Actueel

  Vicrea en Arcadis intensiveren samenwerking

  Vicrea en ARCADIS willen hun samenwerking in projecten uitbouwen. De bedrijven werken al samen op het gebied van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). Ze tekenden op 19 maart 2015 een samenwerkingsovereenkomst met als doel om meer projecten van ARCADIS te ondersteunen met state of the art ICT van Vicrea.

  Lees verder

  Dataquint en Vicrea bundelen krachten

  De bedrijven DataQuint uit Capelle aan de IJssel en Vicrea bundelen hun krachten om zo efficiënt mogelijk het horizontale koppelvlak tussen BOR en Neuron BGT te ontwikkelen. DataQuint levert haar product GeoVisia als een eigen ontwikkeling aan veel gemeenten en aannemers om gegevens van de openbare ruimte te registreren. Ook Antea Group maakt voor haar GBI6 gebruik van GeoVisia.

  Lees verder

  Samenwerking Vicrea en Decos brengt klantvriendelijke overheid

  Donderdag 7 augustus is de samenwerking officieel digitaal getekend en vastgelegd; Decos en Vicrea hebben de krachten gebundeld waaruit de complete midoffice suite is ontstaan: JOIN. Met de mogelijkheden van de JOIN Suite handelen organisaties in de publieke sector alle klantvragen op een eenvoudige, efficiënte en digitale manier af. 

  Lees verder
  Meer nieuws

  Gebruikmaken van ieders expertise

  Uitgaan van je eigen kracht maar ook de kracht van anderen benutten. Samen sta je sterker. Daar geloven wij in. De kracht van Vicrea is dat we dé expert zijn op het gebied van spatial IT. In het publieke sector is samenwerken de basis voor ons succes. Om onze klanten goed van dienst te zijn creëren we unieke toegevoegde waarde samen met onze partners voor onze klanten. Om tot een waardevolle oplossing voor gebruikers te komen is locatie een belangrijk stuk van de puzzel. Door samen te werken met klanten en partners, elkaar aan te vullen, het delen van kennis en het benutten van elkaars netwerk kunnen wij onze klanten nog meer bieden.

  Vicrea werkt met verschillende type partners samen waarbij ieders identiteit gehandhaafd blijft. Een succesvol partnership betekent dat voor beide partijen er meerwaarde ontstaat wat individueel niet of minder goed geboden kan worden. De invulling van de samenwerking hangt af van wederzijdse wensen en mogelijkheden.

  Technologie partners

  voor levering basiscomponenten

  Technologiepartners leveren software (componenten) waarmee Vicrea haar standaard producten ontwikkeld.

  Cadcorp / Enable-U / Microsoft / Safe Software / Oracle / Libelium

   

  Lees verder

  Integratiepartners

  voor integratie met Neuron

  Integratiepartners ontwikkelen samen met Vicrea goede software die aansluit op de wensen en behoeften uit de markt. Tevens zorgen we er samen voor dat de software van de betreffende partner gekoppeld kan worden aan een Neuron product, waardoor er voor de eindgebruiker een totaal oplossing ontstaat.

  Bentis / Bentley / Cyclomedia / Dataquint / Imagem / Intergraph / KPN /  Leica / MOOR / MUG / Neo /Orbit / Tog / TopCOn / Trimble / 

  Lees verder

  kennispartners

  voor kennisdelen met Neuron

  Kennispartners worden door Vicrea voorzien van uitgebreide kennis om de implementatie van Neuron zo goed mogelijk uit te voeren en voorzien Vicrea van kennis van techniek of markt.

  Merkator / Ruimteschepper

  Lees verder

  Datapartners

  voor data interactie met Neuron

  Datapartners leveren een bijdrage in uitgebreide mogelijkheden om data vanuit Neuron te koppelen aan additionele informatie en zorgen er voor dat de data beschikbaar komt binnen de verschillende Neuron Registratie producten.

  AnteaGroup / Arcadis / TogNederland / VGI - Support/           

   

  Lees verder