Actueel

  Wij hebben ruimte voor nieuwe collega's!

  Dagelijks werken onze professionals aan uiteenlopende opdrachten om de wereld een beetje slimmer te maken. Doe jij met ons mee? We zoeken verschillende stagiairs en hebben vacatures voor de volgende functies:

  Jr. Software ontwikkelaar JAVA / Jr. Software ontwikkelaar (.Net en/of C#) / Ervaren software ontwikkelaar / Jr. systeembeheerder

  Lees verder

  We hebben ruimte voor nieuwe collega's!

  Dagelijks werken onze professionals aan uiteenlopende opdrachten om de wereld een beetje slimmer te maken. Doe jij met ons mee? We zoeken verschillende stagiairs en hebben vacatures voor de volgende functies:

  Jr. Software ontwikkelaar JAVA / Jr. Software ontwikkelaar (.Net en/of #C) / Ervaren software ontwikkelaar / Junior systeembeheerder

  Lees verder
  Meer nieuws

  Wij zijn altijd op zoek naar talent

  Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

  Vacatures

  HRM stage

  Ben jij studerend in de richting van HRM (HBO of WO) en wil je stage lopen op een HRM afdeling, reageer dan snel! Want wij hebben een leuke stage voor een enthousiaste student.

  Lees verder

  Young Professional HR Recruitment & HR Office (24-32 uur)

  Ben jij net afgestudeerd op het gebied van Human Resource Management en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan is dit dé baan voor jou! We zijn op zoek naar een enthousiaste HR Recruitment & HR Office medewerker, die nauwkeurig, proactief en klantgericht is ingesteld en bij wie de operationele HR processen in goede handen zijn.

  Lees verder

  Creëer jouw eigen afstudeeropdracht of stage

  Ben jij een innovatieve HBO’ er of WO’er die op zoek is naar een uitdaging en samen met ons een eigen stage of afstudeeropdracht zou willen vormgeven? Wij zijn op zoek naar stagiairs die, net als wij, ook verder kijken en ‘out of the box’ durven te denken.

  Lees verder

  Afstudeerstage commerciële economie

  Ben jij die stagiair met een achtergrond in commerciële economie die het leuk vindt om te leren door te doen? En die de grip op het in- en verkoopproces helpt te vergroten door de kennis intern te borgen? Welkom bij Vicrea!

  Lees verder

  Stage software ontwikkelaar

  Ben jij een IT student die graag ervaring opdoet en mee wil werken op een moderne IT afdeling? Zou jij graag bestaande software nog beter maken en kom jij met verbeterinitiatieven? Welkom bij Vicrea!

  Lees verder

  Jr. software ontwikkelaar JAVA

  Wij zoeken een junior ontwikkelaar die gericht is op het verhogen van het gebruiksgemak en de efficiency van onze software oplossingen. Door data optimaal te benutten en te transformeren tot waardevolle informatie, lever jij elke dag toegevoegde waarde voor onze klanten.

  Lees verder

  Jr. Software ontwikkelaar (.Net en/of C#)

  Wij zoeken een junior ontwikkelaar die gericht is op het verhogen van het gebruiksgemak en de efficiency van onze software oplossingen. Door data optimaal te benutten en te transformeren tot waardevolle informatie, lever jij elke dag toegevoegde waarde voor onze klanten.

  Lees verder

  Ervaren software ontwikkelaar

  Wij zijn op zoek naar een ervaren ontwikkelaar die zich richt op het verhogen van het gebruiksgemak en de efficiency van onze software oplossingen. Kwaliteitsverbetering is daarbij een belangrijke doelstelling. Ook zul jij junior ontwikkelaars en stagiairs begeleiden in het scrumteam.

  Lees verder

  Open sollicitatie

  Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Heb je onze vacatures bekeken, maar zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen? Stuur ons jouw open sollicitatie toe met een krachtige, beknopte motivatie.

  Lees verder

  Systeembeheerder (2e of 3e stap in loopbaan)

  Voor Vicrea zijn we op zoek naar een Systeembeheerder die onze medewerkers (jouw klanten) op ICT gebied volledig kan helpen. Vicrea biedt je ook de mogelijkheid om mee te draaien in complexere IT-projecten en actief mee te bouwen aan de groei van Vicrea.

  Lees verder