Afstudeerstage Software Ontwikkeling

Heb jij passie voor innovatieve IT oplossingen en durf je out of de box te denken? Zie jij je stageperiode als kans om het bedrijfsleven te leren kennen? Lees dan snel verder!

Wie ben jij?

Een IT student die ervaring wil opdoen en wil afstuderen op een moderne IT afdeling. Je werkt mee om de bestaande software beter te maken, bedenkt nieuwe software en komt met verbeterinitiatieven. 

Jouw stage: 

Als stagiair neem je deel in het scrumteam en werk je mee aan de ontwikkeling en vernieuwing van onze software. De producten waar je aan werkt worden gebruikt in het hart bij diverse gemeentes, ministeries, utilities, uitvoeringsorganisaties, waterschappen en provincies. Daar zorgen ze voor een betrouwbare uitwisseling tussen verschillende systemen, zowel voor het interne applicatielandschap als met andere overheden en ketenpartners. Het volledige platform is voorzien van beheer- en raadpleegomgevingen op basis van moderne webtechnologieën.

Naast het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten zal je ook de bestaande programmatuur onderhouden en wordt er verwacht dat je bijdraagt aan het waarborgen en verhogen van de kwaliteit.

Wij bieden:

  • Stage lopen in een dynamisch en ondernemend team met als standplaats Amersfoort.
  • Je wordt begeleid door een ervaren professionals en je werkt mee in het Scrumteam.
  • Werken in een informele, open en ondernemende cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Stagevergoeding van € 400,- bruto per maand (afstudeerstage HBO 4e jaar).

Wij vragen:

  • Je volgt een HBO of WO opleiding richting ICT
  • Je herkent jezelf in de waarden: toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend.
  • Je haalt graag het beste uit jezelf, je hebt geen zesjes-mentaliteit.
  • Je bent enthousiast, flexibel, zelfstandig, initiatiefrijk en houdt van aanpakken.
  • Je voelt je thuis in een gezellig team binnen een grote organisatie.

Over Vicrea

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 75 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Reageren

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer door je CV en motivatie te mailen naar HR@vicrea.nl

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR Adviseur Renée de Nooij, via 06 22 850 586 of via HR@vicrea.nl.

 

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Renée de Nooij

HR Adviseur

E HR@Vicrea.nl