Gebruikmaken van ieders expertise

Uitgaan van je eigen kracht maar ook de kracht van anderen benutten. Samen sta je sterker. Daar geloven wij in. De kracht van Vicrea is dat we dé expert zijn op het gebied van spatial IT. In het publieke sector is samenwerken de basis voor ons succes. Om onze klanten goed van dienst te zijn creëren we unieke toegevoegde waarde samen met onze partners voor onze klanten. Om tot een waardevolle oplossing voor gebruikers te komen is locatie een belangrijk stuk van de puzzel. Door samen te werken met klanten en partners, elkaar aan te vullen, het delen van kennis en het benutten van elkaars netwerk kunnen wij onze klanten nog meer bieden.

Vicrea werkt met verschillende type partners samen waarbij ieders identiteit gehandhaafd blijft. Een succesvol partnership betekent dat voor beide partijen er meerwaarde ontstaat wat individueel niet of minder goed geboden kan worden. De invulling van de samenwerking hangt af van wederzijdse wensen en mogelijkheden.

Technologie partners

voor levering basiscomponenten

Technologiepartners leveren software (componenten) waarmee Vicrea haar standaard producten ontwikkeld.

Cadcorp / Enable-U / Microsoft / Safe Software / Oracle / Libelium

 

Lees verder

Integratiepartners

voor integratie met Neuron

Integratiepartners ontwikkelen samen met Vicrea goede software die aansluit op de wensen en behoeften uit de markt. Tevens zorgen we er samen voor dat de software van de betreffende partner gekoppeld kan worden aan een Neuron product, waardoor er voor de eindgebruiker een totaal oplossing ontstaat.

Bentis / Bentley / Cyclomedia / Dataquint / Imagem / Intergraph / KPN /  Leica / MOOR / MUG / Neo /Orbit / Tog / TopCOn / Trimble / 

Lees verder

kennispartners

voor kennisdelen met Neuron

Kennispartners worden door Vicrea voorzien van uitgebreide kennis om de implementatie van Neuron zo goed mogelijk uit te voeren en voorzien Vicrea van kennis van techniek of markt.

Merkator / Ruimteschepper

Lees verder

Datapartners

voor data interactie met Neuron

Datapartners leveren een bijdrage in uitgebreide mogelijkheden om data vanuit Neuron te koppelen aan additionele informatie en zorgen er voor dat de data beschikbaar komt binnen de verschillende Neuron Registratie producten.

AnteaGroup / Arcadis / TogNederland / VGI - Support/           

 

Lees verder