Vicrea Academy

 

Zelf excelleren met Neuron en FME

Werkt u met een Neuron of FME product?
Wij helpen u graag de software optimaal te gebruiken. Vicrea academy biedt introductiecursussen voor beginnende gebruikers, diepgaande trajecten voor geoefende gebruikers en meer technische programma's voor beheerders.

Naast een uitgebreid aanbod van standaard trainingen bieden wij ook een FME kennisabonnement. Bovendien verzorgen wij maatwerk en InCompany trainingen.

 

FME Trainingen

Certified Platinum FME *** partner

Vicrea is grootste reseller van FME in de Benelux en is als enige in Nederland Platinum partner van de leverancier van FME, het Canadese Safe Software. Zowel beginnende als gevorderde gebruikers kunnen bij Vicrea terecht voor een praktijkgerichte training.

FME Desktop Basis Trainingen

Na deze training beheerst u de basis van FME. Zo kunt u onder meer complexe FME workspaces bouwen, werken met meerdere datasets, geometrieën en attributen manipuleren en gegevens met behulp van FME Data Inspector bekijken en inspecteren. Wij bieden

FME Desktop Advanced training

Vervolg op de basis training. Aan bod komen o.a. het werken met lists in FME, custom transformers, databases en Point clouds. We zoomen in op de nieuwste functionaliteiten. Cursisten kunnen bovendien zelf onderwerpen aandragen. 

Lees verder

FME Server Trainingen

Voor mensen met ruime ervaring met FME Desktop en die de toepassing in willen zetten voor data-warehousing en data-distributie en/ of voor gebruikers die de applicatie FME Server willen beheren. Wij bieden:

FME / Neuron Werkplekbegeleiding

Interactieve sessie op maat over waarbij u op locatie leert hoe u FME kunt inzetten  i.c.m. Neuron producten. Bijvoorbeeld het inlezen van CAD en GIS-data in het gegevensmagazijn, inlezen van non-spatial data en het koppelen hiervan, inlezen van PDOK data (WFS), exporteren van kaartmateriaal en analyses.

Lees verder

Neuron Trainingen

Trainingen voor de Neuron productlijn van Vicrea

De Neuron producten suite heeft zich inmiddels bewezen. Al jaren werken gemeenten, waterschappen, provincies en andere (semi-) overheidsorganisaties met deze software voor registratie, integratie en informatie. Vaak is er meer mogelijk dan men denkt. De trainingen zorgen ervoor dat gebruikers zo effcient en effectief mogelijk werken.

INCOMPANY & TEAMS

Heeft u liever een training op uw locatie?
Ook werkplekbegeleiding is mogelijk. Alle trainingen kunnen incompany worden gevolgd. Vooral handig wanneer uw hele team aanwezig wilt zijn. Besloten trainingen voor teams zijn ook op de trainingslocatie te Amersfoort mogelijk.
Mail naar academy@vicrea.nl.

MAATWERK

Heeft u specifieke trainingswensen?
Op basis van een zorgvuldige analyse van uw vraag ontwikkelen wij een training afgestemd op uw organisatie en medewerkers. Een prettige en effectieve werkwijze voor het verbeteren van kennis en vaardigheden.
Mail naar academy@vicrea.nl.

<?= $cp->employee_name; ?> <?= $cp->employee_surname; ?>

Christel van Dijk
Medewerker Verkoop Binnendienst
E c.vandijk@vicrea.nl