consultant 

Je staat aan het begin (of je hebt al wat werkervaring op gedaan) van een nieuw hoofdstuk in jouw werkleven en kan niet wachten om te beginnen met een nieuwe uitdagende baan. Je krijgt er energie van om samen met jouw team successen te behalen en je wilt hier graag je steentje aan bijdragen. Resultaatgericht en gestructureerd zijn woorden die jouw instelling omschrijven en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Wat ga je doen als Consultant?

Als Consultant ben jij dagelijks op pad om onze klanten door heel Nederland te bezoeken. Bij onze klanten, voornamelijk gemeentes en semi-overheden, installeer je onze software, geef je adviezen met betrekking tot gebruikersbeheer en adviseer je over mogelijke uitbreiding van de applicaties. Hoge klanttevredenheid vind jij heel normaal, niet voor niets dat klanten jou graag zien.

Dit doe je natuurlijk niet allemaal alleen, maar met een team van toegewijde collega’s. Loop je tegen complexe zaken aan? Dan betrek jij de juiste personen uit de organisatie om te werken aan een oplossing. Samen draaien jullie creatieve breinen op volle toeren om tot een oplossing te komen.

Voor deze functie is interesse in IT een must, (uitgebreide) ervaring is niet nodig. We doen ons uiterste best om jou op te leiden tot een volwaardig Consultant die verstand van zaken heeft en onmisbaar is voor Vicrea en de klant. Zo zullen we je wegwijs maken in onder andere de wereld van SQL en FME.

Natuurlijk snappen we dat je op termijn graag door wilt groeien, dit faciliteren wij met alle plezier. Denk hierbij aan functies als; Business Consultant, Product Specialist, Senior Consultant of Accountmanager.

We verwachten van je dat je in staat bent om zelfstandig adviestrajecten te verwerven, uit te voeren en te managen. Daarnaast heb je een breed netwerk in de GEO/ICT branche waardoor je nieuwe klanten weet aan te wakkeren. Je hebt oog voor nieuwe kansen en toepassingen binnen de markt en weet deze verder te ontwikkelen. Resultaatgericht en gestructureerd zijn woorden die jouw instelling omschrijven en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Wij vragen:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Affiniteit met GEO-ICT, geografische informatievoorziening en de overheidsmarkt.
  • Je hebt kennis van bedrijfsvoering en verschillende wekrprocessen
  • Je hebt gevoel voor politieke verhoudingen binnen de overheidsmarkt.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat heeft Vicrea jou te bieden?

  • Een uitdagende functie waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en waarin je veel vrijheid krijgt
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. dertiende maand, goede pensioenregeling en laptop, een mobiele telefoon én leaseauto (afhankelijk van je instapniveau). 
  • Een functie voor 32-40 uur met als standplaats Amersfoort.
  • Leuke collega’s die er naar uit zien jou welkom te heten in het team.

Wie is Vicrea?

Wie zijn wij?
Vicrea is een GEO ICT bedrijf, we bieden software, consultancy, trainingen en support aan onze klanten. Wij richten ons op overheidsorganisaties en zijn specialist op het gebied van de Nederlandse stelsel van basisregistraties met een locatiecomponent. Denk hierbij aan de BAG, WOZ, BGT en BRK.

Onze klanten (overheidsinstanties) beheren data dat wordt gedeeld en gebruikt om vraagstukken over bijv. klimaat, mobiliteit en infrastructuur op te lossen. Wij maken optimaal gebruik van de kracht van GEO door deze basisgegevens en kerngegevens integraal te beheren en ontsluiten. Samen met ons team van visonairs en creatieveling bieden wij modulaire en open oplossingen waarmee we onderscheidend zijn in de markt.

TSS
Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met 60 onafhankelijke Business Units.

Reageren

Denk je nu, gaaf! Dat is echt iets voor mij! Reageer dan direct via onderstaande button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jody Busby via hr@vicrea.nl

 

Jody Busby

HR Adviseur

T +31(0)622 85 05 86
E HR@Vicrea.nl