WOZ IT Specialist

Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie? Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken?

Wat ga je doen als WOZ IT Specialist? 

Als WOZ Specialist ben jij de spin in het web tussen Vicrea en onze klanten. Jij bent voor onze klanten en gebruikers hét aanspreekpunt voor meldingen en wensen met betrekking tot de WOZ-software. Dit kan zijn vanuit kantoor of op locatie bij een van de klanten. Ook lever je een actieve bijdrage aan succesvolle implementaties bij klanten en voel jij je verantwoordelijk voor de klanttevredenheid.

Naast deze implementaties en het klantencontact handel jij incidenten af die zowel technisch als functioneel van aard kunnen zijn. Dit doe je natuurlijk niet allemaal alleen maar met jouw team van toegewijde collega’s. Wanneer je tegen complexe zaken aanloopt, dan betrek jij de juiste personen uit het bedrijf om te werken aan een oplossing. Samen draaien jullie creatieve breinen op volle toeren om tot een oplossing te komen.

Wie ben jij?

Jij bent in staat de klantvraag te doorgronden en een passende oplossing te bieden voor onze WOZ applicatie op basis van onze software producten. Jij slaat een brug tussen gebruikersbehoefte en functionele mogelijkheden van onze softwareoplossing door te schakelen met onze klant, de softwareontwikkelaars, de Product-owner en de andere Consultants binnen Vicrea.

Je helpt klanten op weg in onze WOZ applicatie en wijst ze op mogelijke procesverbeteringen. Kortom: elke dag wordt voor jou anders! Je bent een (klant)vriendelijke specialist, je stelt de kwaliteit van onze dienstverlening voorop en weet commerciële kansen te herkennen.

Zelfstandig en oplossingsgericht denken zijn kernkwaliteiten waarin je jezelf herkent en je beschikt over organisatorisch vermogen en een servicegerichte instelling. Jouw werkwijze is accuraat en je bent in staat om in correct Nederlands en Engels te communiceren zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben jij TOV! Toegewijd, ondernemen en vooruitstrevend.

Wat heeft Vicrea jou te bieden?

 • Een uitdagende en dynamische functie bij een goed werkgever, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Vicrea.
 • Een aansprekende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. dertiende maand, 27 vakantiedagen (op fulltime basis), goede pensioenregeling en een mobiele telefoon;
 • Een innovatieve en motiverende omgeving met ‘creative minds’ die op dynamische wijze invulling geven aan hun werkdag;
 • Een functie voor 32-40 uur met als standplaats Amersfoort.

Wat vragen wij van een WOZ IT Specialist?

 • Aantoonbare WOZ kennis en affiniteit met GEO;
 • Kennis van en ervaring met XML en berichtenverkeer;
 • Kennis van Database en SQL;
 • Ervaring met de WOZ applicatie (van Vicrea) is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Proactief en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen;
 • We zoeken iemand die het leuk vindt om naar verschillende klanten te reizen.

Wie is Vicrea?

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Reageren

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onderstaande button!

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR Adviseur, Renée de Nooij via 06 22 850 586 of via hr@vicrea.nl.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

 

Renée de Nooij

HR Adviseur

E HR@Vicrea.nl