Wij zijn altijd op zoek naar talent

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

Vacatures

R&D Manager

Vanuit jouw MT-positie als manager R&D stuur jij het Development team van Vicrea aan.  

De ideale kandidaat is iemand die ontwikkelaars kan uitdagen in het maken van juiste keuzes tijdens het agile ontwikkel proces. Bij voorkeur heb je een development achtergrond of opleiding. Jouw primaire focus ligt op resultaat en het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van onze software.

Lees verder

Sales Manager bij Vicrea (MT functie)

Wil jij een nieuwe uitdaging en heb jij een commerciële en klantgerichte instelling? Ben jij daarnaast een kei in het aansturen van een team en kun je hen stimuleren om onze bedrijfsdoelstellingen te realiseren? Wil je samen streven naar resultaat en heb je altijd al onderdeel willen zijn van een Management Team (MT)? Lees dan snel verder en solliciteer op de functie Sales Manager bij Vicrea (MT functie)

Lees verder

Support Consultant (MBO)

Heb jij passie voor IT, ben je goed in het oplossen van problemen en vind je het leuk om klanten te helpen? Wellicht is de functie als Support Consultant iets voor jou! 

Lees verder

Junior IT Consultant

Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie? Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken de Junior IT Consultant die hieraan wil meewerken!

Lees verder

Functioneel Tester

Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie? Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken een Functioneel Tester die ons team komt versterken!

Lees verder

FME Consultant (junior/medior)

Ga jij de uitdaging aan bij de grootste FME reseller en Platinum FME partner van Nederland? Wij zoeken vanaf januari 2020 een collega die samen met ons de gave en uitdagende mogelijkheden van FME aan onze (potentiële) klanten gaat laten zien. 

Lees verder

IT-bedrijfskundige afstudeerstage

Ben jij op zoek naar een leuke HBO afstudeerstage in de richting van IT/Technische Bedrijfskunde/BIM bij een dynamisch en groeiend IT-bedrijf in Amersfoort? Dan is Vicrea op zoek naar jou!

Lees verder

Open sollicitatie

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Heb je onze vacatures bekeken, maar zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen? Stuur ons jouw open sollicitatie toe met een krachtige, beknopte motivatie.

Lees verder