Junior FME Consultant 

Ga jij de uitdaging aan bij de grootste FME reseller en Platinum FME partner van Nederland?
Wij zoeken collega’s die Nederland samen met ons de gave en uitdagende mogelijkheden van FME gaan laten zien!

Wat ga je doen als FME Consultant?

Als consultant ga je onze klanten helpen om de mogelijkheden die FME biedt toe te passen op de uitdagingen en processen van onze klant. Je analyseert, adviseert en zorgt voor het effectueren van jouw advies. Daarnaast ben je hét aanspreekpunt voor meldingen, vragen, trainingen en wensen met betrekking tot FME. Dit kan zijn vanuit kantoor of op locatie bij een van de klanten. Met jouw hulp breiden we ons FME klantenbestand in rap tempo uit. Je vindt het leuk om uitdagende klussen op te pakken, waarbij je soms voor langere tijd gedetacheerd wordt bij een van onze klanten.

Wij helpen je om een echte FME Specialist te worden. Heb je nog geen certificaten? Geen zorgen! Wij zorgen dat jij de benodigde certificaten haalt, zodat jij de meest complete FME oplossingen kunt aanbieden en uiteindelijk anderen kunt trainen.

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze GEO/GIS fanaat. Je staat aan het begin van jouw carrière en kan niet wachten om te beginnen met een uitdagende baan waarbij je je verder gaat verdiepen in  GEO/GIS en FME. Je krijgt er energie van om samen met jouw collega’s successen te behalen. Resultaatgericht en gestructureerd zijn woorden die jouw instelling omschrijven en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Jij kunt klanten overtuigen, ze meenemen in jouw verhaal en oplossing. Je bent creatief en weet voor elke vraag ook werkende oplossing te bedenken

Wat heeft Vicrea jou te bieden?

 • Een uitdagende functie waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen;
 • Wij geven je de mogelijkheid om jezelf te certificeren als Certified FME Professional.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. dertiende maand, goede pensioenregeling en laptop en een mobiele telefoon. Daarnaast heb je recht op een leaseauto in deze functie.
 • Een functie voor 32-40 uur met als standplaats Amersfoort.
 • Leuke collega’s die er naar uit zien jou welkom te heten in het team.

Wat vragen wij van een FME Consultant?

 • Een afgeronde Geo of ICT-gerelateerde WO- of HBO opleiding.
 • Affiniteit met GEO.
 • Kennis van FME is een pré.
 • Kennis van ETL is een pré.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen;

Wie is Vicrea?

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Reageren

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onderstaande button!

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR Adviseur, Renée de Nooij via 06 22 850 586 of via hr@vicrea.nl

 Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

 

Ilse van Oordt

HR Manager

T 0621170722
E HR@vicrea.nl