Functioneel Tester

Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie? Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken een Functioneel Tester die ons team komt versterken!

Wie ben jij?

Bestaande, nieuwe, geüpdatet of gewijzigde functionaliteiten? Het maakt voor jou niets uit, jij kunt ze allemaal testen. Ben je iemand die het leuk vindt om bedrijfsbrede testsessies (FAT) uit te voeren? Werk je graag samen met  collega’s, in een scrumteam, om werkende software de laatste hand te geven conform de overeengekomen en de kwaliteitseisen vanuit Vicrea? Zie jij uitdaging in het delen van je kennis en kunde? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een Functioneel tester.

Wat ga je doen als Functioneel Tester?

Je gaat ervoor zorgen dat gebouwde software voldoet aan de functionele beschrijving en vrij is van fouten. Bug-meldingen check je. Je gaat na of ze valide zijn, beoordeelt ze en koppelt de uitkomst hiervan terug aan de belangrijkste stakeholders. Verder verzorg je testsessies. Met collega’s, maar ook met klanten. Dankzij jouw goede begeleiding van het gehele testtraject, op inhoud en proces, verlopen de testsessies soepel en efficiënt. Op tijd leg jij de testresultaten vast en deelt deze met de stakeholders.

Je weet als geen ander hoe het product werkt. Dit leg je vast in een duidelijke gebruikershandleiding die door jou op tijd is opgesteld. Jouw inhoudelijke en praktische kennis is altijd up-to-date. Je wilt zelf overal het fijne van weten. Met een proactieve en nieuwsgierige houding ga jij zelf op onderzoek uit naar nieuwe kennis zodat je nog beter in jouw functie kan zijn. Jouw kennis zet je op een effectieve manier in binnen de organisatie.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en dynamische functie bij een goed werkgever, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Vicrea.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een dertiende maand, goede pensioenregeling en een mobiele telefoon.
 • Ruimte voor ontwikkeling, gericht op het vergroten van je kennis en het trainen van je vaardigheden.
 • Leuke collega’s en een ambitieuze bedrijfscultuur. Naast het werk worden er game-avonden, borrels en teamuitjes georganiseerd.
 • Een functie met als standplaats Amersfoort.

Wat vragen wij van een Functioneel Tester?

 • Je beschikt over een hbo denk-/werkniveau;
 • Je bent een gecertificeerd Tester;
 • Het is een pré als je kennis hebt van de automated testtool Keylib en/of SoapUI;
 • Je hebt kennis van het SCRUM;
 • Je hebt affiniteit met het onderhouden en toevoegen van automated testscripts;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Proactief en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent TOV, Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Wie is Vicrea?

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Reageren

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onderstaande button! 

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR Adviseur, Renée de Nooij via 06 22 850 586 of via hr@vicrea.nl

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

 

 

Renée de Nooij

HR Adviseur

E HR@Vicrea.nl