Actueel

  Wij hebben ruimte voor nieuwe collega's!

  Dagelijks werken onze professionals aan uiteenlopende opdrachten om de wereld een beetje slimmer te maken. Doe jij met ons mee? We zoeken verschillende stagiairs en hebben vacatures voor de volgende functies:

  Jr. technisch consultant / Jr. Software ontwikkelaar (.Net en/of C#) / Ervaren software ontwikkelaar (.Net en/of C#) / verschillende stages

  Lees verder
  Meer nieuws

  Wij zijn altijd op zoek naar talent

  Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

  Vacatures

  Young Professional Commerciële Binnendienst

  Wij zoeken een commercieel ingestelde Young Professional die het leuk vindt om van iedere opdracht een commercieel succes te maken. Vind je het leuk om de spin in het web te zijn en te zorgen dat onze diensten op tijd bij onze klanten worden geleverd? Vind je het leuk om een aanbieding te maken die precies past op dat wat de klant wil? Dan ben jij het talent dat wij zoeken!

  Lees verder

  Traineeship IT consultant - Amersfoort

  Ben jij de gedreven Young Professional die oog heeft voor klantbeleving en wil jij ‘on the job’ leren van onze experts en in de komende jaren verder doorgroeien? Dan hebben wij een gave uitdaging voor jou!

  Lees verder

  Technisch Consultant Junior

  Ben jij in staat om IT processen te doorgronden en wil jij het verschil maken door de optimale inzet van data? Wil jij graag creatief bezig zijn met IT oplossingen bij klanten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Lees verder

  Junior Software ontwikkelaar (.Net en/of C#)

  Wij zoeken een junior ontwikkelaar die gericht is op het verhogen van het gebruiksgemak en de efficiency van onze software oplossingen. Door data optimaal te benutten en te transformeren tot waardevolle informatie, lever jij elke dag toegevoegde waarde voor onze klanten.

  Lees verder

  Ervaren software ontwikkelaar (.Net en/of C#)

  Wij zijn op zoek naar een ervaren ontwikkelaar die zich richt op het verhogen van het gebruiksgemak en de efficiency van onze software oplossingen. Kwaliteitsverbetering is daarbij een belangrijke doelstelling. Ook zul jij junior ontwikkelaars en stagiairs begeleiden in het scrumteam.

  Lees verder

  M&A (Afstudeer)stage – Italië en Zwitserland

  Het M&A team is op zoek naar een afstudeerder/stagiair om verder acquisities en groei in Europa te versnellen. Wil jij een bijdrage leveren aan de groei  van zowel Vicrea als TSS? lees dan nu verder!

  Lees verder

  Meewerkstage Communicatie & Marketing

  Ben jij vanaf februari 2018 op zoek naar een leuke HBO meewerkstage Communicatie en Marketing bij een dynamisch en groeiend IT-bedrijf in Amersfoort? Dan is Vicrea op zoek naar jou!

  Lees verder

  Creëer jouw eigen afstudeeropdracht of stage

  Ben jij een innovatieve HBO’ er of WO’er die op zoek is naar een uitdaging en samen met ons een eigen stage of afstudeeropdracht zou willen vormgeven? Wij zijn op zoek naar stagiairs die, net als wij, ook verder kijken en ‘out of the box’ durven te denken.

  Lees verder

  Open sollicitatie

  Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Heb je onze vacatures bekeken, maar zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen? Stuur ons jouw open sollicitatie toe met een krachtige, beknopte motivatie.

  Lees verder