Front-End Developer

Vind jij het leuk om de front-end van onze applicaties slimmer, mooier en productiever te maken? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een leuk team maak jij de applicaties die onze klanten graag gebruiken. Je hebt daarbij oog voor de user experience van onze eindgebruikers. Als front-end developer maak je de juiste keuzes en implementeer je zelfstandig nieuwe functionaliteit. Hierbij gebruik je de bestaande en bewezen front-end technologieën in de moderne development stack: HTML, CSS en JavaScript frameworks zoals React en KendoUI. Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere developer wordt! Spreekt dit je aan? Lees snel verder of solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Als front-end developer bouw je mee aan toonaangevende systemen voor overheden om kwalitatieve geografische data te registreren en te delen. Deze data worden door vele inwoners, bedrijven en organisaties gebruikt. Jij zorgt dat het voor de gebruiker makkelijker is om de data efficiënt te beheren en te gebruiken. Hierbij heb je een actieve inbreng over de opzet van de user interface en toekomstige keuzes.

Binnen onze R&D-afdeling werken we natuurlijk Agile. Daarmee ben je onderdeel van een zelfsturend team met veel autonomie. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van features en user stories op de backlog. Je werkt mee aan sprintevents, zoals sprintplanningen, sprintreviews, retrospectives en uiteraard de daily. Je bent veel bezig met het technisch uitwerken van designs, het optimaliseren van de gebruikersvriendelijkheid en legt de verbinding tussen design en techniek. Als front-end developer zie je direct het resultaat van je werk!

Binnen Vicrea vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier ook heel belangrijk. Daarom besteden we hier veel tijd aan! We kennen bijvoorbeeld een Young Professional programma, een Talent Development programma en er is veel ruimte voor persoonlijke coaching. Goede resultaten behalen is volgens ons niet mogelijk zonder een goede dosis werkplezier! Hiervoor organiseren we regelmatig game-avonden, borrels en teamuitjes. Daarnaast zorgen we ervoor dat je als developer wordt uitgerust met een geschikte werkplek!

Wij bieden

 • Een uitdagende en dynamische functie bij een goed werkgever;
 • Ruimte om je als front-end developer door te ontwikkelen en je vaardigheden te vergroten.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een dertiende maand, goede pensioenregeling, 27 vakantiedagen en een (tijdelijke) thuiswerkvergoeding.
 • Een fijne werkplek en een prettige informele werksfeer
 • Doorgroeimogelijkheden binnen TSS - de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units
 • Een prettige en informele werksfeer, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staan;
 • Leuke collega’s die er naar uit kijken om jou welkom te heten in het team

Wij vragen

 • Je hebt kennis en ervaring met front-end development
 • Je hebt ervaring met Agile of Scrum
 • Je bent gedreven, leergierig en een team-player met analytisch vermogen
 • Je bent resultaatgericht, goed in prioriteren en proactief
 • Je bent ambitieus en beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week

Over Vicrea

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf en innovatieve partner voor overheden die slimme oplossingen zoeken voor het integraal beheren, verbinden en gebruiken van geografische objectgerichte (basis)registraties en data-integratie oplossingen. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken zij effectiever en efficiënter.

Vicrea is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van informatie- en integratietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea op onze website.

Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units.

Reageren

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct Heb je nog vragen hebt kun je direct contact opnemen met Maikel Nijmeijer via 06 - 22837319.

Hoe gaan wij met je gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interess

Eline Huijzendveld

HR Manager

E HR@vicrea.nl