Actueel

  Strippenkaart tegen 2013-tarief? Ja, dat kan

  Heeft ongetwijfeld gemerkt dat Vicrea deskundige en betrokken consultants in dienst heeft welke de ondersteuning voor u zo goed mogelijk verzorgen. Vicrea investeert veel in kennisdeling en ontwikkeling, echter de uurtarieven zijn sinds 2013 niet gewijzigd! Vanaf 1 januari 2017 zullen wij de uurtarieven beperkt aanpassen. Graag bieden wij u nog tot 31 december 2016 de mogelijkheid om voor het uurtarief uit 2013 (!) een strippenkaart af te nemen die het gehele jaar 2017 geldig is!

  Lees verder

  Nieuwe editie Vicrea magazine is uit!

  In deze editie gaan wij in gesprek met Jan Gieskes, secretaris van de Waarderingskamer. U leest o.a. over de integrale benadering van gemeente Steenbergen en hun WOZ-oplossing, innovatie bij "Smart City" Voorst en hoe gemeente Nijmegen de vruchten plukt van het gegevensmagazijn. Smart governance, feit of fictie? Lees het whitepaper van Prof. Dr. Stan Geertman. 

  Lees verder

  Overheid 360: presentaties die u niet mag missen!

  Bezoekt u Overheid360?
  Zorg er dan voor dat u zich inschrijft voor de presentaties van Vicrea:
  - Smart City Oplossingen: Kostenbeheersing, Schaalbaarheid en Snelheid door Daniël de Klerk
  - Basisregistraties, onmisbare stap richting de slimmere stad door Jeroen Brakel
   

  Lees verder

  Vicrea ISO 27001 gecertificeerd

  Vicrea is nu ook ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Hiermee toont Vicrea aan dat de nodige voorzorgsmaatregelen zijn genomen om gevoelige informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking. De norm staat voor een procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging op basis van een Information Security Management System. 

  Lees verder

  Najaarseditie Vicrea magazine

  In deze editie:

  Interview digicommissaris Bas Eenhoorn over de ideale digitale samenleving / Real-time data voor beleid, de nieuwe Live monitor Gemeente Sudwest Fryslan kiest voor integrale kaart / Stelsel Registratie: een stelsel applicatie / Multi-tenancy: Drechtsteden, verbonden als nooit tevoren / De provincie Zuid-Holland doet haar voordeel met the internet of things en meer

  Lees verder
  Meer nieuws

  Vicrea neemt u alle zorg uit handen

  Vicrea helpt u niet alleen met goede producten. We denken graag met u mee. Van uw vraagstuk tot aan de implementatie en het beheer van de oplossing. Of het gaat om de implementatie van een standaard product of training, onze mensen spreken uw taal. Maak gebruik van de unieke expertise van onze medewerkers. Wij bieden de volgende diensten: 

  Informatiemanagement en basisregistraties

  Met alle aansluitingen aan de landelijke voorzieningen, het toepassen van (StuF)standaarden, de implementatie van berichtenverkeer en het inrichten van brokers en gegevensmagazijnen lijkt het stelsel van basisregistraties soms een doel op zich en geen middel. Naast de concrete technische oplossingen die allemaal een prima invulling kunnen geven aan deze vraagstukken heeft Vicrea ook veel kennis en ervaring rond informatievraagstukken bij gemeenten, maar ook bij andere centrale en decentrale overheden.

  Vicrea heeft vele gemeenten maar ook waterschappen, provincies en ministeries aangesloten op de basisregistraties. De gevolgen voor de inrichting van uw organisatie en de processen, de ‘baten’ zoals meer en betere kennisdeling en het gebruik maken van de kwalitatief juiste gegevens in alle processen en beleidskeuzes zijn complexere ‘wins’. Vicrea helpt u daar graag bij!

  Vicrea:

  - sluit u aan op basisregistraties
  - adviseert de voor uw organisatie ‘beste’ inrichting van processen
  - verzorgt (en)/of ondersteunt uw gegevensbeheer
  - vertaalt een goed ingerichte basis naar betere dienstverlening en beleidsondersteuning 

  Overzicht diensten

  Implementatie Neuron productsuite
  Rondom de Neuron productsuite leveren wij diensten zoals implementatie van de diverse modules en het ondersteunen bij beheer en onderhoud, advisering en projectmanagement.

  Vicrea ontwikkelt maatwerkoplossingen.
  Dit kunnen specifieke oplossingen op de Neuron productsuite zijn, maar zijn veelal oplossingen op producten zoals ESRI, Intergraph en Safe Software. Onze projecten worden uitgevoerd volgens het Spatial Development-model. Dit is een methodische manier van werken om Geo-ICT projecten goed beheersbaar te houden en het gewenste resultaat op tijd te realiseren. Spatial Development combineert standaard software ontwikkel- en projectmanagement methodieken zoals RUP, SCRUM en PRINCE2 met standaard technologie platforms zoals OpenLayers, Google, Intergraph, ESRI, Cadcorp en Microsoft.

  Opleidingen en trainingen
  Vicrea verzorgt opleidingen voor al haar eigen producten uit de Neuron suite maar ook op het gebied van FME en Oracle Spatial. Opleidingen worden zowel intern als op locatie bij de klant gegeven. Vicrea is de grootste reseller van FME in de Benelux.

  Detachering en advies
  Naast het ontwikkelen van maatwerkapplicaties biedt Vicrea specialisten die voor korte of langere tijd kunnen worden ingezet. Zij brengen zeer gespecialiseerde kennis in op het terrein van geografische informatie in het algemeen en (Open) GIS in het bijzonder, maar ook van .Net, JAVA, FME, databeheer en -conversies en databasemanagement.