JUNIOR ACOUNTMANAGER

Wij zoeken Sales talent! Ben jij de ambitieuze Accountmanager die net is begonnen met zijn of haar carrière, of daar nu een vliegende start mee wil maken? Wij zoeken een Junior Accountmanager die wij kunnen opleiden tot een echte Sales Professional. Durf jij het aan?


Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze Young Professional met een HBO/WO diploma op zak. Je staat aan het begin van jouw carrière en kan niet wachten om te beginnen met een uitdagende commerciële baan. Je krijgt er energie van om samen met jouw team successen te behalen en je wil hier graag je steentje aan bij dragen. Resultaatgericht en gestructureerd zijn woorden die jouw instelling omschrijven en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Wat ga je doen als Junior Accountmanager?

Je komt te werken op de afdeling Sales en Marketing, waar jouw verantwoordelijkheid ligt bij het maken van klantafspraken, het beheren van bestaande relaties, het benaderen van nieuwe klanten tot en met het zorgen dat de klanten netjes betalen. Je bent betrokken bij de lancering van nieuwe producten, je ondersteunt de andere accountmanagers bij het uitbrengen en verwerken van offertes en je zoekt continu naar nieuwe mogelijkheden om onze producten te verkopen.

We leren je hoe aanbestedingen werken en we maken een onderhandelen een van je sterkste eigenschappen. Natuurlijk verwerk jij al je overwinningen, afspraken en notities in ons CRM systeem, waardoor het relatiebeheer voor ons allemaal nog net iets makkelijker wordt. Kortom, er staat je een prachtige uitdaging te wachten.

Wat krijg je er voor terug?

·         Een uitdagende functie waarin je jouw talenten kwijt kunt en je de mogelijkheid krijgt jezelf in rap tempo (verder) te ontwikkelen;

·         Mogelijkheid om deel te nemen aan ons Young Professional programma en onze interne salesopleiding;

·         Doorgroeimogelijkheden naar verschillende commerciële functies;

·         Een afwisselende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;

·         Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. vaste salarisstappen, een dertiende maand, 27 vakantiedagen, goede             pensioenregeling en een mobiele telefoon en laptop.

·         Super leuke collega’s en een heel gezellig team;

·         Een functie voor 32-40 uur met als standplaats Amersfoort.

Wie is Vicrea?

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Reageren?

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR-Adviseur Renée de Nooij met 06 22 850 586 of via hr@vicrea.nl

 

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

 

Renée de Nooij

HR Adviseur

E HR@Vicrea.nl