Actueel

  Wij zoeken 7 FME Consultants!

  Ga jij de uitdaging aan bij de grootste FME reseller en Platinum FME partner van Nederland?
  Wij zoeken collega’s die Nederland samen met ons de gave en uitdagende mogelijkheden van FME gaan laten zien!

  Lees verder
  Meer nieuws

  Wij zijn altijd op zoek naar talent

  Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

  Vacatures

  Young Professional HR Recruitment & Office

  Ben jij net afgestudeerd of heb je een beetje ervaring op het gebied van Human Resource Management en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan is dit dé baan voor jou! We zijn op zoek naar een enthousiaste HR Recruitment & Office medewerker, die nauwkeurig, proactief en klantgericht is ingesteld en bij wie de operationele HR processen in goede handen zijn.

  Lees verder

  Junior IT Consultant

  Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie? Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken de Junior IT Consultant die hieraan wil meewerken!

  Lees verder

  Junior Systeembeheerder

  Kun jij de uitdaging aan om medeverantwoordelijk te zijn voor het dagelijkse beheer en onderhoud van onze ICT-omgeving? Ben je op zoek naar een zelfstandige baan met inhoud en kun je klantvriendelijk te werk gaan? Dan is deze functie wat voor jou!

  Lees verder

  Junior FME Consultant

  Ga jij de uitdaging aan bij de grootste FME reseller en Platinum FME partner van Nederland? Wij zoeken collega’s die Nederland samen met ons de gave en uitdagende mogelijkheden van FME gaan laten zien!

  Lees verder

  Junior Accounting Medewerker

  Wil jij jezelf verder ontwikkelen tot een brede en allround financial? Dan biedt deze functie jou de mooie kans om de primaire processen van de financiële administratie te beheersen en andere uitdagende projecten tot een succes te maken! Wij zijn namelijk op zoek naar een Accounting Medewerker in Amersfoort.

  Lees verder

  IT-bedrijfskundige afstudeerstage

  Ben jij vanaf september 2019 op zoek naar een leuke HBO afstudeerstage in de richting van IT/bedrijfskunde/BIM bij een dynamisch en groeiend IT-bedrijf in Amersfoort? Dan is Vicrea op zoek naar jou!

  Lees verder

  Junior Software Developer (.NET en/of C#)

  Ben jij de Software Ontwikkelaar die ervoor gaat zorgen dat burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie optimaal met hun dienstverlening aan de slag kunnen? Wil jij werken met data en software oplossingen voor onze klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Lees verder

  Afstudeerstage Software Ontwikkeling

  Heb jij passie voor innovatieve IT oplossingen en durf je out of de box te denken? Zie jij je stageperiode als kans om het bedrijfsleven te leren kennen? Lees dan snel verder!

  Lees verder

  Open sollicitatie

  Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Heb je onze vacatures bekeken, maar zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen? Stuur ons jouw open sollicitatie toe met een krachtige, beknopte motivatie.

  Lees verder