COMMUNICATIE & marketing MEDEWERKER (0,5 FTE)

Zoek jij een baan waarin je met alle facetten van communicatie & marketing te maken hebt? En wil je werken in informele setting in het leukste bedrijf van Amersfoort? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan!

Wat ga je doen als Communicatie & Marketing Medewerker?

Als Communicatie & Marketing Medewerker ben je samen met onze Marketing Manager verantwoordelijk voor alle activiteiten die nodig zijn voor het promoten en het in de markt zetten van Vicrea en onze producten. Je maakt deel uit van het enthousiaste Sale en Marketing team, bestaande uit ongeveer 10 personen, dat de sales en marketing verzorgt voor heel Vicrea Solutions.

Wat dit nou precies inhoudt?
Jij bent (mede) verantwoordelijk voor alle offline en online communicatie die we vanuit Vicrea Nederland in sturen. Je kunt hierbij denken aan het bijwerken van onze huisstijl, het maken van brochures, banners, advertenties en het verzorgen van de goede basis voor presentaties. Daarnaast ben jij in de lead om onze website te updaten, op te knappen en actueel te houden.
Goede teksten schrijven is jou met de paplepel ingegoten en losse afbeeldingen weet jij tot pakkende advertenties om te zetten.

Daarnaast pak je zelfstandig projecten op, op gebieden waarvan jij weet dat we ze anders moeten aanpakken om zowel on- en offline nóg beter uit te verf te komen.

Wat heeft Vicrea jou te bieden?

Een uitdagende functie bij een leuke werkgever in een gezellig team, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen. Een marktconform salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een dertiende maand, een goede pensioenregeling, een laptop, een mobiele telefoon en een reiskostenvergoeding.
Het betreft een functie voor 20-24 uur met als standplaats Amersfoort.

Wie ben jij en wat neem je mee?

Jij bent een actiegedreven persoon die zaken in gang weet te zetten. Je bent communicatief sterk, energiek en initiatiefrijk. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in Communicatie, Marketing of een vergelijkbare studie;
  • Drie tot zes jaar recente, voor deze functie relevante werkervaring;
  • Aantoonbare affiniteit met online marketing, waaronder ervaring met Google Analytics en (basis)kennis van SEO;
  • Ervaring met CMS systemen, bij voorkeur WordPress;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je ben goed in staat mogelijke Communicatie & PR-kansen te herkennen en haakt hier actief op in.
  • Je bent (in overleg) 20-24 uur per week beschikbaar.

Wie is Vicrea?

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Reageren

Herken je je in het bovenstaande profiel? 

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR Manager, Ilse van Oordt via 0621170722

 

Ilse van Oordt

HR Manager

T 0621170722
E HR@vicrea.nl