Junior Accounting Medewerker

Wil jij jezelf verder ontwikkelen tot een brede en allround financial? Dan biedt deze functie jou de mooie kans om de primaire processen van de financiële administratie te beheersen en andere uitdagende projecten tot een succes te maken! Wij zijn namelijk op zoek naar een Junior Accounting Medewerker in Amersfoort.

Wat ga je doen als Junior Accounting Medewerker?

Op de Financiële Administratie wordt de dagelijkse administratie verwerkt. Jij bent onder andere verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief organiseren en uitvoeren van de (financiële) administratie (order-to-cash, purchase-to-pay). Naast de dagelijkse werkzaamheden zoals het controleren, coderen en boeken van facturen, ga je diverse controle activiteiten uitvoeren.

Ook streef je naar het vereenvoudigen, verbeteren en uniformeren van de processen en wordt jou gevraagd om deel te nemen aan diverse projecten om bijvoorbeeld overgenomen bedrijven te integreren binnen de organisatie. Door jouw proactieve houding kom jij met initiatieven en denk jij mee over het verder optimaliseren van de rapportages en verbeteringen binnen ons finance team.

Ons Vicrea-finance team bestaat momenteel uit onze General Ledger Specialist en Manager Finance waarmee je het financiële geweten van Vicrea gaat vormen. De belangrijkste taken van een Junior Accounting Medewerker bij TSS zijn:

 • Verzorgen van BTW aangiftes en jaarcontrole;
 • Controleren, verwerken en coderen van inkoop- en verkoopfacturen;
 • Organiseren en uitvoeren van de financiële administratie;
 • Opstellen van periodieke rapportages en verzorgen van management informatie;
 • Toepassen van externe wet- en regelgeving en interne richtlijnen;
 • Signaleren van relevante ontwikkelingen, aandragen van verbeteringen en adviseren van het management;
 • Verantwoordelijk voor een juiste en volledige project- en abonnementsregistratie.

Wie zoeken wij?

Jij bent een ambitieuze starter met een HBO diploma (bijv. Accountancy/Bedrijfseconomie/Finance) op zak. Je staat aan het begin van jouw carrière en kan niet wachten om te beginnen met een uitdagende baan. Je krijgt er energie van om samen met jouw collega’s successen te behalen. Resultaatgericht en gestructureerd zijn woorden die jouw instelling omschrijven en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Door jouw ervaring met Excel kan jij van getallen logisch onderbouwde verhalen maken en weet jij hoe je verschillende afdelingen tips kunt geven met betrekking tot de financiële administratie. Logisch ook dat je vanuit meerdere kanten vragen krijgt om mooie analyses te bouwen. Als jij vanuit bijvoorbeeld een stage ervaring hebt met het AFAS boekhoudpakket is dat voor ons een extra pluspunt.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een uitdagende en internationale omgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van TSS en Vicrea;
 • Een goed salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden met o.a. een bonusregeling, telefoon, laptop, 26 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
 • Flexibiliteit; we werken volgens het nieuwe werken met flexibele werktijden;
 • Een functie voor 40 uur met als standplaats Amersfoort.

Wie zijn wij?

Finance is centraal georganiseerd binnen de moedermaatschappij Total Specific Solutions (TSS), maar wordt decentraal uitgevoerd. Hierdoor krijg je een arbeidscontract van TSS, maar zul je komen te werken op de vestiging van Vicrea in Amersfoort.

Vicrea heeft een jong en dynamisch team van ongeveer 60 medewerkers. Dit team bestaat uit gedreven medewerkers die te allen tijde streven naar kwaliteit en goede dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie en rekent met name gemeentes tot haar opdrachtgevers. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij proactief en herken je je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via onderstaande button!

Vergeet niet je motivatie aan de sollicitatie toe te voegen. Voor vragen kan je contact opnemen met HR@vicrea.nl

 

Ilse van Oordt

HR Manager

T 0621170722
E HR@vicrea.nl