Junior Systeembeheerder

Voor Vicrea zijn we op zoek naar een Junior Systeembeheerder die onze medewerkers (jouw klanten) op ICT gebied volledig kan helpen. Wij bieden jou de mogelijkheid om mee te draaien in complexere IT-projecten en actief mee te bouwen aan de groei van Vicrea.

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven professional op het gebied van ICT met kennis van de meest recente IT technologieën. Je ben klantgericht en in staat om vragen snel te behandelen en mee te draaien in IT-projecten.

Jouw functie: 

Als Systeembeheerder help je onze interne klanten door vragen te beantwoorden en dagelijkse beheerwerkzaamheden uit te voeren. Daarnaast werk je mee aan interne ICT projecten. De diversiteit aan producten en diensten maakt deze functie zeer uitdagend en afwisselend.

De vragen van klanten lopen uiteen, van het installeren en uitleveren van nieuwe hardware tot het inrichten van servers. Ongeacht de aard van het probleem weet jij door goed te luisteren, kritische vragen te stellen en de juiste prioriteiten te stellen, de klant dat te bieden wat nodig is. Bij al je werkzaamheden speelt informatiebeveiliging een belangrijke rol.

Het betreft een vacature voor het invullen van een eerste- en tweedelijns systeembeheer functie. In de eerste lijn handel  je alle binnengekomen meldingen af. In de tweede lijn draai je mee op complexere en uitdagende IT vraagstukken.

Wij vragen:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Net afgestudeerd of maximaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Kennis van de meest recente IT technologieën zoals o.a. Windows 2016 R2, Hyper-V, VMware/ESX, SQL-server, SharePoint, Office365;
 • Proactief en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Enthousiasme, ‘drive’ en ambitie;
 • Loyaliteit en teamgevoel;
 • MCSA/MCSE gecertificeerd is een pre;
 • Kennis van Cisco en TOPdesk zijn een pre.

Wij bieden:

 • Een uitdagende en dynamische functie bij een goed werkgever, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Vicrea;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een reiskostenvergoeding, dertiende maand, goede pensioenregeling, laptop en een mobiele telefoon;
 • Ruimte voor ontwikkeling, gericht op het vergroten van je kennis al het trainen van je vaardigheden;
 • Flexplekken en flexibeler werken door Het Nieuwe Werken;
 • Leuke collega’s en een ambitieuze bedrijfscultuur. Naast het werk worden er game-avonden, borrels en teamuitjes georganiseerd;
 • Een functie voor 40 uur met als standplaats Amersfoort.

Over Vicrea

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data registratie, -integratie en -visualisatie oplossingen en Geografische Informatie Systemen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren.
Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Reageren

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onderstaande button! Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR-Adviseur Renée de Nooij op 06 22 850 586.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

 

Renée de Nooij

HR Adviseur

E HR@Vicrea.nl