Wij zijn altijd op zoek naar talent

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

AVG

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Screening

Gezien we met gevoelige ICT, gemeentelijke en overheidsdata werken vragen wij kandidaten bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Tevens vragen we kandidaten voorafgaand aan hun indiensttreding relevante diploma’s van opleidingen en trainingen aan te leveren. Ook het natrekken van één of meer referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Indien dit van toepassing is, zal dit altijd plaatsvinden in overleg met de kandidaat.

Vacatures

HBO afstudeer stagiair Development

Voor het verder ontwikkelen van ons innovatieplatform Vicrea Neuron Geocloud, ons eigen Cloud Platform, zijn we op zoek naar een enthousiaste afstudeer stagiair die een bijdrage wil leveren aan het verder ontwikkelen van onze software. Je komt te werken in een klein team waarbij je direct jouw bijdrage kunt leveren aan de inhoud van het product en de ontwikkeling daarvan.

Lees verder

Vacature Young Professional UX/UI designer

Ben jij startend in je carrière en wil jij je passie en energie voor interface design inzetten om door te groeien op het snijvlak van technologie en de gebruikers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Customer Support Consultant

Vanwege het succes van onze innovatieve oplossingen groeien wij hard! 
Ben jij degene die met jouw uitstekende communicatie vaardigheden en inlevingsvermogen onze klantrelaties actief onderhoudt en altijd een passende oplossing weet te vinden? Kom dan ons team versterken in de rol van Customer Support consultant.

Lees verder

Consultant Geo data-registratie

Om onze klanten nog beter te kunnen voorzien in voorspelbare en proactieve dienstverlening, zijn wij per direct op zoek naar uitbreiding van ons team! Ben jij degene die met jouw uitstekende communicatievaardigheden en inlevingsvermogen onze klantrelaties actief onderhoudt en altijd een passende oplossing weet te vinden? Voel je je daarnaast thuis in een dynamische omgeving waarin je zelf regie kunt nemen in je (groei)mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou in de rol van Consultant Geo data-registratie!

Lees verder

Consultant Geo data-integratie

Om onze klanten nog beter te kunnen voorzien in voorspelbare en proactieve dienstverlening, zijn wij per direct op zoek naar uitbreiding van ons team! Ben jij degene die met jouw uitstekende communicatievaardigheden en inlevingsvermogen onze klantrelaties actief onderhoudt en altijd een passende oplossing weet te vinden? Voel je je daarnaast thuis in een dynamische omgeving waarin je zelf regie kunt nemen in je (groei)mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou in de rol van Consultant Geo data-integratie!

Lees verder

Full-Stack Developer

Vind jij het leuk om onze applicaties slimmer, efficiënter en productiever te maken? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een leuk team maak jij de applicaties die onze klanten graag gebruiken. Als full-stack developer maak je de juiste keuzes en implementeer je zelfstandig nieuwe functionaliteit. Hierbij gebruik je de bestaande en bewezen font- en back-end technologieën in de moderne development stack, zoals React, KendoUI, .NET Core en Azure (Microservices). Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere allround developer wordt! Spreekt dit je aan? Lees snel verder of solliciteer direct!

Lees verder

Front-End Developer

Vind jij het leuk om de front-end van onze applicaties slimmer, mooier en productiever te maken? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een leuk team maak jij de applicaties die onze klanten graag gebruiken. Je hebt daarbij oog voor de user experience van onze eindgebruikers. Als front-end developer maak je de juiste keuzes en implementeer je zelfstandig nieuwe functionaliteit. Hierbij gebruik je de bestaande en bewezen front-end technologieën in de moderne development stack: HTML, CSS en JavaScript frameworks zoals React en KendoUI. Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere developer wordt! Spreekt dit je aan? Lees snel verder of solliciteer direct!

Lees verder

Back-End Developer

Vind jij het leuk om de back-end van onze applicaties slimmer, efficiënter en productiever te maken? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een leuk team maak jij de applicaties die onze klanten graag gebruiken. Als back-end developer zorg je voor code die leesbaar, onderhoudbaar, en herbruikbaar is. Je maakt de juiste keuzes en implementeert zelfstandig nieuwe functionaliteit waarbij het reduceren van complexiteit vanzelfsprekend je aandacht heeft. Hierbij gebruik je de bestaande en bewezen back-end technologieën in de moderne development stack, zoals .NET Core, Azure (Microservices), PostgreSQL en Oracle. Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere developer wordt! Spreekt dit je aan? Lees snel verder of solliciteer direct!

Lees verder

Young Professional IT Consultant

Ben jij startend in je carrière en wil jij je passie en energie inzetten om door te groeien op het snijvlak van klantbeleving en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Full Stack Developer – C#, .NET & React

Wij hebben een aantal (technische) uitdagingen waar we een developer in hart en nieren voor nodig hebben! Iemand met technisch inzicht, een flinke drive, kennis van verschillende softwaresystemen en bovenal: we hebben iemand nodig die houdt van kwaliteit en resultaat. Wij zoeken een Full Stack Developer.

 

Lees verder

Open sollicitatie

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Heb je onze vacatures bekeken, maar zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen? Stuur ons jouw open sollicitatie toe met een krachtige, beknopte motivatie.

Lees verder