Wij zijn altijd op zoek naar talent

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

Vacatures

Young Professional IT Consultant

Ben jij startend in je carrière en wil jij je passie en energie inzetten om door te groeien op het snijvlak van klantbeleving en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Product Owner

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil je als zelfstandig Product Owner de waarde van onze applicaties verhogen en de inzet van het scrumteam optimaliseren? Lees dan verder!

Lees verder

Afstudeeropdracht: UX Designer

Ben jij vanaf september 2021 op zoek naar een leuke HBO afstudeerstage in de richting van User Experience Design bij een dynamisch en groeiend IT-bedrijf in Amersfoort? Dan is Vicrea op zoek naar jou!

Lees verder

Full Stack Developer – C#, .NET & React

Wij hebben een aantal (technische) uitdagingen waar we een developer in hart en nieren voor nodig hebben! Iemand met technisch inzicht, een flinke drive, kennis van verschillende softwaresystemen en bovenal: we hebben iemand nodig die houdt van kwaliteit en resultaat. Wij zoeken een Full Stack Developer.

 

Lees verder

GIS Consultant

Wij zijn per direct naar een GIS consultant. In deze rol heb je iedere dag veel contact met onze klanten waarbij je hen adviseert en op weg helpt met onze producten. Bij onze klanten, voornamelijk gemeentes en semi-overheden, installeer je onze software, geef je adviezen met betrekking tot gebruikersbeheer en adviseer je over mogelijke uitbreiding van de applicaties. Hoge klanttevredenheid vind jij heel normaal, niet voor niets dat klanten jou graag (digitaal) zien en spreken. 

Lees verder

FME Consultant (Medior/Senior)

Ga jij de uitdaging aan bij de grootste FME reseller en Platinum FME partner van Nederland? Wij zoeken collega’s die Nederland samen met ons de gave en uitdagende mogelijkheden van FME gaan laten zien!

Lees verder

Open sollicitatie

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Heb je onze vacatures bekeken, maar zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen? Stuur ons jouw open sollicitatie toe met een krachtige, beknopte motivatie.

Lees verder