JOUW AFSTUDEERSTAGE

Ben jij vanaf januari/februari 2021 op zoek naar een leuke HBO afstudeerstage in de richting van ICT/ Business IT & Management (BIM) bij een dynamisch en groeiend IT-bedrijf in Amersfoort? Dan is Vicrea op zoek naar jou!

Samen met de manager Customer Support ontwerp je een afstudeeropdracht. Je zou als voorbeeld kunnen denken aan:

  • Proces- kwaliteitsverbetering; 
  • Automatisering SLA (Service Level Agreement) rapportage;
  • Implementeren van customer care; 
  • Procesbeschrijvingen maken (incl. flowcharts etc.) t.b.v. kwaliteit.

Wij zorgen ervor dat jij zo snel mogelijk thuis bent in ons bedrijf. Jij zorgt ervoor dat we aan het einde van jouw stage een afgeronde opdracht ontvangen. Als de stage van beide kanten goed is bevallen hopen we dat je na je stage bij ons in dienst komt om jouw opdracht verder in de praktijk te brengen.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste vierdejaars HBO student in de richting van IT, bedrijfskunde, technische bedrijfskunde, Business IT & Management of een andere passende studie. Je hebt affiniteit met IT, en je bent op zoek naar een leuke plaats om jouw afstudeerstage uit te voeren. Je bent creatief, zelfstandig, resultaatgericht en neemt initiatief. Uiteraard ben je leergierig en durf je taken op je te nemen die wellicht nieuw voor je zijn. Je denkt graag mee over de aanpak maar je steekt ook de handen uit de mouwen.

Wij bieden:

  • Een stage vanaf januari/februari 2021 bij een dynamisch bedrijf in Amersfoort;
  • Je wordt begeleid door een ervaren professional;
  • Je doet ervaring op met IT gerelateerd werk en je kunt meekijken op verschillende afdelingen;
  • Werken in een informele, open en ondernemende cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Een stagevergoeding van €400 bruto o.b.v. 40 uur;
  • Een laptop in bruikleen gedurende je stageperiode.

Wie zijn wij?
Vicrea is een GEO ICT bedrijf, we bieden software, consultancy, trainingen en support aan onze klanten. Wij richten ons op overheidsorganisaties en zijn specialist op het gebied van de Nederlandse stelsel van basisregistraties met een locatiecomponent. Denk hierbij aan de BAG, WOZ, BGT en BRK.

Onze klanten (overheidsinstanties) beheren data dat wordt gedeeld en gebruikt om vraagstukken over bijv. klimaat, mobiliteit en infrastructuur op te lossen. Wij maken optimaal gebruik van de kracht van GEO door deze basisgegevens en kerngegevens integraal te beheren en ontsluiten. Samen met ons team van visonairs en creatieveling bieden wij modulaire en open oplossingen waarmee we onderscheidend zijn in de markt.

TSS
Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met 60 onafhankelijke Business Units.

Reageren

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onderstaande button!

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR afdeling via hr@vicrea.nl

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse. 

Jody Busby

HR Adviseur

T +31(0)622 85 05 86
E HR@Vicrea.nl