Wij zijn altijd op zoek naar talent

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

Vacatures

Marketing & Communicatie Medewerker

Zoek jij een baan waarin je met alle facetten van communicatie & marketing te maken hebt? En wil je werken in een informele setting in het leukste bedrijf van Amersfoort? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan!

Lees verder

Teamlead Consultant

Ben jij een ervaren consultant en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Wij zijn per direct op zoek naar een ondernemende Lead Consultant die ervoor zorgt dat onze klant trajecten naar volle tevredenheid verlopen en die het team vooruit helpt. Ben jij enthousiast en vind jij het leuk om klanten te adviseren, klantrelaties op te bouwen en te behouden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Lees verder

GIS Consultant

Wij zijn per direct op zoek naar een GIS Consultant, die het leuk vindt om bezig te zijn met FME en om klantrelaties op te bouwen én te behouden. 

Lees verder

Full Stack Developer – C#, .NET & React

Wij hebben een aantal (technische) uitdagingen waar we een developer in hart en nieren voor nodig hebben! Iemand met technisch inzicht, een flinke drive, kennis van verschillende softwaresystemen en bovenal: we hebben iemand nodig die houdt van kwaliteit en resultaat. Wij zoeken een Full Stack Developer.

 

Lees verder

FME Consultant (Medior/Senior)

Ga jij de uitdaging aan bij de grootste FME reseller en Platinum FME partner van Nederland? Wij zoeken collega’s die Nederland samen met ons de gave en uitdagende mogelijkheden van FME gaan laten zien!

Lees verder

Afstudeerstage ICT/ Business IT Management (BIM)

Ben jij vanaf januari/februari 2021 op zoek naar een leuke HBO afstudeerstage in de richting van ICT/ Business IT & Management (BIM) bij een dynamisch en groeiend IT-bedrijf in Amersfoort? Dan is Vicrea op zoek naar jou!

Lees verder

Open sollicitatie

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Heb je onze vacatures bekeken, maar zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen? Stuur ons jouw open sollicitatie toe met een krachtige, beknopte motivatie.

Lees verder