Junior Software Developer

Ben jij net afgestudeerd of heb jij ongeveer 2 jaar ervaring? Ben jij op zoek naar een creatief bedrijf, waar je jouw programmeer skills verder kunt ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je een opleidingsprogramma en de speelruimte om je te ontwikkelen tot een fullstack ontwikkelaar.

Als junior developer bij Vicrea ontwikkel en bouw je software dat wordt gebruikt in het hart bij diverse gemeentes, ministeries, utilities, uitvoeringsorganisaties, waterschappen en provincies.
Wij staan op dit moment voor een aantal (technische) uitdagingen waar jij als ambitieuze junior developer bij betrokken zal zijn, namelijk:

 • Het uitfaseren van een extern team en daarmee het opbouwen van een nieuw team in Amersfoort;
 • Het uitbreiden van bestaande applicaties op basis van nieuwe technologieën;
 • Het maken van de beweging richting het web en de cloud met onze applicatie.

 (Meer hierover bij het kopje ‘welke uitdagingen heeft Vicrea’)

Wie ben jij en wat kun je?

Je staat aan het begin van jouw carrière en kan niet wachten om te beginnen met een uitdagende baan. Je bent leergierig, enthousiast en hebt een drive voor IT-ontwikkeling (het immers de toekomst!). Bij Vicrea werken we enkel met full-stack ontwikkelaars, tegelijkertijd begrijpen we dat jij als junior niet direct de backend en frontend kunt beheersen. Wij gaan je hiermee helpen door onder andere het young professional programma wat je de mogelijkheid biedt om alle facetten van het ontwikkelproces te leren kennen en je persoonlijke vaardigheden hierin te ontwikkelen.

En als dat nog niet genoeg is… (Ja, we vragen veel van je en je krijgt er natuurlijk veel voor terug!):

 • Je bent gedreven, leergierig en een team-player met analytisch vermogen.
 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Je bent op korte termijn beschikbaar.
 • Je hebt ervaring met Agile ontwikkelmethoden als Scrum.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Het lijkt je leuk om samen met ons de uitdaging aan te gaan waar we als Vicrea voor staan (zie onderstaand).
 • Last but not least: je bent TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Wij bieden:

 • De mogelijkheid om samen met het R&D team bovenstaande uitdaging aan te gaan en nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen op het gebied van architectuur en management.
 • Dienstverband vanaf 32 tot 40 uur.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een dertiende maand, 27 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een mobiele telefoon.
 • Deelname aan Young Professional Programma
 • Ruimte voor ontwikkeling, gericht op het vergroten van je kennis en het trainen van je vaardigheden.
 • Een fijne werkplek in ons kantoor in Amersfoort met leuke collega’s en een ambitieuze bedrijfscultuur. Naast het werk worden er game-avonden, borrels en teamuitjes georganiseerd.
 • De mogelijkheid tot flexibel werken

Aanvullende informatie:
Welke uitdaging heeft Vicrea?

Voor de komende jaren hebben we binnen Vicrea een aantal leuke trajecten die we vorm moeten gaan geven. Op dit moment bestaat het R&D team van Vicrea uit een team in Amersfoort en een team in Roemenië. Deze twee teams werken los van elkaar aan twee productlijnen; één van de teams werkt aan een Windows applicatie het andere team werkt aan een web oplossing. Het doel is om de kennis die nu verspreid ligt bijeen te brengen in Amersfoort in de vorm van twee R&D teams. Met die twee teams gaan we de web applicatie verder uitbouwen en daarnaast willen we met Vicrea de beweging richting het web en de cloud gaan maken met onze Windows applicatie.Omdat wij een resource intensieve applicatie hebben is een complete switch naar web waarschijnlijk niet mogelijk en daar komen ook weer allerlei leuke uitdagingen bij kijken!

Wie zijn wij?

Vicrea is een GEO ICT bedrijf, we bieden software, consultancy, trainingen en support aan onze klanten. Wij richten ons op overheidsorganisaties en zijn specialist op het gebied van de Nederlandse stelsel van basisregistraties met een locatiecomponent. Denk hierbij aan de BAG, WOZ, BGT en BRK.

Onze klanten (overheidsinstanties) beheren data dat wordt gedeeld en gebruikt om vraagstukken over bijv. klimaat, mobiliteit en infrastructuur op te lossen. Wij maken optimaal gebruik van de kracht van GEO door deze basisgegevens en kerngegevens integraal te beheren en ontsluiten. Samen met ons team van visonairs en creatieveling bieden wij modulaire en open oplossingen waarmee we onderscheidend zijn in de markt.

TSS

Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met 60 onafhankelijke Business Units.

 

 

Jody Busby

HR Adviseur

T +31(0)622 85 05 86
E HR@Vicrea.nl