Wij zijn altijd op zoek naar talent

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

Vacatures

Communicatie & Marketing Medewerker (0,5 FTE)

Zoek jij een baan waarin je met alle facetten van communicatie & marketing te maken hebt? En wil je werken in informele setting in het leukste bedrijf van Amersfoort? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan!

Lees verder

Junior IT Consultant

Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie? Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken de Junior IT Consultant die hieraan wil meewerken!

Lees verder

Junior FME Consultant

Ga jij de uitdaging aan bij de grootste FME reseller en Platinum FME partner van Nederland? Wij zoeken collega’s die Nederland samen met ons de gave en uitdagende mogelijkheden van FME gaan laten zien!

Lees verder

Junior Accounting Medewerker

Wil jij jezelf verder ontwikkelen tot een brede en allround financial? Dan biedt deze functie jou de mooie kans om de primaire processen van de financiële administratie te beheersen en andere uitdagende projecten tot een succes te maken! Wij zijn namelijk op zoek naar een Accounting Medewerker in Amersfoort.

Lees verder

IT-bedrijfskundige afstudeerstage

Ben jij vanaf september 2019 op zoek naar een leuke HBO afstudeerstage in de richting van IT/bedrijfskunde/BIM bij een dynamisch en groeiend IT-bedrijf in Amersfoort? Dan is Vicrea op zoek naar jou!

Lees verder

Junior Software Developer (.NET en/of C#)

Ben jij de Software Ontwikkelaar die ervoor gaat zorgen dat burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie optimaal met hun dienstverlening aan de slag kunnen? Wil jij werken met data en software oplossingen voor onze klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Afstudeerstage Software Ontwikkeling

Heb jij passie voor innovatieve IT oplossingen en durf je out of de box te denken? Zie jij je stageperiode als kans om het bedrijfsleven te leren kennen? Lees dan snel verder!

Lees verder

Open sollicitatie

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Heb je onze vacatures bekeken, maar zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen? Stuur ons jouw open sollicitatie toe met een krachtige, beknopte motivatie.

Lees verder