Wij zijn altijd op zoek naar talent

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

Vacatures

Support Consultant (MBO)

Heb jij passie voor IT, ben je goed in het oplossen van problemen en vind je het leuk om klanten te helpen? Wellicht is de functie als Support Consultant iets voor jou! 

Lees verder

Sales Manager bij Vicrea (MT functie)

Wil jij een nieuwe uitdaging en heb jij een commerciële en klantgerichte instelling? Ben jij daarnaast een kei in het aansturen van een team en kun je hen stimuleren om onze bedrijfsdoelstellingen te realiseren? Wil je samen streven naar resultaat en heb je altijd al onderdeel willen zijn van een Management Team (MT)? Lees dan snel verder en solliciteer op de functie Sales Manager bij Vicrea (MT functie)

Lees verder

Junior IT Consultant

Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie? Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken de Junior IT Consultant die hieraan wil meewerken!

Lees verder

Functioneel Tester

Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie? Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken een Functioneel Tester die ons team komt versterken!

Lees verder

FME Consultant (junior/medior)

Ga jij de uitdaging aan bij de grootste FME reseller en Platinum FME partner van Nederland? Wij zijn per direct op zoek naar een collega die samen met ons de gave en uitdagende mogelijkheden van FME aan onze (potentiële) klanten gaat laten zien. 

Lees verder

Open sollicitatie

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Heb je onze vacatures bekeken, maar zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen? Stuur ons jouw open sollicitatie toe met een krachtige, beknopte motivatie.

Lees verder

Business Consultant

Wij zijn op zoek naar een Business Consultant! In deze rol heb je verschillende kennisgebieden en vaardigheden nodig; jouw kennis van GEO/ICT is minstens zo belangrijk als kennis van de markt. Daarnaast weet jij je adviesvaardigheden goed in te zetten zodat je zowel de interne organisatie (jouw collega's) als onze klanten kunt voorzien van totaaloplossingen. Kortom; een perfecte functie voor jou als je naast GEO/ICT kennis en affiniteit ook beschikt over bedrijfskundig inzicht!

Lees verder