JUNIOR IT CONSULTANT

Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie? Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken de Junior IT Consultant die hieraan wil meewerken!

Wat ga je doen als Junior IT Consultant?

Als IT Consultant ben jij de spil in het web tussen Vicrea en onze klanten. Jij bent voor onze klanten en gebruikers hét aanspreekpunt voor meldingen en wensen met betrekking tot onze software. Dit kan zijn vanuit kantoor of op locatie bij een van de klanten. Ook lever je een actieve bijdrage aan succesvolle implementaties bij klanten en voel jij je verantwoordelijk voor de klanttevredenheid.

Naast deze implementaties en het klantencontact handel jij incidenten af die zowel technisch als functioneel van aard kunnen zijn. Dit doe je natuurlijk niet allemaal alleen maar met jouw team van toegewijde collega’s. Wanneer je tegen complexe zaken aanloopt, dan betrek jij de juiste personen uit de organisatie om te werken aan een oplossing. Samen draaien jullie creatieve breinen op volle toeren om tot een oplossing te komen.

Je helpt klanten op weg in onze software en wijst ze op mogelijke procesverbeteringen. Kortom: elke dag wordt voor jou anders! Je bent een (klant)vriendelijke consultant, je stelt de kwaliteit van onze dienstverlening voorop en weet commerciële kansen te herkennen.Samen zorgen we ervoor dat je steeds zelfstandiger klantopdrachten kunt doen en je jezelf steeds verder ontwikkeld. Mogelijke vervolgstappen in je carrière zijn de rol van Consultant, Business Analist of Accountmanager.

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze starter met een HBO diploma op zak. Je staat aan het begin van jouw carrière en kan niet wachten om te beginnen met een uitdagende baan. Je krijgt er energie van om samen met jouw collega’s successen te behalen. Resultaatgericht en gestructureerd zijn woorden die jouw instelling omschrijven en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Jij bent in staat de klantvraag te doorgronden en een passende oplossing te bieden op basis van onze software producten. Jij slaat een brug tussen gebruikersbehoefte en functionele mogelijkheden van onze softwareoplossing door te schakelen met onze klant, de Softwareontwikkelaars, de Consultants en onze Customer Service collega’s.

Wat heeft Vicrea jou te bieden?

 • Een uitdagende functie waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen;
 • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van Consultant, Business Analist of Accountmanager (indicatie is na één jaar);
 • Een opleidingsprogramma ‘on the job’ met deelname aan ons Young Professional Programma waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. dertiende maand, goede pensioenregeling en laptop en een mobiele telefoon. Daarnaast heb je recht op een leaseauto vanaf het moment dat je zelfstandig, regelmatig naar klanten gaat;
 • Een functie voor 32-40 uur met als standplaats Amersfoort.

Wat vragen wij van een Junior IT Consultant?

 • Iemand met ambitie en een HBO diploma in de richting van: Business IT & Management, ICT Management, Software Engineering, Informatica, Technische Informatica, Technische Bedrijfskunde of een andere passende studie.
 • Maximaal 2 jaar werkervaring.
 • Jij bent communicatief vaardig, een goede luisteraar en hebt analytisch vermogen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Proactief en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen; met jouw creatief oplossingsvermogen is elk obstakel een uitdaging die je graag aangaat.

Wie is Vicrea?

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Reageren

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onderstaande button!

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR Officer Jody Busby via 06 22 850 586 of via hr@vicrea.nl

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

 

Jody Busby

HR Adviseur

T +31(0)622 85 05 86
E HR@Vicrea.nl