Wij zijn altijd op zoek naar talent

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

Vacatures

Teamlead Consultant

Ben jij een ervaren consultant en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Wij zijn per direct op zoek naar een ondernemende Lead Consultant die ervoor zorgt dat onze klant trajecten naar volle tevredenheid verlopen en die het team vooruit helpt. Ben jij enthousiast en vind jij het leuk om klanten te adviseren, klantrelaties op te bouwen en te behouden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Lees verder

Junior Software Developer

Ben jij net afgestudeerd of heb jij ongeveer 2 jaar ervaring? Ben jij op zoek naar een creatief bedrijf, waar je jouw programmeer skills verder kunt ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je een opleidingsprogramma en de speelruimte om je te ontwikkelen tot een fullstack ontwikkelaar.

 

Lees verder

Full Stack Developer – C#, .NET & React

Wij hebben een aantal (technische) uitdagingen waar we een developer in hart en nieren voor nodig hebben! Iemand met technisch inzicht, een flinke drive, kennis van verschillende softwaresystemen en bovenal: we hebben iemand nodig die houdt van kwaliteit en resultaat. Wij zoeken een Full Stack Developer.

 

Lees verder

Junior IT Consultant

Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie? Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken vanaf 1 juli 2021 een Junior IT Consultant die hieraan wil meewerken!

Lees verder

FME Consultant (Medior/Senior)

Ga jij de uitdaging aan bij de grootste FME reseller en Platinum FME partner van Nederland? Wij zoeken collega’s die Nederland samen met ons de gave en uitdagende mogelijkheden van FME gaan laten zien!

Lees verder

Open sollicitatie

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Heb je onze vacatures bekeken, maar zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen? Stuur ons jouw open sollicitatie toe met een krachtige, beknopte motivatie.

Lees verder

Consultant

Wij zijn per direct naar een consultant. In deze rol heb je iedere dag veel contact met onze klanten waarbij je hen adviseert en op weg helpt met onze producten. Bij onze klanten, voornamelijk gemeentes en semi-overheden, installeer je onze software, geef je adviezen met betrekking tot gebruikersbeheer en adviseer je over mogelijke uitbreiding van de applicaties. Hoge klanttevredenheid vind jij heel normaal, niet voor niets dat klanten jou graag (digitaal) zien en spreken. 

Lees verder