Wij zorgen dat zij hun ambities waarmaken

Al sinds 1999 levert Vicrea standaard software-oplossingen waarmee overheidsorganisaties hun informatiehuishouding slim vormgeven. Goede IT-oplossingen, waarmee gemeenten, provincies, waterschappen en andere (semi-)overheden zorgvuldig, efficiënt en servicegericht hun taken kunnen uitvoeren. 

VICREA SOLUTIONS

Wij zijn een Nederlands IT bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en SmartCity toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Daarmee kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren.

Hiermee helpen wij (semi-) overheden (ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen, RUD’s, koepels) en organisaties binnen de domeinen mobiliteit, energie, infrastructuur en bouw. Onze oplossingen dragen bij aan uitdagingen op het gebied van: bestuur, economische ontwikkeling, mobiliteit, infrastructuur, omgeving, mensen, veiligheid en energie.

Wij transformeren data naar waardevolle informatie

Door optimaal gebruik te maken van de kracht van data en IT
Door optimaal samen te werken met partners en opdrachtgevers

 

Wij ontwikkelen software

Wij ontwikkelen en beheren oplossingen die gegevens vastleggen en waarmee u informatie kunt genereren, registreren, integreren en presenteren. Wij ontwikkelen standaard producten rondom registratie-wetgeving en maatwerkapplicaties: oplossingen toegesneden op uw specifieke situatie.

Wij begeleiden het proces

Onze mensen begeleiden uw organisatie gedurende het proces: van informatievraagstuk tot goed functionerende oplossing. Onze specialisten kunnen ook in uw werkomgeving bijdragen aan de oplossingen. Vicrea detacheert ervaren specialisten in verschillende rollen, van technisch consultant tot projectmanager.

Elke locatie een bron van informatie

Wij weten dat het slimmer kan wanneer er optimaal gebruik wordt gemaakt van de kracht van geo-informatie

 

Vicrea Solutions is in 1999 gestart als Geo-IT specialist en is groot geworden met software ontwikkeling voor wettelijke basisregistraties met een locatie-element. Inmiddels is Vicrea uitgegroeid tot brede Smart Solutions leverancier. Toch zijn wij nog steeds gespecialiseerd in oplossingen wanneer locatie-gebaseerde data onderdeel uitmaakt van het vraagstuk. Door de locatie als uitgangspunt te nemen creëren wij overzicht en samenhang tussen de gegevens. Een filosofie die zich inmiddels bewezen heeft en uiterst relevant is voor de toekomst. Ons motto luidt daarom 'Elke locatie een bron van informatie'. 

ISO gecertificeerd

Vicrea levert kwaliteit en investeert in de verbetering van kwaliteit en professionaliteit, getuige onder meer onze ISO 9001 certificering. Daarnaast zien wij het als onze verantwoordelijkheid onze belasting op de omgeving zoveel mogelijk te reduceren. Via een milieumanagementsysteem wordt structureel aandacht besteed aan milieu in de bedrijfsvoering, wij zijn daarom ISO 14001 gecertificeerd. ISO 27001 is de kwaliteitsnorm voor de procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging op basis van een Informatie veiligheids management systeem. Zo voldoen wij aan de drie meest relevante, internationale kwaliteitsnormen.

<?= $cp->employee_name; ?> <?= $cp->employee_surname; ?>

Marco Baars
Productmanager
E info@vicrea.nl