afstudeerstage Commerciële Binnendienst

Ben jij op zoek naar een leuke HBO afstudeerstage Commerciële Binnendienst / Sales bij een dynamisch en groeiend IT-bedrijf in Amersfoort? Dan is Vicrea op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste vierdejaars HBO student Bedrijfskunde, Commerciële Economie, of van een andere passende opleiding, en je bent op zoek naar een leuke stage om werkervaring op te doen en om jouw afstudeeropdracht uit te voeren. Je bent creatief, zelfstandig, resultaatgericht en neemt initiatief. Uiteraard ben je leergierig en durf je taken op je te nemen die wellicht nieuw voor je zijn. Je denkt graag mee over de aanpak van taken en processen en je steekt graag je handen uit de mouwen.

Jouw functie: 

Je komt te werken op de afdeling Sales. In de meest ideale situatie werk je 3 dagen aan je opdracht en draai je twee dagen mee op de afdeling om werkervaring op te doen. Op deze afdeling ligt jouw verantwoordelijkheid op het contacteren van bestaande en nieuwe klanten, bedenk jij commerciële acties en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van deze acties samen met jouw sales team. Daarnaast ondersteun jij Accountmanagers bij het uitbrengen van offertes en het verwerken van orders en ben jij continu bezig met het evalueren van bestaande processen. Je geeft gevraagd en ongevraagd adviezen over verbeteringen die wij zouden kunnen doorvoeren. Wij gaan er verder van uit dat jij vanuit je opleiding kennis mee brengt op meerdere vlakken die jij zelfstandig toepast op verschillende aspecten binnen de sales.

Wij bieden:

  • Een stage in een dynamisch en groeiend bedrijf met als standplaats Amersfoort;
  • Begeleiding door een ervaren professional;
  • Een afstudeerstage, geen meewerkstage;
  • Werken in een informele, open en ondernemende cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Een stagevergoeding van € 400- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • Een laptop en mobiele telefoon in bruikleen gedurende je stageperiode;

Over Vicrea

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Reageren

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan door jouw CV en motivatie te mailen naar HR@vicrea.nl

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze recruiter Renée de Nooij via 06 22 850 586 of via HR@vicrea.nl.

 

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse

Renée de Nooij

HR Adviseur

E HR@Vicrea.nl