Actueel

  Klankbordgroepen

  In een klankbordgroep praten we met gebruikers over gewenste functionaliteiten, verbeteringen en ideeën. Samen kunnen we prioriteiten bepalen voor het ontwikkelteam en geven we input aan de roadmap. Schuift u aan? 

  Lees verder

  Vicrea actief betrokken bij API BRK-bevragen

  De 'Common ground' visie betreft onder meer het reduceren van heet aantal kopiën van gegevens. Er zijn verschillende projecten opgestart om deze visie concreet vorm te geven en organisaties te stimuleren om hiermee aan de slag te gaan. Vicrea onderschrijft het 'Common ground'-principe en is daarom actief betrokken bij het project ' API op de basisregistratie Kadaster'.

  Lees verder

  Integrale koppeling Neuron BGT aan Greenpoint-BOR bij gemeente Baarn

  In gemeente Baarn zijn de areaalgegevens van diverse beheerdisciplines opgenomen in Greenpoint-BOR en onlangs gekoppeld aan de BGT. Binnen een half jaar heeft Baarn niet alleen een integraal BOR-systeem opgezet, maar is ook het berichtenverkeer tussen Greenpoint-BOR en Neuron BGT van Vicrea gerealiseerd. Een mooi voorbeeld van operationele koppeling van Vicrea’s BGT-applicatie aan een BOR-systeem.

  Lees verder

  Vicrea behaalt als eerste de conformiteitstoets BAG 2.0!

  Dat houdt in dat de BAG-applicatie van Vicrea klaar is om te communiceren met de Landelijke Voorziening conform de nieuwe berichtenstandaard behorend bij BAG 2.0.
  Als dé BAG-leverancier van Nederland loopt Vicrea natuurlijk voorop. Met het behalen van deze mijlpaal heeft Vicrea een belangrijke stap gezet richting BAG 2.0.
   

  Lees verder

  Bekijk het webinar: Neuron Stelselregistratie en de AVG

  De aangescherpte privacymaatregelen hebben impact op uw organisatie, uw processen en uw software. Gebruikt u Neuron Stelsel Registratie? Wij vertellen u graag hoe wij u helpen "AVG- proof" te worden.

  Bekijk de opname van het webinar terug en zie welke aanpassingen wij doorvoeren in NSR en wat de Neuron Privacy Monitor voor u kan betekenen.

  Lees verder
  Meer nieuws

  Vicrea neemt u alle zorg uit handen

  Vicrea helpt u niet alleen met goede producten. We denken graag met u mee. Van uw vraagstuk tot aan de implementatie en het beheer van de oplossing. Of het gaat om de implementatie van een standaard product of training, onze mensen spreken uw taal. Maak gebruik van de unieke expertise van onze medewerkers. Wij bieden de volgende diensten: 

  Informatiemanagement en basisregistraties

  Met alle aansluitingen aan de landelijke voorzieningen, het toepassen van (StuF)standaarden, de implementatie van berichtenverkeer en het inrichten van brokers en gegevensmagazijnen lijkt het stelsel van basisregistraties soms een doel op zich en geen middel. Naast de concrete technische oplossingen die allemaal een prima invulling kunnen geven aan deze vraagstukken heeft Vicrea ook veel kennis en ervaring rond informatievraagstukken bij gemeenten, maar ook bij andere centrale en decentrale overheden.

  Vicrea heeft vele gemeenten maar ook waterschappen, provincies en ministeries aangesloten op de basisregistraties. De gevolgen voor de inrichting van uw organisatie en de processen, de ‘baten’ zoals meer en betere kennisdeling en het gebruik maken van de kwalitatief juiste gegevens in alle processen en beleidskeuzes zijn complexere ‘wins’. Vicrea helpt u daar graag bij!

  Vicrea:

  - sluit u aan op basisregistraties
  - adviseert de voor uw organisatie ‘beste’ inrichting van processen
  - verzorgt (en)/of ondersteunt uw gegevensbeheer
  - vertaalt een goed ingerichte basis naar betere dienstverlening en beleidsondersteuning 

  Overzicht diensten

  Implementatie Neuron productsuite
  Rondom de Neuron productsuite leveren wij diensten zoals implementatie van de diverse modules en het ondersteunen bij beheer en onderhoud, advisering en projectmanagement.

  Vicrea ontwikkelt maatwerkoplossingen.
  Dit kunnen specifieke oplossingen op de Neuron productsuite zijn, maar zijn veelal oplossingen op producten zoals ESRI, Intergraph en Safe Software. Onze projecten worden uitgevoerd volgens het Spatial Development-model. Dit is een methodische manier van werken om Geo-ICT projecten goed beheersbaar te houden en het gewenste resultaat op tijd te realiseren. Spatial Development combineert standaard software ontwikkel- en projectmanagement methodieken zoals RUP, SCRUM en PRINCE2 met standaard technologie platforms zoals OpenLayers, Google, Intergraph, ESRI, Cadcorp en Microsoft.

  Opleidingen en trainingen
  Vicrea verzorgt opleidingen voor al haar eigen producten uit de Neuron suite maar ook op het gebied van FME en Oracle Spatial. Opleidingen worden zowel intern als op locatie bij de klant gegeven. Vicrea is de grootste reseller van FME in de Benelux.

  Detachering en advies
  Naast het ontwikkelen van maatwerkapplicaties biedt Vicrea specialisten die voor korte of langere tijd kunnen worden ingezet. Zij brengen zeer gespecialiseerde kennis in op het terrein van geografische informatie in het algemeen en (Open) GIS in het bijzonder, maar ook van .Net, JAVA, FME, databeheer en -conversies en databasemanagement.