Actueel

  Wij hebben ruimte voor nieuwe collega's!

  Dagelijks werken onze professionals aan uiteenlopende opdrachten om de wereld een beetje slimmer te maken. Doe jij met ons mee? We zoeken verschillende stagiairs en hebben vacatures voor de volgende functies:

  Jr. Software ontwikkelaar JAVA / Jr. Software ontwikkelaar (.Net en/of C#) / Ervaren software ontwikkelaar / Jr. systeembeheerder

  Lees verder
  Meer nieuws

  Wij zijn altijd op zoek naar talent

  Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

  Vacatures

  Junior Systeembeheerder

  Kun jij de uitdaging aan om medeverantwoordelijk te zijn voor het dagelijkse beheer en onderhoud van onze ICT-omgeving? Ben je op zoek naar een zelfstandige baan met inhoud en kun je klantvriendelijk te werk gaan? Dan is deze functie wat voor jou!

  Lees verder

  Jr. Software ontwikkelaar (.Net en/of C#)

  Wij zoeken een junior ontwikkelaar die gericht is op het verhogen van het gebruiksgemak en de efficiency van onze software oplossingen. Door data optimaal te benutten en te transformeren tot waardevolle informatie, lever jij elke dag toegevoegde waarde voor onze klanten.

  Lees verder

  Young Professional IT Consultant

  Wij leiden jou op tot IT Consultant

  Heb jij passie en liefde voor zowel IT als Consultancy? Bij Vicrea is er vanwege de groei genoeg ruimte voor een aantal Young Professional IT Consultants. Op basis van een uitgebreid traject nemen we jou graag mee in de wereld van onze klanten, onze applicaties en de werkzaamheden die bij de rol van Consultant horen. Ben jij er klaar voor om de volgende stap te maken?

  Lees verder

  Young Professional Implementatie Consultant

  Ben jij de tolk om ICT taalbarrières te doorbreken en de vertaling te maken naar onze klanten?

  Lees verder

  Technisch Consultant Senior

  Ben jij in staat om lastige IT processen te doorgronden en wil jij het verschil maken door de optimale inzet van data? Tevens vind je het leuk om je junior collega's te coachen en begeleiden op projecten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Lees verder

  Technisch Consultant Junior

  Ben jij in staat om IT processen te doorgronden en wil jij het verschil maken door de optimale inzet van data? Wil jij graag creatief bezig zijn met IT oplossingen bij klanten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Lees verder

  Jr. software ontwikkelaar JAVA

  Wij zoeken een junior ontwikkelaar die gericht is op het verhogen van het gebruiksgemak en de efficiency van onze software oplossingen. Door data optimaal te benutten en te transformeren tot waardevolle informatie, lever jij elke dag toegevoegde waarde voor onze klanten.

  Lees verder

  Ervaren software ontwikkelaar (.Net en/of C#)

  Wij zijn op zoek naar een ervaren ontwikkelaar die zich richt op het verhogen van het gebruiksgemak en de efficiency van onze software oplossingen. Kwaliteitsverbetering is daarbij een belangrijke doelstelling. Ook zul jij junior ontwikkelaars en stagiairs begeleiden in het scrumteam.

  Lees verder

  Open sollicitatie

  Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Heb je onze vacatures bekeken, maar zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen? Stuur ons jouw open sollicitatie toe met een krachtige, beknopte motivatie.

  Lees verder

  Stage software ontwikkelaar

  Ben jij een IT student die graag ervaring opdoet en mee wil werken op een moderne IT afdeling? Zou jij graag bestaande software nog beter maken en kom jij met verbeterinitiatieven? Welkom bij Vicrea!

  Lees verder

  Meewerkstage Marketing & Communicatie

  Ben jij per september 2017 op zoek naar een leuke en allround HBO meewerkstage Marketing & Communicatie bij een dynamisch en groeiend IT-bedrijf in Amersfoort? Dan is Vicrea op zoek naar jou!

  Lees verder

  Afstudeerstage commerciële economie

  Ben jij die stagiair met een achtergrond in commerciële economie die het leuk vindt om te leren door te doen? En die de grip op het in- en verkoopproces helpt te vergroten door de kennis intern te borgen? Welkom bij Vicrea!

  Lees verder

  Creëer jouw eigen afstudeeropdracht of stage

  Ben jij een innovatieve HBO’ er of WO’er die op zoek is naar een uitdaging en samen met ons een eigen stage of afstudeeropdracht zou willen vormgeven? Wij zijn op zoek naar stagiairs die, net als wij, ook verder kijken en ‘out of the box’ durven te denken.

  Lees verder