CONSULTANT

Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie? Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken dé Consultant die hieraan wil meewerken

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste consultant met (bij voorkeur) al enige ervaring op zak. Je staat aan het begin van een nieuw hoofdstuk in jouw werkleven en kan niet wachten om te beginnen met een nieuwe uitdagende baan. Je krijgt er energie van om samen met jouw team successen te behalen en je wilt hier graag je steentje aan bijdragen. Resultaatgericht en gestructureerd zijn woorden die jouw instelling omschrijven en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Wat ga je doen als Consultant?

Als Consultant ben jij dagelijks op pad om onze klanten door heel Nederland te bezoeken. Bij onze klanten, voornamelijk gemeentes en semi-overheden, installeer je onze software, geef je adviezen met betrekking tot gebruikersbeheer en adviseer je over mogelijke uitbreiding van de applicaties. Hoge klanttevredenheid vind jij heel normaal, niet voor niets dat klanten jou graag zien.

Dit doe je natuurlijk niet allemaal alleen, maar met een team van toegewijde collega’s. Loop je tegen complexe zaken aan? Dan betrek jij de juiste personen uit de organisatie om te werken aan een oplossing. Samen draaien jullie creatieve breinen op volle toeren om tot een oplossing te komen.

Voor deze functie is interesse in IT een must, (uitgebreide) ervaring is niet nodig. We doen ons uiterste best om jou op te leiden tot een volwaardig Consultant die verstand van zaken heeft en onmisbaar is voor Vicrea en de klant. Zo zullen we je wegwijs maken in onder andere de wereld van SQL en FME.

Natuurlijk snappen we dat je op termijn graag door wilt groeien, dit faciliteren wij met alle plezier. Denk hierbij aan functies als; Business Consultant, Product Specialist, Senior Consultant of Accountmanager.

Wat heeft Vicrea jou te bieden?

  • Een uitdagende functie waarin je de mogelijkheid krijgt jezelf in rap tempo (verder) te ontwikkelen;
  • Een afwisselende functie waar eigen inbreng en zelfstandigheid zeer gewaardeerd worden;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een leaseauto, een dertiende maand, 27 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, en een mobiele telefoon en laptop.
  • Super leuke collega’s en een heel gezellig team;
  • Een functie voor 32-40 uur met als standplaats Amersfoort.

Wat vragen we van een Consultant?

  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Interesse de wereld van IT;
  • Bereidheid om door Nederland te reizen voor onze klanten;
  • Werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Wie is Vicrea?

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en SmartCity toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen software, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Reageren?

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onderstaande button! 

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR-Adviseur Renée de Nooij met 06 22 850 586 of via hr@vicrea.nl

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

 

Renée de Nooij

HR Adviseur

E HR@Vicrea.nl