Actueel

  Wij hebben ruimte voor nieuwe collega's!

  Dagelijks werken onze professionals aan uiteenlopende opdrachten om de wereld een beetje slimmer te maken. Doe jij met ons mee? We zoeken verschillende stagiairs en hebben vacatures voor de volgende functies:

  Jr. technisch consultant / Jr. Software ontwikkelaar (.Net en/of C#) / Ervaren software ontwikkelaar (.Net en/of C#) / verschillende stages

  Lees verder
  Meer nieuws

  Wij zijn altijd op zoek naar talent

  Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

  Vacatures

  Junior Software Developer (.NET en/of C#)

  Ben jij de Software Ontwikkelaar die ervoor gaat zorgen dat burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie optimaal met hun dienstverlening aan de slag kunnen? Wil jij werken met data en software oplossingen voor onze klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Lees verder

  Junior IT Consultant

  Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van onze geo-informatie? Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken de IT Professional die hieraan wil meewerken.

  Lees verder

  Technisch Consultant Junior

  Ben jij in staat om IT processen te doorgronden en wil jij het verschil maken door de optimale inzet van data? Wil jij graag creatief bezig zijn met IT oplossingen bij klanten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Lees verder

  Ervaren software ontwikkelaar (.Net en/of C#)

  Wij zijn op zoek naar een ervaren ontwikkelaar die zich richt op het verhogen van het gebruiksgemak en de efficiency van onze software oplossingen. Kwaliteitsverbetering is daarbij een belangrijke doelstelling. Ook zul jij junior ontwikkelaars en stagiairs begeleiden in het scrumteam.

  Lees verder

  Meewerkstage Communicatie

  Ben jij vanaf september 2018 op zoek naar een leuke HBO meewerkstage Communicatie bij een dynamisch en groeiend IT-bedrijf in Amersfoort? Dan is Vicrea op zoek naar jou!

  Lees verder

  Open sollicitatie

  Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Heb je onze vacatures bekeken, maar zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen? Stuur ons jouw open sollicitatie toe met een krachtige, beknopte motivatie.

  Lees verder