Wij zijn altijd op zoek naar talent

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

Vacatures

Full-Stack Developer

Vind jij het leuk om onze applicaties slimmer, efficiënter en productiever te maken? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een leuk team maak jij de applicaties die onze klanten graag gebruiken. Als full-stack developer maak je de juiste keuzes en implementeer je zelfstandig nieuwe functionaliteit. Hierbij gebruik je de bestaande en bewezen font- en back-end technologieën in de moderne development stack, zoals React, KendoUI, .NET Core en Azure (Microservices). Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere allround developer wordt! Spreekt dit je aan? Lees snel verder of solliciteer direct!

Lees verder

GIS Applicatiebeheerder

Wil jij je technische en functionele kennis op het gebied van geografische informatiesystemen inzetten zodat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van hun applicaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Front-End Developer

Vind jij het leuk om de front-end van onze applicaties slimmer, mooier en productiever te maken? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een leuk team maak jij de applicaties die onze klanten graag gebruiken. Je hebt daarbij oog voor de user experience van onze eindgebruikers. Als front-end developer maak je de juiste keuzes en implementeer je zelfstandig nieuwe functionaliteit. Hierbij gebruik je de bestaande en bewezen front-end technologieën in de moderne development stack: HTML, CSS en JavaScript frameworks zoals React en KendoUI. Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere developer wordt! Spreekt dit je aan? Lees snel verder of solliciteer direct!

Lees verder

Back-End Developer

Vind jij het leuk om de back-end van onze applicaties slimmer, efficiënter en productiever te maken? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een leuk team maak jij de applicaties die onze klanten graag gebruiken. Als back-end developer zorg je voor code die leesbaar, onderhoudbaar, en herbruikbaar is. Je maakt de juiste keuzes en implementeert zelfstandig nieuwe functionaliteit waarbij het reduceren van complexiteit vanzelfsprekend je aandacht heeft. Hierbij gebruik je de bestaande en bewezen back-end technologieën in de moderne development stack, zoals .NET Core, Azure (Microservices), PostgreSQL en Oracle. Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere developer wordt! Spreekt dit je aan? Lees snel verder of solliciteer direct!

Lees verder

Young Professional IT Consultant

Ben jij startend in je carrière en wil jij je passie en energie inzetten om door te groeien op het snijvlak van klantbeleving en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Product Owner

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil je als zelfstandig Product Owner de waarde van onze applicaties verhogen en de inzet van het scrumteam optimaliseren? Lees dan verder!

Lees verder

Full Stack Developer – C#, .NET & React

Wij hebben een aantal (technische) uitdagingen waar we een developer in hart en nieren voor nodig hebben! Iemand met technisch inzicht, een flinke drive, kennis van verschillende softwaresystemen en bovenal: we hebben iemand nodig die houdt van kwaliteit en resultaat. Wij zoeken een Full Stack Developer.

 

Lees verder

Open sollicitatie

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Heb je onze vacatures bekeken, maar zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen? Stuur ons jouw open sollicitatie toe met een krachtige, beknopte motivatie.

Lees verder