om te weten wat u mag verwachten als het gaat om productontwikkeling. Wanneer een nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd of wanneer het product wordt aangepast in relatie tot nieuwe wet- en regelgeving en standaarden. Wij stellen het productontwikkelbeleid 2017 - 2018, van visie tot en met concrete roadmap, voor u beschikbaar. Lees de beknopte versie online of download de versie inclusief roadmap vanaf de Self Servicedesk van Vicrea.

  Lees verder

  Productreleasedag NIP, kon u er niet bij zijn?

  Op 27 oktober vond de product releasedag NIP plaats. Kon u er niet bij zijn? De presentaties zijn te vinden op V-create: informatie over de nieuwe release en de presentatie van Waternet over hun visie omtrent service en dienstverlening en de rol van het NIP hierbij.

  Save the date: de volgende product releasedag NIP staat gepland op 30 maart 2017.
  Ga naar www.v-create.nl.

  Lees verder
  Meer nieuws

  Implementatie, wij bieden u een
  complete oplossing

  Bij de aanschaf van een of meerdere producten uit onze Neuron Suite hoort een degelijke implementatie. Vicrea helpt u met ook aanvullende diensten rondom de producten uit de Neuron Suite.  

  Vicrea biedt met een pragmatisch en resultaatgerichte aanpak niet alleen de implementatie van het product an sich, maar een complete oplossing voor onze klant. Onze implementatieconsultants hebben jarenlange ervaring met implementaties bij meer dan 200 gemeenten en andere overheden als provincies en waterschappen.

  Projectleiding

  De Vicrea implementatieconsultants zijn specialisten op het gebied van de Neuron producten, Spatial-IT toepassingen, de integratie tussen producten en GIS- en gemeentelijke processen. Een belangrijk uitgangspunt in onze werkwijze is de samenwerking met de klant. Bij grotere en complexere projecten zet Vicrea projectleiders in die in staat zijn vanuit de verantwoordelijkheid van Vicrea het belang van de klant te behartigen. Met deze werkwijze zijn al vele projecten succesvol afgerond.

  Na de implementatie

  De focus bij de implementatie van een Vicrea product ligt op het succesvol inrichten, installeren en in gebruik nemen van het product. De beheerders en gebruikers zijn opgeleid en geïnstrueerd en hierdoor uitstekend in staat om in hun dagelijks werk efficiënt met de Vicrea producten om te gaan.

  Echter kan na de implementatie, wanneer de gebruikers en beheerders ook daadwerkelijk met de producten gaan werken, behoefte ontstaan om verbeteringen in de manier van werken door te voeren.

  Wij beschouwen de implementatie van een product als de eerste stap om efficiënt en succesvol te kunnen functioneren. Onze implementatieconsultants helpen u graag met de volgende stap; verbeteringen doorvoeren in uw werkwijze. Wij bieden daarom complete extra dienstverlening aan bij onze producten, maar ook hands-on werkplekbegeleiding of remote ondersteuning voor de kortere klussen.