Werken bij Vicrea

Visie en Creativiteit, daar staan wij voor. Dagelijks werken onze professionals aan uiteenlopende opdrachten om de wereld een beetje slimmer te maken. Doe jij met ons mee?

WIE WIJ ZIJN   -  HOE WIJ WERKEN  -  VACATURES & STAGES  -  ONZE MENSEN IN BEELD 

Wie wij zijn? Een club mensen die geloven dat het slimmer kan

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf en innovatieve partner voor overheden die slimme oplossingen zoeken voor het integraal beheren, verbinden en gebruiken van geografische objectgerichte (basis)registraties en data-integratie oplossingen. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken zij effectiever en efficiënter.

Vicrea is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van informatie- en integratietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen.

Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units.

Zou jij je op je plek voelen tussen een groep mensen die stuk voor stuk een uniek talent hebben, passie hebben voor hun vak en vol enthousiasme de schouders eronder zetten? Goed zo, want wanneer je bij ons komt werken, starten we, naast een strak inwerkschema, met jouw persoonlijke ontwikkelingsprogramma. Dit is een individueel programma gericht op groei en ontwikkeling, waarmee we waarborgen dat jouw persoonlijke ontwikkeling continu onze aandacht heeft. 

Vacatures en stages

Vacatures & open sollicitaties

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

NAAR DE VACATURES

Stage lopen bij Vicrea

Vicrea is regelmatig op zoek naar stagiairs en afstudeerders op hbo- en wo-niveau. Jij kunt in korte tijd veel ervaring bij ons opdoen en krijgt goede begeleiding. De organisatie is volop in beweging, heeft innovatie hoog op de agenda staan en staat open voor nieuwe ideeën. Ben je ambitieus en nieuwsgierig en neem je jouw eerste stap van je carrièrè serieus?

NAAR DE STAGES

 

Wat maakt Vicrea een aantrekkelijke werkgever of stageplek?

“Ik ben 27 en voor mij is dit de manier waarop Vicrea haar ICT-producten beheert. Binnen Vicrea heb je te maken met een zelfde soort mensen, waarin geen haantjesgedrag voorkomt. Dat is iets waar ik heel vrolijk van word, want daardoor voel ik me gewaardeerd. Er is binnen Vicrea ruimte voor ontplooiing; je wordt gezien en vanwege de kleinschaligheid van het bedrijf is er vanuit het management zowel aandacht voor jou persoonlijk, als voor je zakelijke ambities. Daarin wordt met je meegedacht en zorgen we er samen voor dat jij goed op je plek zit.”

Adrian Gijsbertsen | Beheerder Cloud en Hosting

Jij maakt het verschil

Vicrea typeert zich als een kleine MKB. Hierdoor krijg jij de kans om direct een bijdrage te leveren aan onze klanten, impact te maken op de markt en de organisatie!

Goede arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden? Dat is vanzelfsprekend. Een goed salaris, vaste 13e maand, genoeg vakantiedagen, laptop en een smartphone. Een goede werkomgeving en een prettige werksfeer vinden wij ook belangrijk. Daarom organiseren we diverse evenementen voor onze medewerkers, zoals een spelletjesavond, pubquiz, uiteten of gaan we karten.

AVG

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Screening

Gezien we met gevoelige ICT, gemeentelijke en overheidsdata werken vragen wij kandidaten bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Tevens vragen we kandidaten voorafgaand aan hun indiensttreding relevante diploma’s van opleidingen en trainingen aan te leveren. Ook het natrekken van één of meer referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Indien dit van toepassing is, zal dit altijd plaatsvinden in overleg met de kandidaat.

Ja, informeer mij over nieuwe vacatures

In beweging blijven
dat vinden wij belangrijk

Dit vinden wij belangrijk

Tevreden zijn over je werkomgeving, fysiek en mentaal, dat vinden wij belangrijk. Als je je lekker voelt op kantoor, als je de gelegenheid krijgt om ook thuis te werken, als je flexibel kunt omgaan met je werktijden, als je invloed kunt hebben op de indeling van je werk en dat samenwerken op een goed geoutilleerd kantoor kan, dan is er werkplezier. Een goede balans in werkdruk en energie is wel zo gezond. Lees verder

Blijven ontwikkelen

We houden van mensen die (pro)actief met hun eigen ontwikkeling bezig zijn, zowel de vakinhoudelijke als je persoonlijke ontwikkeling. Daarbij helpen wij je natuurlijk op weg. Zo bieden we trainingen, gecertificeerde opleidingen en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden. Omdat onze mensen zichzelf blijven ontwikkelen en op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën blijven wij de koploper die wij zijn. Lees verder

<?= $cp->employee_name; ?> <?= $cp->employee_surname; ?>

Eline Huijzendveld
HR Manager
E HR@vicrea.nl

<?= $cp->employee_name; ?> <?= $cp->employee_surname; ?>

Alda Jansen
HR Adviseur
E a.jansen@vicrea.nl

<?= $cp->employee_name; ?> <?= $cp->employee_surname; ?>

Sharon van Pluuren
HR Officer
E hr@vicrea.nl