Actueel

  Wij hebben ruimte voor nieuwe collega's!

  Dagelijks werken onze professionals aan uiteenlopende opdrachten om de wereld een beetje slimmer te maken. Doe jij met ons mee? We zoeken verschillende stagiairs en hebben vacatures voor de volgende functies:

  Jr. technisch consultant / Jr. Software ontwikkelaar (.Net en/of C#) / Ervaren software ontwikkelaar (.Net en/of C#) / verschillende stages

  Lees verder
  Meer nieuws

  Wij zijn altijd op zoek naar talent

  Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

  Vacatures

  Junior IT Consultant

  Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie? Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken de Junior IT Consultant die hieraan wil meewerken.

  Lees verder

  WOZ Specialist

  Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie? Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken dé WOZ Specialist die hieraan mee wil werken.

  Lees verder

  Vacature IT-bedrijfskundige afstudeerstage

  Ben jij vanaf februari 2019 op zoek naar een leuke HBO afstudeerstage in de richting van IT/bedrijfskunde/BIM bij een dynamisch en groeiend IT-bedrijf in Amersfoort? Dan is Vicrea op zoek naar jou!

  Lees verder

  Junior Software Developer (.NET en/of C#)

  Ben jij de Software Ontwikkelaar die ervoor gaat zorgen dat burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie optimaal met hun dienstverlening aan de slag kunnen? Wil jij werken met data en software oplossingen voor onze klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Lees verder

  HRM Meeloopstage (3e jaars HBO)

  Ben jij studerend in de richting van HRM (HBO) en wil jij een onderzoeksstage uitvoeren waarbij je met alle facetten van HR te maken krijgt? Reageer dan snel!

  Lees verder

  Stage Communicatie & Marketing (3e jaars HBO)

  Ben jij de enthousiaste 3e jaars HBO Communicatie en/of Marketing student die wij zoeken?

  Lees verder

  Afstudeerstage Software Ontwikkeling

  Heb jij passie voor innovatieve IT oplossingen en durf je out of de box te denken? Zie jij je stageperiode als kans om het bedrijfsleven te leren kennen? Lees dan snel verder!

  Lees verder

  Creëer jouw eigen IT-gerelateerde afstudeeropdracht of stage

  Ben jij een innovatieve HBO’ er of WO’er die op zoek is naar een uitdaging en samen met ons een eigen stage of afstudeeropdracht zou willen vormgeven? Studeer jij in de richting van IT & Management, ICT Management, Software Engineering, Informatica of Technische Bedrijfskunde? Wij zijn op zoek naar stagiairs die, net als wij, ook verder kijken en ‘out of the box’ durven te denken. Kom jij ons team versterken?

  Lees verder

  Ervaren software ontwikkelaar (.Net en/of C#)

  Wij zijn op zoek naar een ervaren ontwikkelaar die zich richt op het verhogen van het gebruiksgemak en de efficiency van onze software oplossingen. Kwaliteitsverbetering is daarbij een belangrijke doelstelling. Ook zul jij junior ontwikkelaars en stagiairs begeleiden in het scrumteam.

  Lees verder

  Open sollicitatie

  Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Heb je onze vacatures bekeken, maar zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen? Stuur ons jouw open sollicitatie toe met een krachtige, beknopte motivatie.

  Lees verder