Teamlead consultant 

Ben jij een ervaren consultant en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Wij zijn per direct op zoek naar een ondernemende Lead Consultant die ervoor zorgt dat onze klant trajecten naar volle tevredenheid verlopen en die het team vooruit helpt. Ben jij enthousiast en vind jij het leuk om klanten te adviseren, klantrelaties op te bouwen en te behouden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Als Lead Consultant leidt jij jouw team vanuit de inhoud op het gebied van onze software oplossingen, en de relevante wet en regelgeving. Je zorgt voor succesvolle (technische) implementaties van onze software bij onze klanten. Daarnaast je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw consultantsteam. Jij bent het ‘’meewerkend voorman’’, de specialist die alles weet van het product. Je neemt de technische leiding en houdt het overzicht in de werkwijze van het team. Een belangrijk onderdeel van jouw functie is het onderhouden en ontwikkelen van relaties met bestaande klanten. Daarnaast weet je op creatieve manieren nieuwe kansen te vinden en te benutten.

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze consultant en klaar voor een tweede of derde stap in jouw loopbaan als consultant. Je bent in staat een team te coördineren en mee te nemen in de huidige (markt)ontwikkelingen. Je krijgt er energie van om samen met jouw collega’s successen te behalen. Je bedenkt nieuwe initiatieven die je samen weet te brengen om problemen en uitdagingen op te lossen. Je vind het leuk om klanten te adviseren, klantrelaties op te bouwen en te behouden.
Resultaatgericht en servicegericht en zijn woorden die jouw instelling omschrijven, je bent organisatorisch sterk en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Wat vragen we van jou?


Jij bent toe aan een volgende stap in jouw carrière en neemt het volgende mee:

 • Een afgeronde GEO of ICT-gerelateerde HBO of WO-opleiding;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als consultant;
 • Je hebt sterke commerciële vaardigheden en bent klantgericht;
 • Je bent gedreven om onze klanten de best mogelijke ervaring met Vicrea te bieden;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Het is een pré als je kennis hebt van de gemeentelijke markt;
 • Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend zijn kernwoorden die jou tekenen;
 • Tot slot beschik jij over een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen.

Wat bieden wij je?

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een standaard dertiende maand;
 • Jaarlijkse variabele beloning;
 • 27 vakantiedagen;
 • Leaseauto of mobiliteitsbudget;
 • Goede pensioenregeling;
 • Mobiele telefoon & laptop;
 • Een inspirerende werkplek op locatie Amersfoort;
 • Flexibel werken bij klanten en thuis;
 • Een prettige en informele werksfeer, waar klantgerichtheid centraal staat;
 • Persoonlijke ontwikkeling bieden we op jouw eigen niveau en je gaat meedraaien in coaching-trajecten op MT-niveau.

Wie zijn wij?

Vicrea is een GEO ICT-bedrijf, we bieden software, consultancy, trainingen en support aan onze klanten. Wij richten ons op overheidsorganisaties en zijn specialist op het gebied van de Nederlandse stelsel van basisregistraties met een locatiecomponent. Denk hierbij aan de BAG, WOZ, BGT en BRK.
Onze klanten (overheidsinstanties) beheren data dat wordt gedeeld en gebruikt om vraagstukken over bijv. klimaat, mobiliteit en infrastructuur op te lossen. Wij maken optimaal gebruik van de kracht van GEO door deze basisgegevens en kerngegevens integraal te beheren en ontsluiten. Samen met ons team van visonairs en creatieveling bieden wij modulaire en open oplossingen waarmee we onderscheidend zijn in de markt.


TSS

Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met 60 onafhankelijke Business Units.

Meer weten en solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie naar HR@vicrea.nl en wellicht zien wij elkaar binnenkort om te praten over jouw ambities en die van Vicrea!

Hoe gaan wij met je gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

 

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Ilse van Oordt

HR Manager

T 0621170722
E HR@vicrea.nl