Wat ga je doen?
Als marketing en communicatie medewerker maak je deel uit van ons enthousiaste sales team en ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten die nodig zijn voor het promoten en het in de markt zetten van Vicrea en onze producten.

Jij bent (mede) verantwoordelijk voor alle offline en online communicatie die we vanuit Vicrea Nederland in sturen. Je kunt hierbij denken aan het bijwerken van onze huisstijl, het maken van brochures, banners, advertenties en het verzorgen van de goede basis voor presentaties. Daarnaast ben jij in de lead om onze website te updaten, op te knappen en actueel te houden.
Goede teksten schrijven is jou met de paplepel ingegoten en losse afbeeldingen weet jij tot pakkende advertenties om te zetten.

Daarnaast pak je zelfstandig projecten op, op gebieden waarvan jij weet dat we ze anders moeten aanpakken om zowel on- en offline nóg beter uit te verf te komen.

Wat is jouw profiel?
Jij bent een gedreven persoon die zaken in gang weet te zetten. Je bent communicatief sterk, energiek en initiatiefrijk. Daarnaast breng je het volgende mee:

 • Je beschikt over een diploma van een afgeronde HBO/WO opleiding in communicatie, marketing of een vergelijkbare studie;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt bij voorkeur twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt sterke commerciële vaardigheden en bent klantgericht;
 • Het is een pré als je affiniteit hebt met ons productportfolio;
 • Toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend zijn kernwoorden die jou tekenen;
 • Tot slot beschik jij over een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen.

Wat bieden wij je?

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. een dertiende maand
 • 27 vakantiedagen;
 • Een mobiele telefoon en  laptop;
 • Flexibel werken en thuiswerken is mogelijk;
 • Een prettige en informele werksfeer, waar klantgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan;
 • Een uitdagende en professionele werkomgeving.

Wie zijn wij?
Vicrea is een GEO ICT bedrijf, we bieden software, consultancy, trainingen en support aan onze klanten. Wij richten ons op overheidsorganisaties en zijn specialist op het gebied van de Nederlandse stelsel van basisregistraties met een locatiecomponent. Denk hierbij aan de BAG, WOZ, BGT en BRK.
Onze klanten (overheidsinstanties) beheren data dat wordt gedeeld en gebruikt om vraagstukken over bijv. klimaat, mobiliteit en infrastructuur op te lossen. Wij maken optimaal gebruik van de kracht van GEO door deze basisgegevens en kerngegevens integraal te beheren en ontsluiten. Samen met ons team van visonairs en creatieveling bieden wij modulaire en open oplossingen waarmee we onderscheidend zijn in de markt.
Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met 60 onafhankelijke Business Units.

Meer weten en solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan direct via onderstaande button en wellicht zien wij elkaar binnenkort om te praten over jouw ambities en die van Vicrea!

 

 

Hoe gaan wij met je gegevens om?
Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

 

Ilse van Oordt

HR Manager

T 0621170722
E HR@vicrea.nl